Abdomen extra-plat: Beachbody (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut
raportez o ora la sala si 30 min.abdomene...maine cred ca la fel.depinde de cum se simte junior...e gripat si daca citesc in ochisori ca nu-i de dus la gradi,atunci pilates acasa pe salteluta.Eu sunt cam....hm..nu stiu denumirea senzatiei...astept rezultatul de la rmn...in fine n-am motive sa fiu ingrijorata....sunt in super forma si alimentatia mea e absolut perfecta.
dorm bine,nu mai am stari depresive...am un tonus grozav...doar o usoare paloare palida...dar asta e de la statul in casa...e iarna grea si pe aici plus ca stau exact in camp...dupa gard e camp cat vezi cu ochii...deci si vantul aferent...ies la mici plimbari...insa nu e suficient...las ca vine vara si-mi mut cadavrul afara pe terasa...poahhh...terasa mea e pe acoperis...acoperisul unei hale imense...doamne de-ar trece mai repede iarna...urasc frigul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

POZEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
ce nu fac eu pt voi! am stat 3 ore si mai bine sa adun poze de prin toate emailurile si facebook 'paginurile' de rigoare ca sa incropesc asta:

http://www.flickr.com/photos/42726167@N06/4307799765/in/set-72157623292732944/

m-a prins 1 noaptea mesterind...
sa nu aud reclamatii ca va impusc!

vad ca nu v-ati miscat fundurile azi deloc...care ati intrat in depresii de iarna, care ati scapat la oala cu sarmale si nu va puteti misca...ntz!ntz!ntz!

va trebuie cineva sa va nitel...

la mine a functionat campul asta...sint chitita pe dieta super sanatoasa si miscare variata; am sa incerc sa diversific cu OoO (One on One)
Sa mai spun ca imi fac planuri de Italia in mai?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

povestirile mai tirziu...cind oi avea si timp sa le depan...pina una alta va povestesc imaginile cel mai bine ;)

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Allure, arati cea mai tare si mai.. normala de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

povestirile mai tirziu...cind oi avea si timp sa le depan...pina una alta va povestesc imaginile cel mai bine ;)

wow, adevarata hrana spirituala pozele tale. glumesc, am salivat la un nene care tot apare langa tine, nu tony si nici ala batraioru', nici ala cu nasu mare si paru lung, altul. :-)) dar ce de popor v-ati adunat, lume multa!! tu arati minunat, idem bruneta de langa tine. si locatia e superba. ce mai, a meritat, nu? drum bun in Italia, sunt convinsa ca te vei duce. :-)) deja mi s-a luat gandul de la povesti, ca de cand ne duci cu zaharelul. gluma gluma, nu da! despacheteaza si odihneste-te, ai tu timp.

Mergi la inceput

vedeti ca am mai adaugat niste poze dupa ce i-am dat drumul pe teava...am mai pus niste bucati bune ;)

Mindy, Conchita, multam.
La cine te referi Conchita? Hai ca vreau sa-ti vad gusturile...:)

Mergi la inceput

nu ma mai refer la ala, ca l-am descoperit www.flickr.com/photos/42726167@N06/4307874295/in/set-72157623292732944/" target="_blank">pe-asta (stanga) intre timp. o la la.
okay, si www.flickr.com/photos/42726167@N06/4307799337/in/set-72157623292732944/" target="_blank"> ala primul (dreapta), macar sa ma compromit pana la capat cu dezvaluirile. :-)))

Mergi la inceput

te referi la brunetul ala din stinga lui Tony? sau la cel cu freza "desculta"? :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Allure

te referi la brunetul ala din stinga lui Tony? sau la cel cu freza "desculta" :)

am editat, mi se ciopartise mesajul prima oara. primul e din stanga, al doilea e din dreapta. :-)) ma refer la amandoi!!!

Mergi la inceput

tipul de aici din stinga mea? :)
http://www.flickr.com/photos/42726167@N06/4308538908/in/set-72157623292732944/

Mergi la inceput