Abdomen extra-plat: Beachbody (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Allure, esti o dulce. ce sfioasa ai fost la faza cu inregistratul. cred ca i-as fi spus franc sa ma lase sa fiu io exceptia. :-)) ti-am sorbit povestea si m-am incarcat de voie buna si elan, multumesc. ziceai de branza, ca tony o recomanda doar ca asezonare. dar billy, in regimul sau pentru tae bo, include branza la greu. de ce zice tony ca nu e buna?

am facut ieri tae bo T3, am fost super fericita ca am terminat o ora, adica nu am capitulat. si mai fericita e ca m-a lasat genunchiul sa rezist. e tot bandajat, il protejez in continuare. am facut incalzire inainte, deci sunt ok. am terminat cu juma de ora de yoga. per total, ieri a fost o zi excelenta pentru mine. sper s-o tin tot asa.

Deus, voi incerca si eu freshurile tale. creca de lene nu le fac, sa nu scot juiceru' din dulap, sa-l spal, sa-l pun la loc. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

yaay!! Conchita, o ora T3??? bravoo! eu sunt la categoria musca inca
Interesant, nu stiam ca si Billy are plan nutritionist... el ce recomanda pt proteine?

Si eu as vrea sa imi fac tot felul de shake-uri...blender am, vointa imi mai trebuie Incepusem sa imi fac si eu shake-ul Andei cu lapte, banana si unt de arahide, dar dupa 2-3 zile m-am lasat pagubasa (insa am modificat retela si acum fac sandwich in loc de shake ) .. sunt certata cu spalatul vaselor, cred ca sunt singura femeie in toata tara asta care nu are masina de spalat automata. Ce mai, unii americani nici nu stiu cum sa spele vase de mana..
Si nu stiu cum se face ca desi sunt numai eu cu musiu' in casa, in fiecare seara se aduna ditamai teancul in chiuveta!!!

Asa, acum ca m-am descarcat pot sa-mi continui munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

beei, v-am prins! is mai treaza decit ieri. inca pot vorbi
ce planuri de nutritie ghidonati pe-aici?? dati si mieee

ca-s harnicaaa, plz plz. ieri am facut insanity 2 ture, azi la fel, adica tura normala plus cite un abs. dupa fiecare sooo, capat ceva si io? (doo dupa cap, cred)

spalat, facut shake-ul...si gata, inchis camara azi.

dimineata cam acelasi lucru ca si Deus pap si eu, paine integrala pe care o fac la masina de paine, sunca, oua fierte, somon sau alt peste, iaurt, rosii, ardei, fara unt si alte creme de intins pe paine. acuma am facut o pasiune pentru ricotta...

la gustare, pe la 11, e regula, pap fructe, 2,3 combinate: gref cu kiwi si mar, porto cu kiwi si mar..etc

la amiaza pap carne, la abur sau cuptor, in general slaba (vita, peste, curcan) cu ce-o fi si daca o fi, mai mult cite o salata...sau cu legume.

la gustarea de la 4, 5 un iaurt.

dupa sport, la cina beau un shake, e singurul care ma tine in viata :))

iau si multivitamine. cam atit. e prima oara dupa multa vreme cind intr-adevar mananc. am facut prostia secolului, sa ma chinui ani de zile cu tot felul de porcarii de diete, sa nu manac mai nimic...si in final mi-am nenorocit metabolismul... nu faceti ca mine!

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

vin si eu la raport..
AB sculpt nivel 2 cu Shaun..go Shaun, go Shaun, go Shaun

auzi Allure..mai tu lasi asa pe oricine sa te pupe in 3 cuvinte?? adica cururile astea ale noastre frumos intretinute cu sport de inalta clasa si unse cu toate alifiile, tu le dai orisicui la pupat??

oricum acilea la noi nu-s lupi..lupii, in traducere libera "cotoroantele" sunt pe la alte topicuri( am mai bagat si eu ochiul pe ici colo) vorba lu' Deus..nu dam nume ca navalesc pe noi ca turcii si se duce pe apa sambetei extraplatul nostru

Deus mamicuto stai linistita cu ridurile alea, ca ale tale sunt dragalase, de expresie, plus ca ai si grasimea aia naturala care da un luciu sanatos fetei..
ce am vazut eu la tanti aia a fost ceva horror..ca o coala de hartie subtire si botita, asa arata tenul ei..nu prea intelegeam eu de ce tot se lauda atata cu mancarea ei ca eu multa sanatate la ea nu am vazut..in fine, degeaba o dadea ea ca nu mananca aia, aia si aia ca fuma..si asta spunea tot

Anda si eu care credeam ca somezi, dar tu ca o fata cuminte o dai cu Insanity inainte..dar tu faci zilnic iubita lu' mama?? ca eu daca fac zilnic cred ca ajung pe targa la spital..
imi place ce si cum mananci tu..cred ca asta as putea sa fac si eu, numai ca atunci cand sunt la munca nu am cum sa mananc asa..
adica micul dejun il pot lua acasa daca imi misc fundul din pat mai devreme, imi pot lua si niste fructe la mine(ceea ce fac de ceva timp), un iaurt dupa-amiaza oricum beau, dar ce mananc eu la pranz adica?? halatul, cat e halatul? o conserva de peste poate....
oricum suna foarte simplu de executat chiar si pentru mine
dar tu dulce nimica huh?? nimic macar ciocolata neagra??

eu de mancat nu zic ce am mancat azi, dar am baut apa..am zis sa ma rezum la 3 l, dar cred ca am ajuns pe la 4 l ca s-a cam dus mult din butoiul ala..ca batman daca isi punea mintea cu el se apuca si dadea pe gat tot butoiul

aaaaaaaa si am citit..imi place treaba cu uleiul de cocos..cred ca e super in salate..dar unde naiba gasim noi ulei de cocos? la plafar sau unde?

"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me.
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can change it anytime you want to.
Stay focus, don't give up" Billy Blanks

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end." Meyer S.

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#
http://picasaweb.google.com/jasmine24/SexyChica#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE
http://www.youtube.com/watch?v=y8X-LWodWiw

my song
http://www.youtube.com/watch?v=gCadlN8fexk&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salut...so,1 ora la sala din care 45 cardio si 15 greutati si urmeaza abdomene...vreo 20min..ca nu am un tonus prea bun..a racit si cel mare si asa ca am cam fost sora de bolnavi azi.Am gatit piept de pui cu spanac,orez si ciuperci,o ompleta la amiaza cu mult marar..si in rest aceleasi chestii.
allure...eu folosesc demult pure oil cocos...obtinut prin presare...nu maninc insa...dar gatesc cu el ptr. ceilalti.Ai spus la un alt topic ca tu-l folosesti ptr. par si mi-a fost jena sa intru atunci sa spun ca la mine e baza in bucatarie uleiul asta in materie de tigai.Sa caut o poza cu soacra-mea...ea-l haleste de mai mult de 10 ani...habar nu am de la ce,poate ca si de la acest ulei...dar e foarte tare...soacra-mea asta...e o frumusete rara de femeie.
Lumi...eu daca as fi in situatia ta...as schimba ordinea elementelor ...as baga in mine dimineata ce maninc la amiaza...eventual pregatesti de seara si dimineata incalzesti doar...iar la servici mi-as lua o cana,cereale integrale si o cutie de lapte si as servi dejunu in loc de pranz.plus un fruct,un iaurt...iar cina normal,acasa cu olteanu.scuze...voiam sa zic cu olandezu...de fapt,ma pusesem in locul tau...de asta am zis cu olteanu...ca doar nu iau cina cu omu tau...doamne feri cum se poate interpreta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Onitza...sa nu fac urarile de dinainte dupa...iti doresc o nastere super usoara,un bebe sanatos si mancacios...si tie refacere rapida.Cand e exact DPN-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Sa le iau pe rand:-)

Conchita - branza are enorm de multe calorii(una din bubele ei) o pizza are si 1800-2000 de calorii, chiar daca are doar blat subtire si branza.
Branza are si multa grasime, nu din aia sanatoasa de care tot auzim in reclame:-)Este buna si eu sunt un fun inrait, as putea sa mananc un cascaval sau o cutie de gorgonzola singura, mor dupa mozzarela...dar incerc cat pot sa ma abtin si intr-adevar cea mai buna treaba este cand in salata in loc sa o tai cubulete o dai pe razatoare. In felul asta folosesti mult mai putina.
Mi-e o lene de ma doare cand este vorba de spalat robotul dupa ce fac suc, faci suc in 5 minute, il bei in alte 3 si speli la el 30 de minute...daca il speli in chiuveta. Eu il desfac merg in baie cu el il bag in vana dau cu dusul si in 3 min este gata:-)
Nu fac apa in toata bucataria si nu ma enervez cu el.

Lumi - nu-s cotoroante sunt doar mai aprige:-)))) lasa, sanatosi sa fim si sa nu judecam pe nimeni ca se judeca ei singuri noaptea cand pun capul pe perina
esti tare fatooo! atat sport faci ca maine poimane o sa ai doar fibre pe tine si o sa te confundam cu Madonna:-) Bravo tie, esti ambitioasa si plina de energie.

anda, ai dreptate nu rezolvam nimic daca nu mancam si ne infometam, corpul se "descurca" depoziteaza si salata daca stie ca nu primeste mai mult de atata.

Elena_R - este un trend foarte raspindit intre sportivi, in special cei musculosi ce recomanda sa mananci multe proteine pentru ca sa creasca masa musculara. Adevarat ai nevoie de proteine ca sa faci muschi frumosi. Dar, Shaun sau Billy din asta traiesc fac sport zilnic cateva ore, plus fiind barbati sunt mai binecuvantati de natura si nu se ingrasa la fel de repede ca noi. Noi nu putem ca ei, sa facem 3-4 ore de sport pe zi, nu avem timp si nici chef, asa ca eu cred ca trebuie sa gasim un echilibru si sa mancam cat mai natural/sanatos. Proteine de calitate gasesti in toata carnea alba nu ai nevoie de porc, in oua, in lactate, in nuci, ciuperci, linte, seminte diverse, soia bio nu modificata genetic, etc. Toti sportivii pe care-i vezi cu masa musculara mare, beau suplimnte proteice zilnic care ajung si la 1800 calorii / pahar! dar si consuma la fel de mult.

Fratele meu de exemplu: cand a fost mic a avut rahitism si are o gaura in stern(piept) care l-a complexat toata viata.Are 1.84 m si pana la 32 de ani arata ca un ogar afgan. Atunci s-a decis sa se schimbe si a inceput un program sustinut de fitness. Acuma are 100 de kg (muschi-doar fibra) si pt asta bea in fiecare zi supliment proteic, glutamine si vitamine. Cand sare peste 100 bea claritinine si aminoacizi care-l ajuta sa revina din nou la 99-100 kg. Face zilnic fitness si de doua ori pe saptamana kickboxing. Are 36 de ani si arata ca de revista:-)
Concluzia la toata povestea mea - oua de la tara daca poti, oua de prepelita care au proteine de calitate dar colesterol 0, ciuperci, linte, fasole, peste,fructe de mare,lactate cat mai naturale fara adaosuri sau fara sa fie degresate pana devin o apa chioara falsa, curcan/pui piept sau pulpe fara pile, nuci, seminte...

M-am intins ca o zi de post:-)))

Eu azi raportez din nou: 4 km pe banda inclinata la 10 grade, abs, exercitii pentru brate si spate , o cosmetica de vis cu un masaj pe masura, o manichiura si o pedichiura, acuma un pahar de vin rosu si o racaiala cu sotu:-)
Am decis sa desfiintez tv-urile din casa. Copilul este innebunit, eu stau la un tv si sotul la altu....gata cu ele ca ma omoara atata timp pretios stricat cu asa magarii. Am facut un program si daca nu ne tinem de el am sa le stric cu manuta mea. Noi facem sport, iesim mult afara, citim povesti, ascultam muzica, dar tot se strang ore bune in care efectiv ne batem joc de creierele noastre. Prefer un program ca pe vremea lui Ceausescu fiindca atunci familia comunica cu adevarat!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

asta si ma duc la culcare:-)

conchita: http://calorii.oneden.com/Calorii-Branzeturi/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

eu ma duc la culcare foarte trista
mi-a povestit al meu o intamplare cu un catelus miccc..cica, se facea ca acu' cateva zile venea o colega de-a lui la munca si in drumul ei spre munca vede pe una cu un catelus micut,micut, foarte dragalas..fara lesa..si sare catelusul direct in strada si da o masina peste el si il face varza..cat de inconstient trebuie sa fii sa scoti catelusul fara lesa pe strada?? of doamne

si acum sa va povestesc o trauma pe care am trait-o eu legata tot de un catel..
eram in Expres cu al meu, nu era aglomerat pe strada, criminalul de la volan nu avea nici viteza..si apare la un moment dat in mijlocul strazii un catel..am vazut ca nu claxoneaza criminalul, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca nu o sa opreasca autobuzul..nu l-a oprit..a trecut pur si simplu peste catel..eu eram chiar in scaunul din fata, se auzeau niste schelaituri groaznice, l-am simtit sub roata...nu am avut reactie ca am intrat in stare de soc, nici nu mai stiam sa vorbesc..o sapt cred ca am avut cosmaruri dupa experienta asta... cat de inuman poti sa fii sa faci asa ceva??

nah, in orice alta zi nu puteam sa povestesc trauma asta, dar acum daca tot sunt trista...

va pup..somn usor

"Where I am today is where my mind put me, where i'll be tomorrow is where my mind put me.
So look at yourself.Your mind put you where you are today, you can change it anytime you want to.
Stay focus, don't give up" Billy Blanks

"When life offers you a dream so far beyond any of your expectations, is it not reasonable to grieve when it comes to an end." Meyer S.

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/JustMeCrazySexyAndForeverYoung#
http://picasaweb.google.com/jasmine24/SexyChica#

so,you think you can dance?
http://www.youtube.com/watch?v=QOdcTaaBalE
http://www.youtube.com/watch?v=y8X-LWodWiw

my song
http://www.youtube.com/watch?v=gCadlN8fexk&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Deus, nu pleca, las' ca te asteapta sotul inca cinci minute!!:-)) spune-mi si mie, te rog mult, daca e normal sa am migrene cand fac detox?? imi amintesc ca ai zis tu ceva de asta, enspe capitole in urma. dar daca nu-mi vine sa spal juicerul ala de jde ori pe zi, iti dai seama ce buna sunt la cautat in urma. :-)) multumesc de lamuririle cu branza. la fetele din America plus Canada care slabesc, cica mamaliga nu e buna, porumbul e inamic, zice Monti. voi ce stiti? noi nu mancam carne mai deloc, deci trebuie sa suplinesc proteinele astea cu ceva si nu pot sa mananc fasole toata ziua. :-)eu innebunesc de creieri cu atatea informatii contradictorii si m-apuca disperarea cand vad ca se subtiaza lista cu "permise". pai eu ce mai gatesc?

Elena, iti spun diseara. Caro, idem, ma uit si-ti zic diseara. acum ma grabesc sa bag un workout micut (tot tae bo, cred, nu m-am decis), cat mi-a adormit sonia de pranz. ca dupa aia, cine mai stie daca am timp.

doamnele, way to go - ema, ela, lumi, deus, allure, caro, toata trupa, un buchet mare de flori pentru voi.

Mergi la inceput