Exista GPS pentru Romania si Bulgaria ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
Am ajuns in Ro si surpriza...GPS nu recunostea nici o strada, de fapt nu ne indica nimic, decit ne arata ca suntem undeva...

In schimb toti soferii de taxi aveau.
In concluzie chiar daca scrie ca este inclusa si Europa asigura-te ca-ti downloadezi si harta tarii respective in memoria lui.

Ha? ai vazut tu sofer de taxi cu GPS in Romania? Unde, in Bucuresti, sau unde mai exact? Scuza-mi mirarea, nu merg foarte des cu taxiul, dar totusi merg...si n-am vazut GPS la niciunul.

Sa-ti scuz mirarea? Poate mistoul....

Am luat taxiul de 4 ori, din Berceni in Giurgiu, din Berceni la Carul cu bere (de 2 ori)..si toti 4 aveau GPS. De aici am tras eu concluzia ca au cam toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dana Podeanu,nu cred ca a facut misto Adina,doar s-a mirat,si eu am fost cand am citit,nici eu n-am vazut taxi-uri cu gps,asta nu inseamna ca nu exista!
Noi avem hartile Igo 2008 si ne-a dus prin vreo 4 tari si capitale foarte bine,mai putin bulgaria,care e varza cu carne!Noi eram pe drum si GPS-ul ne arata undeva pe camp,la mama naibii!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu merg din an in Paste cu taxiul, dar n-am vazut decit taxiuri cu gps... Cit despre harti, astea pentru Romania sint foarte bune, pentru Bulgaria nu stiu, cind am mers ultima oara in Bulgaria nu aveam GPS desi clar ne-ar fi trebuit la cit de varza sint indicatoarele.

Mergi la inceput