Exista GPS pentru Romania si Bulgaria ?

Exista GPS pentru Romania si Bulgaria ? | Autor: nemo

Link direct la acest mesaj

Exista GPS pentru Romania si Bulgaria (baza de date) ? De unde se poate cumpara ?

Cu ce aparate e compatibila ? Vreau sa imi cumpar unul pentru America de Nord, dar vreau sa incarc si Romania si Bulgaria.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemo

Exista GPS pentru Romania si Bulgaria (baza de date) ? De unde se poate cumpara ?

Cu ce aparate e compatibila ? Vreau sa imi cumpar unul pentru America de Nord, dar vreau sa incarc si Romania si Bulgaria.

Multumesc

Cu siguranta exista, pentru ca asa am calatorit noi in septembrie 2009, cu masina, spre Turcia.
Nu stiu de unde poti cumpara sau descarca (incearca sa intrebi si pe forumul so...pedia)
Atentie ca baza de date pentru Bulgaria nu corespunde cu realitatea de pe teren, multi utilizatori s-au plans (inclusiv noi am patit-o) ca s-au trezit pe drumuri laturalnice, de tara, sau in camp luandu-se dupa indicatiile GPS. Plus ca bulgarii sunt varza cu semnalizarea rutiera, au foarte putine indicatoare...Pentru Bulgaria merge cel mai bine GPS combinat cu o harta rutiera (pe hartie, adica) actualizata.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Sigur exista.
Pe forumuri mai ... tehnice gasesti mai multe info.
Noi am folosit prin Bulgaria DVD-uri masinii (are incorporat GPS si hartile le-am primit de la fabricant).
http://www.compari.ro/navigatie-gps-c3548/tomtom/one-p13415109/descrierea-produsului.html
cauta pe google de ex TomTom

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am vazut specificat pe cele care au incluse si harta Romania si Bulgariei!

Deci nu toate au,dar de existat, exista!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Exista dar noi de 3 ori ne-am trezit pe drumuri gresite si ne-am ratacit in Bulgaria si la fel si cunoscutii nostri si nu mai am incredere in nici un sistem de navigare pentru Bulgaria si Grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi am cumparat TomTom(american) cu toate hartile, America de Nord, Europa inclusiv Europa de Est. Undeva la $480 acum 2 ani.Pt $12 poti sa iti cumperi si voci celebre :), noi avem vocea lui John Cleese si Homer Simpson :))
L-am folosit si in Europa si in State fara nici o problema, gaseste si cele mai infundate strazi plus ca are o baza in care il punem mereu ca sa primeasca update-uri de la useri, in felul asta ai mereu ultimele modificari ale drumurilor.
Isi merita toti banii si daca s-ar strica, maine am cumpara altul la fel!

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cele mai bune si updatate harti pentru Europa (inclusiv Romania) sunt cele de la IGo. Bulgaria nu are decat major roads, dar asta in majoritatea versiunilor.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nemo , noi am fost in Ro in decembrie.Am imprumutat de la un prieten un GPS Tom-Tom(care avea inclus si Europa-el il folosise cu succes in Spania). Nu ne-am interesat dinainte-cu siguranta trebuia descarcata harta de pe internet.

Am ajuns in Ro si surpriza...GPS nu recunostea nici o strada, de fapt nu ne indica nimic, decit ne arata ca suntem undeva...

In schimb toti soferii de taxi aveau.

In concluzie chiar daca scrie ca este inclusa si Europa asigura-te ca-ti downloadezi si harta tarii respective in memoria lui.

Am mai recitit odata intrebarea ta, la cele ptr America de Nord numai nu poti descarca Europa. Asta o stiu sigur ptr ca eu am numai asa ceva si asta a fost si motivul ptr care am imprumutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
Am ajuns in Ro si surpriza...GPS nu recunostea nici o strada, de fapt nu ne indica nimic, decit ne arata ca suntem undeva...

In concluzie chiar daca scrie ca este inclusa si Europa asigura-te ca-ti downloadezi si harta tarii respective in memoria lui.

Ha? ai vazut tu sofer de taxi cu GPS in Romania? Unde, in Bucuresti, sau unde mai exact? Scuza-mi mirarea, nu merg foarte des cu taxiul, dar totusi merg...si n-am vazut GPS la niciunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

In Bucuresti majoritatea soferilor de taxi au GPS! In Bucurestiul Romaniei din sec 21!
Nu mi se pare socant sau neverosimil!

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Ha? ai vazut tu sofer de taxi cu GPS in Romania? Unde, in Bucuresti, sau unde mai exact? Scuza-mi mirarea, nu merg foarte des cu taxiul, dar totusi merg...si n-am vazut GPS la niciunul.
da, am vazut, in Bucuresti - si nu de curind, de cel putin doi ani, chiar l-a folosit cind am ajuns la destinatie si nu gasea straduta respectiva ca erau toate parca la fel

Mergi la inceput