Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 4
mihaelacg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Haha, da, da, da...multi ghiocei cred ca fac asa. Asa facea si mai face si Luana. Eu o aud ca e treaza si ma mai si striga, dar...daca vad ca nu plange, nu ma duc la ea, si de cele mai multe ori vede ca nu-i rost de distractie si se culca singura inapoi. Eu o bag in sac de dormit, si nu se mai poate ridica asa, se mai fataie, isi ia suzeta, si se culca inapoi. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
deci nu-s singura.
ce mi-e drag de luana, e fata tare desteapta si buna.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
Ayla21 spune:
Of, Mihaela, imi pare rau! Doamne ajuta sa fie bine acum! este cea de care spuneai ca doresti sa-i faci pagina web? Stii, acum ti-as spune ca...mai bine nu. Nu cred ca are nevoie de un loc unde sa se gandeasca, acum cand vine bebe.
Ce doresti mai exact? Calendar? Sau ce colaj?
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
eu ca s-o invat pe maria cu suzeta ( cam multe vreau eu s-o invat cu plecarea mea pe ultima suta de m) i-am cumparat un lantisor, si i-am agatat-o de bluzita, sa o aiba la purtator, poate o prinde drag de ea. dar ea baga in gurita, o strange cu dintii si o scoate afara. ii place cum se-ntinde suzeta si zgomotul pe care-l face.
GHIOCICA CU GHIOCEI
mihaelacg spune:
da, ea e.
o sa iaba un baietel. ea si-a dorit tare mult fetita pt fetita a murit la 3 ani, au iubit-o enorm.baietelul s-a nascut cu cateva zile inainte sa moara fetita, si a mai trait cateva luni, nu au reusit data fiind starea lor sa se ataseze prea mlt de el.
pai cred ca calendar vreau pe luni.
GHIOCICA CU GHIOCEI
Ayla21 spune:
Mihaela, nu o mai invatat acum cu suzeta, in curand vine vremea sa o dezveti. Daca nu a avut nevoie de ea pana acum, nici de acum nu i-o va mai trebui. Uite, Clau nu a avut niciodata suzeta. Luana are o caruta de ele.
Poate de asta nici biberon cu tetina nu-i trebuie. Nu vad ce link ai pus, ca zice ca-i reclama. Canita cu cioc moale ai incercat?
Maria e fata desteapta, nu vrea suzeta si tetine, poate trece direct la canita.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
inapreda spune:
Novus, asteptam pozici cu Zimbarici plimbareata si "scotocitoare"
Pisik, ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi si ca te gindesti deja la prima aniversare! Admirabile pozele si Ana o scumpete. Cum te-ai gindit sa sarbatoriti? Cu copii sau cu adulti? Sau si, si? La un restaurant? Etc. etc. Si eu inca ma tot gindesc cum sa fac sa fie ok pt. toata lumea.
Anca Nicolae unde esti?
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg da, ea e. o sa iaba un baietel. ea si-a dorit tare mult fetita pt fetita a murit la 3 ani, au iubit-o enorm.baietelul s-a nascut cu cateva zile inainte sa moara fetita, si a mai trait cateva luni, nu au reusit data fiind starea lor sa se ataseze prea mlt de el. pai cred ca calendar vreau pe luni. din 10 martie 2009, mami fericita de GHIOCICA CU GHIOCEI |
Of, Doamne
Light a candle for Alma
mihaelacg spune:
fetelor dar voi cum mai stati cu kg? ati mai dat ceva ceva jos?
eu de luni nu mai mananc dupa 8 seara. mare efort pt mine, dar tb, ca acusica vine vara si o sa am pretentii sa spune lumea " ce mamica sexi" glumesc, dar nu vreau sa fiu intrebata daca vine deja bb2.
incepusem luni si cu 100 de abdomene, dar m-am lasat date fiind durerile groaznice in zona sacrala.
nu mai zic ca duminica la petrecerea nanutei nu am ce sa imbrac. nu incap in mai nimic dinainte de sarcina. dar nici nu-mi cumpar, ca am de gand sa mai dau jos. sper sa gasesc ceva ceva prin sifonier.
GHIOCICA CU GHIOCEI
mihaelacg spune:
anca_nicolae ne pregateste deznodamantul in cazul "cine fura patronul sau casiera?"
floric, mai suge raru la degetel?
cativ, si maria mea trage din deget la gre, uneori scoate si isi baga degetul, sau mai tare, sta cu capul pe san se uita la el si-si suge degetul. stiu ca sunt mai multe motive pt care un bb isi suge degetul, dar din start vreau sa-l elimin pe cel cu "lipsa afectiunii". sa-i zici la sot ca mai sunt "cazuri".
GHIOCICA CU GHIOCEI
Ayla21 spune:
Miha, sa stii ca sunt tare lenesa in ultimul timp, cand am de lucrat in ulead. deci...alege pozele, da-le la fiecare poze numele lunii la care vrei s-o pun, si link cu ce model vrei. Maine am menajera la curatenie nu pot, poate dupa-masa, sper, ca sambata imi las sotul cu copiii si fug la salon sa fiu frumoasa pt ziua fie-mi, si in w/e nu-s acasa. Pana luni nu mai sunt disponibila, si-mi ia cam juma de ora legat sa fac un calendar pe fiecare luna in parte.
Light a candle for Alma