Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

galatiul, mai punem si noi de-o gaseala?
provista pe unde bantui mama? m-am intalnit cu adi si dragos azi la semafor.

fetele din bucuresti, poate puneti de-o gaseala si cand vin eu in capitala ca tare mult as vrea sa va cunosc si personal si pe voi si pe ghiocei. timp o sa am berechet, ca acum am vazut care-i treaba in spitalul ala. iti fac dimi analize si alte alea , si dupa aia esti liber, poti sa vii a doua zi ca nu te-ntreaba nimeni.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara (sau dimineata, aci asa imi scrie sus pe pagina, "buna dimineata olishka )!!!

O sa incep cu felicitarile:

Ana pentru mersul de-a busilea

Alexandra pentru mersul de manuta

Luca pentru zimtisori

Bianca multumesc pt info Il pup pe Vladimir sa treaca febra si durerea.

Ela iti dau un sfat: mergi la Ikea, acolo au suport pentru calendar (12 file pt 12 poze). Iei sticul cu poze la tine, treci pe la Diverta si scoti poele, apoi dai o fuga pe la Ikea si gata calendarul La noi a iesit f fain.

Si noi ne pregatim de party de 1 an (adica ne gandim ce sa facem) si bineintel vrem party cu bebei asa ca va spun de pe-acum sa nu va faceti planuri pe 16 apr

Pe lista disparutilor o pun si pe Alina.n cu frumoasa Natalia. Nu a mai intrat demult si inainte era activa.

Ne mai insoteste cineva in week-end la balaceala??? Astazi am fost sa cumpar pampersi. Nu am gasit marimi mari. Singurii pe care i-am gasit sunt 7-13 kg si sper sa-i vina lui David care sigur are vreo 13 kg acum (avea 12 pe la 7 luni si de atunci nu l-am mai cantarit, dar il simt greeeeuuuuu).

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna seara (sau dimineata, aci asa imi scrie sus pe pagina, "buna dimineata olishka )!!!

Hahaha, ce tare
Aha, exact asa scrie.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

cuscra draga, nu-i graba, eu am sa-ti trimit maine "materialul" si tu faci cand ai timp liber.

si eu sper sa ma "cosmetizez" putin duminica pt petrecere.un tuns si un pensat mi-ajung. de restul ma ocup eu. tb sa ma incadrez in buget
eu am inceput sa strang bani pt bucuresti si am inceput iarsa ma defrisez singura. imi iese super, doar ca imi ia mai mult timp.

zic si eu nopate buna cui a mai ramas pe-aici si ma bag si eu la somn.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ayla, multu' frumos pentru explicatiile detailate; pe faza, ca de obicei

Mihaelacg, imi pare rau pentru nasica; numai D-zeu stie ce-i in sufletul ei; eu sper ca si speranta
Referitor la kg: eu am inceput dupa sarbatori Montignac si am slabit 1,5 kg in 2 saptamini; e putin dar nu agreez slabirile rapide, urmate de luari in greutate si mai rapide; fac in continuare masaj si ceva miscare prin casa (pe puzzle-ul lui Ian ) pentru tonus; succes iti doresc si tie.

Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor dar voi cum mai stati cu kg? ati mai dat ceva ceva jos?
eu de luni nu mai mananc dupa 8 seara. mare efort pt mine, dar tb, ca acusica vine vara si o sa am pretentii sa spune lumea " ce mamica sexi" glumesc, dar nu vreau sa fiu intrebata daca vine deja bb2.
incepusem luni si cu 100 de abdomene, dar m-am lasat date fiind durerile groaznice in zona sacrala.

nu mai zic ca duminica la petrecerea nanutei nu am ce sa imbrac. nu incap in mai nimic dinainte de sarcina. dar nici nu-mi cumpar, ca am de gand sa mai dau jos. sper sa gasesc ceva ceva prin sifonier.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Eu sunt un pic intr-o stare deprimanta din aceasta cauza. Atat de mult imi doresc sa slabesc, dar imi lipseste vointa. Daca m-ar trage cineva de maneca ar fi super. Si sunt suparata pe mine ca mananc taaare mult seara si numai porcarii. Asa de bine m-am simtit in luna aceea in care nu am mancat gram de paine si nimic dulce, insa au venit sarbatorile, vacanta si s-a dus totul. Inceputul este greu la mine, ca apoi ma ambitionez, mai ales daca vad ca merge treaba. Mi-am cumparat si aparat din acela pe care faci abdomene si mi-e si rusine sa va zic cate am facut in 3 zile. Mai bine tac Si ai dreptate...imediat vine vara

Mergi la inceput

Citat:

anca_nicolae ne pregateste deznodamantul in cazul "cine fura patronul sau casiera?"

[

GHIOCICA CU GHIOCEI

Sa stii ca povestea asta n-o stiu....cred ca am ratat-o. Dar lasa ca o sun maine sa vad ce face...caci inca asteapta cadourile copiilor sa fie desfacute. Nici macar sub brad nu mai stau.

Mergi la inceput

Citat:

galatiul, mai punem si noi de-o gaseala?
provista pe unde bantui mama? m-am intalnit cu adi si dragos azi la semafor.

fetele din bucuresti, poate puneti de-o gaseala si cand vin eu in capitala ca tare mult as vrea sa va cunosc si personal si pe voi si pe ghiocei. timp o sa am berechet, ca acum am vazut care-i treaba in spitalul ala. iti fac dimi analize si alte alea , si dupa aia esti liber, poti sa vii a doua zi ca nu te-ntreaba nimeni.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Bineinteles ca vrem sa cunoastem asa fete frumoase cand vii?

Mergi la inceput

Hai sa va scriu un citat din Anne Bacus (sper sa citeasca cineva ce scriu)
"AVERTISMENT
Copiii sunt diferiti. Ei nu au nici acelasi temperament, nici aceleasi gusturi, iar dezvoltarea lor nu este egala in toate domeniile. Cateva salturi inainte intr-un sector pot fi insotite de regres in altul, ori sa fie urmate de o perioada putin "dezordonata". Copilul ideal, descris in lucrari, nu este decat o naluca.
De asemenea, parintii, n-ar trebui sa fie nici orgoliosi, nici nelinistiti, daca achizitiile sau dezvoltarea copilului lor la o anumita varsta nu coicide cu premisele deschise in carte. Variatiile, simtitoare in majoritatea cazurilor, nu au nici o importanta asupra trasformarii pregresive a copilului. Asadar, este esential sa respectam si sa sustinem fiecare copil in ritmul sau, in trasformarea sa progresiva, in functie de nevoile sale"

E adevarat ca nu e din cartea "Copilul de la 0 la 1 an" ca nu am idee unde am pus-o, dar este foarte interesant...si adevarat ce spune.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Intreba Monica ce carti mai citim. Una din cartile mele preferate este "Pentru binele copilul tau" de Mirela Toma.
Daca vreti si stiu ca cititi si intereseaza pe cineva, pot scrie din ea pe blogul nostru pt mamici, cand am timp liber.
Are niste idei super. Sau poate asa le simt eu, ca mi se potrivesc foarte bine ideile si sfaturile ei.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput