Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

1. Grecia

Vrem si noi pe lista, sper sa si pot aduna banii in timp util.

10. Familia GAZA

- cateva ganduri mestesugite de la tine/voi, cand mai citim si noi pe aici?
-
- piscina, verdecafe, grecia?

1.Erai deja pe lista din mintea mea care mai da rateuri dar isi revine repede

2.Cu Gaza sefa am vorbit eu, le surade Grecia o sa revina in forta cand le da unda verde noul furnizor de internet !!

3.

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Pagina mea din GG cu aspect de sarbatoare va place?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Imi place La multi ani Luana! La multi ani Clau!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Mihaelacg, voiam sa te intreb de ceva vreme: la ce emisiune ai fost invitata? Parca despre alaptat era vorba?! Te putem vedea si noi? In reluare, inregistrat...

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26
eu in discutia kilograme nu ma bag ca sunt enervanta de'a binelea
si asa ma urasc toate prietenele....imi ajunge

25 martie 2009

Io propun un club al fetelor care te urasc. Din octombrie sunt la regim si abia acum incep sa arat ca oamenii.

nuuuuuuuu, ce aveti cu fata??? ca ea o fi avand arderi puternice... da' nici nu mananca; ca doar singura recunoaste ca are zile cand traieste cu aer, am vazut eu!!!!!; asa ca nu e din categoria mancaciosilor care nu pun nimic pe ei...
... pe de alta parte nikoleta nu are nici o scuza ca mananca si la ore tarzii si e "aschimodie"; eu pe ea as alerga-o nitel de ciuda
si pe miha la fel, ca la ce povesteste ea ca manaca si ce prajituri face nonstop..... daca as manca asa ar fugi lumea urland ca a iesit mobydick pe strada

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Pai o urasc ca rezista numai cu aer si ca nu i se face pofta de cioco de-aia amara ca viata lu' Fefeleaga

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Stati ca neuronu' meu abia acum s-a prins ca nu mai e gravid. Cativ mi-am adus aminte. Valabil si pt Mihaela, Floric si cine se mai ingrijora de suptul degetului. Sa va zic cum a procedat o tanti pretena cu barbatu-meu. Pe la 2 ani fiu-sau dormea pe o perna de care era f atasat. Noaptea e i-o fura. Dimineata ii zice: "ti-au furat-o niste pitici. Daca vrei sa nu ti-o mai fure tre' sa stai mereu cu mainile pe ea si nu in gurita". Si uite asa copilul nu si-a mai supt degetul de teama piticilor

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Noi invatam literele alfabetului www.librariaeminescu.ro/isbn/9975-104-31-9/Simion-CoadaAlfabetul-in-cubulete" target="_blank">dupa aceasta carte.
Am si dansat, acum ma duc sa pregatesc "piscina" pt inot, ii las la balaceala pana obosesc si apoi la somnic.

Ela multumesc!

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, io nu v-am mai dat raportu' cu regimul meu. Pentru inceput va zic ca soacra-mea se tot holbeaza la mine si-mi zice ca vaaai, ce-am slabit. Am trecut si pe la scoala si la fel mi-au zis si colegele Hainele-mi spun acelasi lucru, oooo, ce minune si incantare sa pot intra in jeansii mei negri care acum vreo 4 luni imi intrau pe mine...pana la genunchi.
Dieta mea? Legume la cuptor/ legume la abur/ lactate/ fructe. Cand vreau sa ma rasfatz, imi fac pizza vegetariana sau salata orientala disociata. N-am mai pus gura pe paine de 3 saptamani. De fapt pe nimic altceva din ce v-am is inainte, cu exceptia unor "turo rudi"(un fel de "dots"), am mancat 3 intr-o seara dar au fost exceptie, in rest- fara dulciuri.
Mihaelacg, si eu tot vroiam sa te intreb cum a fost la emisiune, ce te-au intrebat etc. Cu privire la fardurile de ochi eu zic ca la ochii tai caprui se potrivesc nuantele de albastru, cele de cafeniu-auriu, green-lake-ul si biensur negrul. Daca vrei fond de ten sau blush, trimiti o poza pe mail si stie tipa exact ce ti se potriveste.
Olishka, daca ti-ai facut cont si ai urmat pasii aia, te vor suna, desigur. Ce ti-ai comandat?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Dragele mele, am reusit sa scriu si eu povestea nasterii mele...Treaba e ca as vrea sa adaug linkul la semnatura dar...am imbatranit...nu cred ca mai stiu foarte bine sa o mai fac...poate imi da cineva sugestia salvatoare...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147621

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca va mai tine inima, uitati-va aici

http://ellacorinne.yolasite.com/

are sus in bara si povestea Ellei, si pozele Ellei.
Teribil. Sunt contienta de asta, in viata se intampla lucruri si mai grele decat propria durere a fiecareia dintre noi.
Linkul mi l-a dat o prietena de pe GG.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput