Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae 1. Grecia Vrem si noi pe lista, sper sa si pot aduna banii in timp util. 10. Familia GAZA - cateva ganduri mestesugite de la tine/voi, cand mai citim si noi pe aici? - ![]() - piscina, verdecafe, grecia? |
1.Erai deja pe lista din mintea mea
2.Cu Gaza sefa am vorbit eu, le surade Grecia
3.

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Pagina mea din GG cu aspect de sarbatoare va place? ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009) and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video Light a candle for Alma |
Imi place
La multi ani Luana!
La multi ani Clau!
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
mababei spune:
Mihaelacg, voiam sa te intreb de ceva vreme: la ce emisiune ai fost invitata? Parca despre alaptat era vorba?! Te putem vedea si noi? In reluare, inregistrat...
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Io propun un club al fetelor care te urasc. Din octombrie sunt la regim si abia acum incep sa arat ca oamenii. |
nuuuuuuuu, ce aveti cu fata??? ca ea o fi avand arderi puternice... da' nici nu mananca; ca doar singura recunoaste ca are zile cand traieste cu aer, am vazut eu!!!!!

; asa ca nu e din categoria mancaciosilor care nu pun nimic pe ei...

... pe de alta parte nikoleta nu are nici o scuza ca mananca si la ore tarzii si e "aschimodie"

si pe miha la fel, ca la ce povesteste ea ca manaca si ce prajituri face nonstop..... daca as manca asa ar fugi lumea urland ca a iesit mobydick pe strada

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
Monnvas spune:
Pai o urasc ca rezista numai cu aer si ca nu i se face pofta de cioco de-aia amara ca viata lu' Fefeleaga ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Stati ca neuronu' meu abia acum s-a prins ca nu mai e gravid. Cativ mi-am adus aminte. Valabil si pt Mihaela, Floric si cine se mai ingrijora de suptul degetului. Sa va zic cum a procedat o tanti pretena cu barbatu-meu. Pe la 2 ani fiu-sau dormea pe o perna de care era f atasat. Noaptea e i-o fura. Dimineata ii zice: "ti-au furat-o niste pitici. Daca vrei sa nu ti-o mai fure tre' sa stai mereu cu mainile pe ea si nu in gurita". Si uite asa copilul nu si-a mai supt degetul de teama piticilor ![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Ayla21 spune:
Noi invatam literele alfabetului www.librariaeminescu.ro/isbn/9975-104-31-9/Simion-CoadaAlfabetul-in-cubulete" target="_blank">dupa aceasta carte.
Am si dansat, acum ma duc sa pregatesc "piscina" pt inot, ii las la balaceala pana obosesc si apoi la somnic.
Ela
multumesc!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Ilinca_M. spune:
Tufete, io nu v-am mai dat raportu' cu regimul meu. Pentru inceput va zic ca soacra-mea se tot holbeaza la mine si-mi zice ca vaaai, ce-am slabit
. Am trecut si pe la scoala si la fel mi-au zis si colegele
Hainele-mi spun acelasi lucru, oooo, ce minune si incantare sa pot intra in jeansii mei negri care acum vreo 4 luni imi intrau pe mine...pana la genunchi
.
Dieta mea? Legume la cuptor/ legume la abur/ lactate/ fructe. Cand vreau sa ma rasfatz, imi fac pizza vegetariana sau salata orientala disociata
. N-am mai pus gura pe paine de 3 saptamani. De fapt pe nimic altceva din ce v-am is inainte, cu exceptia unor "turo rudi"(un fel de "dots"), am mancat 3 intr-o seara dar au fost exceptie, in rest- fara dulciuri.
Mihaelacg, si eu tot vroiam sa te intreb cum a fost la emisiune, ce te-au intrebat etc. Cu privire la fardurile de ochi eu zic ca la ochii tai caprui se potrivesc nuantele de albastru, cele de cafeniu-auriu, green-lake-ul si biensur negrul. Daca vrei fond de ten sau blush, trimiti o poza pe mail si stie tipa exact ce ti se potriveste.
Olishka, daca ti-ai facut cont si ai urmat pasii aia, te vor suna, desigur. Ce ti-ai comandat?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni
claudela spune:
Dragele mele, am reusit sa scriu si eu povestea nasterii mele...Treaba e ca as vrea sa adaug linkul la semnatura dar...am imbatranit...nu cred ca mai stiu foarte bine sa o mai fac...poate imi da cineva sugestia salvatoare...![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147621
Ayla21 spune:
Daca va mai tine inima, uitati-va aici
http://ellacorinne.yolasite.com/
are sus in bara si povestea Ellei, si pozele Ellei.
Teribil. Sunt contienta de asta, in viata se intampla lucruri si mai grele decat propria durere a fiecareia dintre noi.
Linkul mi l-a dat o prietena de pe GG.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma