oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maces spune:

Sotul meu are OATS severa.Lui i s-a imbunatatit spermograma in 2luni, timp in care si-a schimbat stilul de viata (a slabit, nu a mai fumat, a luat vitamine). Nici eu nu stau prea grozav, motiv pt care vom face FIV+ICSI la dr Miciner si dr Matei.As vrea cateva impresii, sa stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
ihim, ovare marite peste limita plus lichid in abdomen....acum sunt ok, ca dupa 5 zile de perfuzii si kile de lichide am inceput sa ma dezumflu cate un pic.......

eu vreau sa aud ca te vei "umfla", cu ochi
cum ai dat de hiperstimulare? parca prima data nu ai avut probleme de genul asta ...
ai avut probleme cu produsul de foli ? sau, poate, acetia nu cresteau suficient ...
in fine, rezultatul final sa fie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maces

Sotul meu are OATS severa.Lui i s-a imbunatatit spermograma in 2luni, timp in care si-a schimbat stilul de viata (a slabit, nu a mai fumat, a luat vitamine). Nici eu nu stau prea grozav, motiv pt care vom face FIV+ICSI la dr Miciner si dr Matei.As vrea cateva impresii, sa stiu la ce sa ma astept.

impresii despre ce ? ... sau, despre cine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

buna, ce mai faceti?

noi am fost de valentine's day la Sovata ca sa ne dezmortim din iarna ... a fost frumos si oarecum ciudat sa vezi in toiul iernii lume in costum de baie si slapi
ne gandim sa repetam spermograma pt ca am facut 2 luni de la ultima si speram sa fie cu noroc dupa atatea vitamine!
Stiti cat timp trebuie luat acidul folic?

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

nycosia sa dea DD ca dupa Sovata sa se lase cu

Barbatii nu e bine sa abuzeze de acidul folic, in timp se vor vedea efectele

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Ani.G ne-am dus mai mult in inspectie ca sa vedem conditiile pt ca in primavara vrem sa petrecem o saptamana acolo cu tot cu tratament(sotul antistres si relaxare iar eu pt bebe daca nu se prinde pana atunci)
Am citit ca acidul folic are rol in inbunatatirea calitatii spermei si cum la femei trebuie luat macar 3 luni inainte sa ramana insarcinate...la barbati oare cat timp trebuie luat?

o seara buna sa sper sa veniti cu vesti noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Frate cum iesim noi din problema asta ??? Hmm....?
Napraznicul functioneaza ?
Ce functioneaza la ologospermie severa despre care nu se stie cauza si exista in antecedente o sarcina nedorita ??
Probabil ca lasatul de fumat ar fi o idee. Mai dati-mi niste sfaturi si atentionari.
O sa incep sa beau Napraznic, sa beau ca nebunul sau sa am o limita?

Mergi la inceput

mirela, fumezi ? sau sotzul ?
de napraznic, la mine, da, a vut efect; insa nu ceai, ci pastilele sunt mai puternice ...

nycosia, la sovata ar fi bine sa faci acele tamponari cu namol

ani,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Ea e calugaritza nu bea nu fumeaza iar de treaba aia nu o face decat cu calendarul in mana ;)
Sa fie si pastile pe langa ceai; ce altceva ??
Dar rezultatele sunt intradevar considerabile sau e apa de ploaie?
Oricum cum ar fi o sa fac trat naturist. Numai sa mi spuneti sa nu duneze mai mult ca eu ma apuc si iau in mod serios.

Mergi la inceput

a luat si ceai si pastile de napraznic........e mai usor cu pastile ca nu mai stai sa faci ceaiul!
acum am cumparat L-Carnitin Complex de la hofigal pentru mobilitate si sper sa-si faca treaba ca poate unul din cei 20% nimereste drumul corect!

Mergi la inceput