oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Apropos de vitamina A forte (pentru barbati), trebuie 1 pe zi timp de 10 zile sau de 15 zile? Pentru ca am auzit 2 variante si nu stiu care este corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adi, sotul meu are hormonalele ok, dar din discutiile purtate cu dr Voinea, am inteles ca administrarea de fsh, gen gonal; puregon, e apa de ploaie.
bafta oricum, poate la voi are efect

Mergi la inceput

Mersi Mirela.
Pana acum am intalnit 3 cazuri de barbati care au facut tratament cu Gonal F, insa doar intr-un caz a fost un deficit de FSH. Se pare ca nu au fost imbunatatiri de spermograma la nimeni.
Sunt curioasa daca sunt persoane care au avut rezultat dupa acest tratament.
Oricum, va multumesc tuturor pt pareri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

adipink

Sotul a repetat si spermograma au fost imbunatatiri minore...si numai la forme normale ,nr a ramas la fel si mobilitatea tot 0 la A...Si mobilitatea este foarte importanta.
Fsh dupa tratament a fost 1.9 u/l deci tot putin...
In teorie ar trebui sa functioneze pt ca FSH stimuleaza spermatogeneza dar in practica nu a fost asa...cel putin la noi
am studiat mult pe tema asta,am citit lucrari de doctorat,teste etc pe site-uri straine...

se pare ca deficitul de FSH este una din putinele cazuri in care exista tratament,la alte probleme din pacate nu exista...

Inca ceva...am vazut ca vrei sa-i dai Vit.A eu una nu am mai auzit,eu stiu de Vit.E FORTE 10 /LUNA

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

adipink, sunt de aceeasi parere cu evanescence; mergi pe vitamina e, 10/luna, pana la sfarsitul perioadei tale de ovulatie
bafta maxima cu gonalul; sper ca, in cazul sotului tau, sa apara un rezultat imbucurator

evanescence,

mirela, cum te simti ? cum a fost la szeged ? astept o veste buna de la tine

Mergi la inceput

a fost ok, sper sa fie bine
tre sa scap de hiperstimularea asta, in rest n am nik

Mergi la inceput

Buna seara,
Evanscence, formele noastre sunt de 77% atipice iar mobilitatea e cam ca la voi, a=0% iar b=25%. Sper din suflet sa mearga in cazul nostru.
Am gresit cu vitamina, am incurcat A cu E deoarece eu de 8 luni iau tratamentul prescris de dr meu de la Giulesti: 2 vit E forte, 2 vit A forte si 2 Upsarin efervescent pe zi, din ziua 7 pana in ziua 14 de cm inclusiv.
Tannoo, iti multumesc si tie.
Va urez multa bafta, trebuie sa se intample si la noi minunea odata si odata, ca doar nu e nevoie decat de 1 voinic!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ai lichid la ovare ?
faci perfuzii ptr a scapa de hiperstimulare ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000
Tannoo, iti multumesc si tie.
Va urez multa bafta, trebuie sa se intample si la noi minunea odata si odata, ca doar nu e nevoie decat de 1 voinic!

e nevoie de cel mai voinic dintre voinici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ai lichid la ovare ?
faci perfuzii ptr a scapa de hiperstimulare ?

ihim, ovare marite peste limita plus lichid in abdomen....acum sunt ok, ca dupa 5 zile de perfuzii si kile de lichide am inceput sa ma dezumflu cate un pic.......

Mergi la inceput