BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui valiburu

Cristies si Ofe 27 multumesc mult pentru raspunsuri.Sper sa nu fie dicila procedura de declarare a copilului daca vin de la Galati sa nasc la Bucuresti,iar sotul nu poate sa stea cu mine si ma lasa in grija cumnatei mele.

Ups. In cazul in care nu declara el copilul...nu stiu... poate trebui imputernicire,,,

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Valiburu daa tot va avea grija cumnata de tine e bine sa te interesezi totusi ca aceeasi problema o sa o am si eu la medgidia.Cica numai unu din parinti se poate ocupa de certificat ,mama sau tata nu poate altcineva.Iti treb certif de casatorie si buletinu tau si al sotului,eu am zis ca o voi trimite pe mama cu actele si o sa ies eu din spital pt 1 ora ac nu cred ca treb mai mult ca sa ridic certificatu.

31+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Fetele, yupi am 2 stelute colorate. Dau de baut, dar fara alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

sagetutza si eu tot cu ser rezolvam la Mario,dar fara pompita/aspirator ... dupa ce ii puneam ser,aplicam metoda spusa de amiss(sper sa nu gresesc/incurc )

oani iesi mami din butoi...ce e aia,pai bb te vrea fresh nu asa...hai ia sa vad eu mai multe mesaje postate de tine...eu credeam ca esti dupa cortina,dar tu nu erai deloc....hm...ce vrei? sa scot facaletul??

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetelor voi aveti umidificator?daca da de care?

31+ Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Fetele, yupi am 2 stelute colorate. Dau de baut, dar fara alcool.

felicitari!!! si la mai multe

Mergi la inceput

parca si sagetutza a primit a doua steluta...felicitari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Neatza fetelor dragi, mamici si burtici,

Eu am dormit bine, cam ciudat, dar ma bucur, iar la micul dejun am servit doar cafea si cateva napolitane. Acusica beau laptic cu Alex.

Lorex, eu am folosit pompita pt nasuc, de fapt e un aspirator nazal de la Narhinel. Mi l-au recomandat la farmacie pt ca bebe respira tare greu parca se ineca. Asa ca ii puneam picaturi cu apa de mare si ii trageam eu cu pompita. Nu va zic ce iesea, alta alternativa nu am gasit, iar cu nasul ala plin de mucisori ca de-abia respira si de-abia manca nu am vrut sa il las. Acum bine ca mi-am amintit pt ca am treaba la farmacie si o sa imi cumpar unul sa fie in casa pt asta mic atunci cand vine. O pediatra in varsta de la spital imi spusese ca ea nu e de acord cu folosirea acestuia in primul rand ca bebe devine cica nervos si are dupa tendinta sa miste capul intr-o parte si in alta ca semn de refuz si sa nu ii intre dupa in reflex, iar pe de alta parte ca ar stimula secretia de muc. Intr-adevar al meu se foia ca nu voia, dar nu s-a intamplat nimic. Eu ii curatam bine nasucul inainte de a-l pune la san ca daca nu se ineca de mama mama si dupa domea si respira foarte bine. Asa a fost timp de 1 an, el parca era mereu vesnic mucos, dupa care isi punea singurel spray cu apa de mare, iar cam de la 2 anisori si ceva nu am avut nici un fel de probleme cu nasucul. De ceva sufla singurel. Ganditi-va la voi, rezistati sa stati cu nasul infundat si plin de secretii fara sa il curatati? In plus puteti manca atunci cand aceste secretii raman in gat? Eu zic ca nu. Apropo, stiu ca aici sunt niste supozitoare pt mucisori si il ajuta pe bebe sa elimine prin kk, functioneaza, se numesc Sobrepin pt nou nascuti. Cred ca se gasesc si la noi.

Acum fiecare mama va vedea pe moment cum e mai bine pt bebelusul ei.

M-am intins si cred ca am fost si incoerenta.

In legatura cu muciosorii eu am inteles de la oamenii mai experimentati sa-i bag pe nara vreo 2 picaturi de ser fiziologic si apoi extras cu pompita sau o un aspirator nazal pe baza de tras aer in piept de catre mamica. Eu am de la primii pasi luat din sensiblu. Functioneaza la marele fix. Si ce am mai inteles ca dk nu ies muciosorii oricum ii aspira ea inapoi... asta nu stiu cum vine. la mine au iesit super usor dupa ce am aplicat treaba cu serul...

mamica de Maia -Teodora

Exact acel tip de aspirator nazal foloseam si eu, e ca o pompita si nu cred ca e invaziv. Oricum ne-a ajutat bine pe amandoi. Stiu ca mai sunt in comert acele tipuri care se pun la aspiratorul de casa. Alea nu stiu cum sunt, aici in Italia nu exista.

Mergi la inceput

Da, am vazut si la Sagetutza. Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Citat:

Pentru colici eu am luat un preparat de la farmacie, una singura in Pitesti... si am dat 5 lei... E verificat pe alti copii.. deocamdata.. sper sa dureze mult si bine pana il verific pe gaza mea..
Am luat ca sa fie.. si pentru mine .. beau un ceai anticolici de la TEEKANE... mi s-a recomandat ca fiind cel mai bun la gust(fara zahar).

mamica de Maia -Teodora

Ceaiurile de la Teekane sunt preferatele mele. Bine ca ai spus ca au si anticolici.

38 si 6 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

dar la farmacie le gasesti. donna.

mamica de Maia -Teodora

Da stiu ca sunt la Donna dar nu am studiat pe indelete ce tipuri de ceai au. Eu alea de fructe mi le luam din Kaufland si Real.

38 si 6 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput