Sezatoarea canadiana (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

ce vroiam sa va mai intreb , voi cand ati deschis contul la banca ati depus banii pe care i-ati adus din Ro sau i-ati tinut acasa la saltea? se percep impozite la dobanda bancara,asta am inteles din ultimele voastre discutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pitilache - a mea a avut varicela acum 2 saptamani. Din pacate, nici calamina nu a functionat, pentru ca se usca pe fata si apoi ea incerca sa curete smacul ala uscat, deci mai rau facea... Zic "pe fata" pentru ca in rest am "impachetat-o" cat am putut, i-am pus costumase cu labute, sa nu poata scoate sosetele, etc... Am avut noroc cu o forma acceptabila, nu a avut decat 2-3 valuri de pustule. In 10 zile am scapat. Cel mai nasol a fost cu pampersul... trebuia schimbata foarte foarte des... o ustura saracuta la fiecare pishu...

Codritu - acum, nicaieri nu spune, in lege ma refer, dar punctajul la franceza atarna serios, au fost care au picat la interviu, desi aveau un punctaj serios la studii si experienta. Ar face bine prietenul tau sa se apuce de un curs la Institutul Francez sau la Alianta, daca nu e din Bucuresti. Sunt mult superioare mediatiilor in particular si costa mai putin pe ora. In plus, banii se pot recupera dupa sosirea in Canada. O sa caut informatia si o sa ti-o dau daca il intereseaza.

Nelia - am tot uitat sa spun ca poza de la semnatura este superba. Ai niste copilasi minunati!

Zavalita - noi am venit cu hainele vidate si nu m-a intrebat nimeni ce-am in valiza, nici in aeroport la plecare, si nici la sosire. Pentru pilote (daca le iei de aici si le transporti vidate) iti trebuie saci mari, o pilota de 190*150 nu incape intr-un sac de 70*80. Sper ca ti-ai comandat dimensiuni mari. Vidate ocupa loc mai putin decat un cearsaf, practic se strang cam cat un caiet, cam asa...
Noi avem pilote de la Ikea (le luam cu noi in Canada) si, desi par subtiri, sunt foarte calduroase - in fond, casele din Canada sunt tot case, deci probabil macar 20 de grade in interior, nu? De ce ti-ar trebui o pilota de eschimos? Vara le pastrez vidate si in afara de faptul ca s-au mai sifonat, nu au patit nimic.

Mai am o intrebare - ar fi util un GPS nu? Cam cat costa unul in Canada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Ankalaura, am comandat si un sac mare pt vidat. eu sunt extrem de friguroasa, ma invelesc cu 2 paturi si vara.si in constanta e cald vara.

fetelor din toronto la colegii cum se face scoala? la universitate vad ca este mult mai scump.a facut cineva colegiu sau uni? cum vi s-a parut scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Roxana, sanatate multa Isei.
Dar ea a avut vaccinul impotriva varicelei facut ?

Stiu ca daca a avut vaccinul facut, va face o forma mult mai usoara.
Colega mea si-a dus si fetita la gradinita cand ea varicela cu forma asta usoara.

Victor in schimb, a facut varicela la 4 ani, nu avea vaccinul facut. Si n-a fost prea placut.

Nelia, sanatate celor 3 si voua putere sa strangeti dupa si sa aveti grija de ei.

AnkaLaura, da' cu GPS ne descurcam aici.
Dar va sfatuiesc sa il cumprati de aici. Nu sunt asa scumpe, mai ales daca urmaresti ofertele.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Deci se cuvine o urare speciala
pentru ARTURICII
LA MULTI ANI GEMENILOR!

sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
www.youtube.com/watch?v=0TsBinVLd2s" target="_blank">DEDICATIA SPECIALA

Mergi la inceput

Cristina - daca nu costa cat o saltea, clar il iau de acolo . Aici nu am folosit inca un GPS, se circula asa de prost si de incet, incat ai timp sa citesti placutele cu numele strazilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc de sfaturi si urari, nelia, ankalaura, cge!

Cristina da, are vaccinul facut si intr-adevar este o forma usoara pentru ca nu are foarte multe. Am dat-o cu solutia aia de calamina si este ok. Nu se scarina si nu sunt purulente. Si eu am dus-o la gradinita, ca oricum nu mai este contagioasa.

Sanatate tuturor!

arturicii sa va traiasca baietii! La multi ani!

Simo nu mai dai nici un semn? Miss Z. te tine ocupata sau ati plecat in Sud? Pupici!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani gemenilor de arturici!
Sa aiba o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Multumim tare mult pentru urari si va servim din TORTURILEfacute de noi pentru scoala.

Imi pare rau sa vad ca sunt atatia copilasi bolnavi. Sanatate multa multa.

Nelia, dar cum descrii tu acolo la tine, usor nu va e; putere multa sa aveti sa va faceti toti bine repede.

Ankalaura, noi cu GPS ne descurcam f bine aici;

O zi frumoasa tuturor!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Mi-au mai venit cateva idei:
- exista cosmetice minus 417 la Canada?
- se gaseste leustean?
- ce vaccinuri sunt obligatorii? Daca noi le-am facut pe cele romanesti pana acuma, continuam cu celelalte? Sau o sa le intepe completand grila? Noi nu suntem fan vaccinuri deloc, desigur, cu cateva exceptii, dar putine.

Elizei i-am facut Varilrixul, si a facut o varicela asa usoara, incat pe langa varicela Erikai as spune ca a fost o placere. La Erika, nu m-am gandit nici o secunda ca va face asa repede varicela, altfel as fi vaccinat-o. La noi, Varilrixul este optional, ca si Havrixul, Hiberixul, Pneumo32 sau cum il cheama la voi... varianta cealalta... Prevenarul...

Mergi la inceput