Sezatoarea canadiana (169)
Raspunsuri - Pagina 20
arturicii spune:
Anca,
pe noi au incercat la scoala sa ne convinga ca ne mai trebuie un "booster" la nustiuce vaccin si am zis ca nu facem;
La pediatru asistenta a zis ca nu suntem vaccinati ptr meningita si am ajuns acasa si am cautat insa suntem, avem un hexavalent (facut cu rapel de vreo 4 ori) care e si ptr un anumit fel de meningita; si urmatorul se face de-abia la 12 ani parca.
Grila lor nu o stiu;
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+
nelia spune:
Raportez o noapte nedormita, dar gata, am aflat cistigatorul: eu am luat-o!
Dar copiii sint mai bine parca... adica nu am mai strins dupa ei de la 4 dimineata si dimineata au mincat toti biscuitei sarati si citeva linguri de supa concentrata de pui si vad ca au trecut vreo doua ore si sint in regula. In schimb, eu sint varza si singura cu ei!
monicutza_bb spune:
Of Nelia, sanatate multa.
Pot sa te ajut cu ceva? Orice, daca pot.
Roxana sanatate multa Isei
Arturici La Multi Ani gemenilor, sa fie sanatosi si veseli .
Arata tare yummy torturile iar baietii sunt frumosi foc (si Sabina cu siguranta, din cate s-a vazut in dupa eco )
Anca eu nu am vazut cosmetice -417 aici. Daca ai ceva ce preferi si cu care te intelegi bine, e bine sa iti aduci, macar pentru inceput, pana te dezmeticesti (eu de ex. cer mereu din Romania anumite condimente si Nivea Intimo-sapun lichid intim, este singurul cu care ma inteleg si aici am gasit numai porcarii). Din pacate, abia dupa ce ajungi aici iti dai seama ca era bine sa iei unele chestii si sa fi renuntat la altele.
Cristina (cge), Roxana intrebasem si eu de Zumba: unde mergeti voi, cat va costa, daca stiti cand se mai fac inscrieri. As vrea si eu din aprilie, dar nu stiu daca sa aleg ceva in Laval sau mi-ar fi mai comod in Mtl. Dati-mi si mie un link daca aveti sa ma informez
Mi-am recuperat masinuta aseara, este frumoasa si arata ca noua. Nu se vede deloc ca ar fi fost lovita, au facut o treaba grozava cei de la garaj.
mamaana spune:
of nelia , ce rau e sa ai copiii bolnavi. sanatate multa!
arturicii sa-ti traiasca baietii! frumoase torturi
ankalaura leustean se gaseste daca-ti aduci. sau la magazinele romanesti unde costa de parca ar fi aur.
schema de vaccinare difera de la o provincie la alta (available pe internet). tu oricum completezi la inscrierea la scoala ce vaccinuri are facute, si daca e ceva ce lipseste, te anunta ei
de cosmetice habar n-am
pitilache spune:
Arturicii frumoase tare torturile baietilor!
monicutza eu merg la mine pe insula si-i cam departe de tine. Intreab-o si pe mimitete ca ea merge in CSL, parca, deci mai aproape de centru. Da si un google si vezi poate gasesti in Laval totusi, sigur trebuie sa fie undeva si mai aproape de casa.
Dar haideti sa mai discutam la nou capitol 170.
mamaana spune:
roxana bine ca nu are febra si ca are forma usoara. multa sanatate ! varicela e chicken pox?
ankalaura spune:
Deci am imbogatit lista cu inca ceva - seminte de leustean!
Presupun ca patrunjel se gaseste...
Bors nu folosesc, deci poa' sa nu se gaseasca.
Alte trufandale? Ce mai pun pe lista?
Mamaana - da, chicken pox este. Cea mai nasoala boala de copilarie, dupa parerea mea...
zavalita spune:
despre pilota stiti cate ceva? gasesc bune si calduroase si mai ieftine de 200 CAD?plzzzzzzzzzzzzz