*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)
Raspunsuri - Pagina 4
ariel_7000 spune:
na, acum dorm astia ca 2 ingerasi...eu o sa dorm pe pres, la usa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihutza11 spune:
multumim ca ne-ati vazut si ne-ati admirat!
Luny ce de zapada... si ce tare e cu papucii lui tati!
mai as avea si eu chef de un sanius..dar am vazut la stiri ca e ger mare in tara.. brrr.. de asta nu mi-e dor ..
Miha da mai si noi la Andra ne-am muncit mai bine de un an.. si de aia nu speram ca dupa o luna-doua hop tzop vine bebelicul.. si chiar azi am vb cu o fosta colega care are un baietel mai mare ca Andra cu vreo 6 luni si e si gravida din nou, 14 sapt.. si la fel imi zicea si ea ca nu se astepta sa se prinda asa repede.. probabil ca e mai usor la a doua, la a treia cred ca si mai si .. i'm just saying..
Liana
Andra cand e nervoasa se trage de par sau de obraz..
Vali ce frumos!! am incercat si eu sa o invat o poezie mica, dar nu avem succes deocamdata..
insa stim de "tica, tica" = twinkle, twinkle, little star (ne luam de mana cu Patrick).. asa mult ii place melodia asta.. toata ziua ma pune sa i-o cant si orga sa ma acompanieze (ca o avem si acolo)..
Naty cum e Iulia?
apropo de neuronul gravid .. azi am pus sa fac niste piftele.. si dupa ce am amestecat compozitia zic sa pun limba sa vad daca mai trebuie sare.. nu va spun ca mi s-a parut ca e amara compozitia.. si zic mai o fi de la ceapa, am gustat ceapa .. bleahh ce amara mi s-a parut.. acum ma gandeam ce sa fac, sa arunc? mai stau un pic si mai pun o data limba... nu mai avea niciun gust carnea, nici amara, nici sarata.. am mai pus un pic de sare si le-am facut.. si acum gata facute mi se par cam sarate.. in viata mea n-am patit asa ceva.. astept sa vina omul sa isi dea cu parerea..
si 5+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ariel_7000 spune:
Citat: |
Miha da mai si noi la Andra ne-am muncit mai bine de un an.. si de aia nu speram ca dupa o luna-doua hop tzop vine bebelicul.. si chiar azi am vb cu o fosta colega care are un baietel mai mare ca Andra cu vreo 6 luni si e si gravida din nou, 14 sapt.. si la fel imi zicea si ea ca nu se astepta sa se prinda asa repede.. probabil ca e mai usor la a doua, la a treia cred ca si mai si .. i'm just saying.. |
noi, la teo, 1 singura incercare si uite bazdagania! si-mi bagase in cap si endocrinologul ca sa nu mai visez aiurea, ca nicio sansa...
la alex...habar n-am, ea a venit singura, nu a fost chemata....chiar ma certam cu dr. ca ala zicea ca am bebe si eu "fugi, dom'le de-aci!"
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
adriuta spune:
citat din mesajul lui misha71 Am scris o tenie de mesaj, v-am luat la pupacit pe toate si a zburat mesajul meu in negura neantului, iar eu nu mai am putere sa scriu altul, asa ca ma concluzionez: TOATA CRACA CU COAJA SI FRUNZE CU TOT **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008) excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ) |
:)))):))) ce figura ai fost, te cred ca stiu si mie mi s-a intamplat si e foarte enervant dar asta e, mai da si tehnica rateuri.
Te pupam si noi
adriuta spune:
Am vazut poze cu Mufy la zapada,cu Adra si familia la inaltime si m-am delectat cu cantecelele lui Matei.
Am si eu o buba pe suflet ma tot uit la filmulete si ma minunez ce copii cuminti aveti. Sincer va spun ii admir. Adrian nu e prost ca-i merge mintea brici si ne-o demonstreaza si de multe ori o simtim pe pielea noastra darr.... nu-l pot face sa se concentreze sa-l invat eu ceva ce as vrea. El tot ce face si stie prinde de unul singur. Nu-i copilul ala care sta la mama in brate si arata marul, para, vaca, oul sau daca il pun sa-mi arate ceva o data si imi arata dar daca in 10 min il pun sa repete se uita la mine cu o privire din aia de... tu chiar esti batuta-n cap femeie....
El e mai mult autodidact, ii place sa descopere singur si are o energie de ma dispera uneori. Ideea e ca nu-i un copil usor de lucrat cu el, nu are rabdare si nu prea agreeaza sfaturile sau hai sa..... Mai se "confrunta " cineva cu un astfel de soi de randunic?? Plus ca la vorbit e 1000 de an in urma. Ii turuie gurita non stop, ne povesteste, ne spune le zice si ne cearta dar inteligibil... ff putin. Si nu vrea sa repete dupa mine defel. Nici un cuvand sau daca o face ...f rar.
Ori si cine il vede constata ca e destept si f independent pt varsta lui dar...ciudat.
...in rest aici plua in continuu de ieri si pot sa zic ca este una din alea 15 zile fara soare din Az. E frig si e apa afara peste tot si balta cat aia a Brailei in curte. Brr a venit iarna si la noi
Pup vb mishei craca cu coaja cu tot :)))
mihatp spune:
hai neamule la , pentru bobocino o astept pe gecko
Adriuta , l-ai descris pe Luca. Si daca nu l-as gasi facand si zicand una alta n-as teme ca-i cam intarziat. Dar mintea-i umbla brici, face nefacute de ramanem blocati, il gasim numarand diverse dar daca ne vede se opreste si se uita smecher la noi ca l-am prins, imita sau zice cuvinte cand vrea el si ce vrea el, nu repeat la solicitare nici sa-l pici cu ceara! Intelege tot tot tot. Un lucru ce-l face… aduce chestii la solicitare. Si intelege tot ce-i cer, dar n-ar zice nimic. Vorbeste in legea lui, cel mai mult cu Maya, daca intervin in monologul lui se opreste, nu-l incurajeaza interventia mea. Nici el nu sta la uite vaca, masina etc., dar sta cu mine daca facem ceva, construim, aranjam, numaram…
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Kya spune:
citat din mesajul lui VALENTINA C Prima.. Mai fetelor, copiii vostri se dau cu capul de pereti/ dulapuri, etc, atunci cand sunt suparati? Matei da cu capul ca nebunul si apoi plange de nu mai poate, ca s-a lovit... Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010 |
DA, DA, si iarasi DA! De pereti, de usi, de podea... de ce prinde. Doar sa faca bum, sa poata sa planga si mai tare, doar doar o impresiona pe cineva. E o adevarata drama queen!
Dupa ce se linisteste, tot incerc sa o intreb de ce mai face tot circul asta, pentru ca niciodata nu a avut succes cu el. Pentru binele neuronilor ei ar putea sa inceteze, ca il face degeaba Nu o conving de loc, urmatoarea criza de nervi se desfasoara exact la fel... Nu stiu ce sa-i mai fac! Ma doare pe mine capul cand se izbeste de ceva
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
'Neata! Eu rad de nu mai pot cu astia de la Radio Zu, zapaciti mai sunt, frate!
Aseara m-am culcat pe la 11 jumate si am dormit neintoarsa, cand a sunat ceasul dimineata pt. gradi am fost fresh
Mihule, noi la Stef ne-am hotarat si s-a prins din prima luna , pupa-l mama pe el de pui scump.
Adineauri s-a trezit si acum sta la Cata in brate si bea lapticul.
Hai sa va dau eu cafeuri, nesquicuri si bombocino
Si sa aveti si ce citi la cafeluta
http://www.bucataras.ro/articole/3508/ospat-turcesc-la-divan.html#com18635
zozela spune:
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@