*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si-apoi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata, Zoze!!

Mai, nu va mai faceti atatea probleme ca nu face, nu zice... vor face, vor zice... Stefan era energie in persoana, zicea in limba lui diverse, mereu in explorare, nu prea ne baga in seama...Iar acum ia uite ce baiat mare si istet! No serios acuma, ei fac ce nu fac ceilalti, legea compensatiei... ca daca am fi toti la fel, cum ar fi?Ca nu le facem noi fata este alta mancarica de cartofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Zoze, tare dragute dedicatiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nici gand n-aveam sa ma apuc sa scriu chiar acum, dar rad aici de nebuna cu dedicatiile de la Zozee Era un banc comunist cu tovarasul KIM IR SEN si poporul chinez
Ora 6 dimineata, postul national de radio:
"Buna dimineata tovarasi, tovarasul KIM IR SEN s-a trezit! Treziti-va!"
Ora 6,10 dimineata, postul national de radio:
"Buna dimineata tovarasi, tovarasul KIM IR SEN se spala! Spalati-va!"
Ora 6,20 dimineata, postul national de radio:
"Buna dimineata tovarasi, tovarasul KIM IR SEN face gimnastica de inviorare! Faceti gimnastica!"
Ora 6,30 dimineata, postul national de radio:
"Buna dimineata tovarasi, tovarasul KIM IR SEN mananca! Sa-i uram pofta buna!"

Si acum, daca tot m-am apucat
Adriuta Dudelle in persoana! N-are rabdare, autodidact, stie sa vorbeasca "pe limba noastra" si nu vrea, etcetcetc....asta e, macar nu suntem singuri
Kya sa vezi ce concurs de tras de par avem noi aici in casa.El ma trage de par zdravan de tot, pleaca pur si simplu cu pleata mea de vad stele verzi Eu il trag pe el, se inroseste de durere si nu zice nimic si ma trage si mai tare Sau imi da drumul si chitaie nitel dupa care ma mai trage o data ca sa stiu eu ca tot el e jupanul
Gata, ma duc sa ma spal pe dinti ca Zoze deja s-a spalat

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

'neata!

M-am inviorat cu dedicatiile zozelinei

Alicel, Ariel, n-am reteta magica de reparat copil, al meu e autodidact - singur s-a defectat, singur s-a reparat
Deci nu va pierdeti speranta

Intrebare de la Luny: - vi s-a intamplat sa mearga netul, sa puteti accesa orice adresa, mai putin DC???

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Luny, da. Insa cred ca se intampla si altora... ca citeam apoi ca DC-ul a fost lent, cu probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat Ati vazut ca ninge???? Am nimerit prognoza de data asta
Si am vazut si pozici americane cu fetita scumpa "imitatoare" si pozici autohtone cu Matei cu ceasuri la glezna care lanseaza o noua moda.Si ce mai recita el poezii

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, chiar vroiam sa intreb de tine, credeam ca nu ti-au trecut nervii
Foarte tare cu poporul chinez

Si eu vorbisem cu Luny aseara si nu putea accesa deloc pagina de pe forum...poate s-o rezolva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Super tinuta lui Matei pe olita si ce bulanase are !!!
Dansatoarea- imitatoare e scumpa rau !!! Felicitari Mihule pentru burtica!!!!
Sabin nu da cu capul dar se pune pe burta cand e nervos ori arunca cu jucarii sau cu ce prinde in noi ales mai ales in sora-sa. Cand vine Briana acasa o pupa, o tine in brate, 5 minute nu se dezlipeste de ea si pe urma o pocneste. Mai nou a cazut din pat pe o masinuta si e zgariat si vanat pe tot obrazul stang .
Am descoperit un nou produs pentru viermi si paraziti intestinali pentru cine intereseaza. E tot naturist doar ca administarea mult mai usoara decat Helmiflores, se da doar in cate 2 zile. Uitati aici prospectul:http://www.biovitality.ro/DApp/products/products.aspx?ProdId=27&SrcPage=1&lang=ro
Constat ca am fost foarte coerenta , sper sa intelegeti ceva ca nu mai am timp de reformulat ca Ralu munceste!!!

Mergi la inceput

Raluca, interesant produsul, dar cate zile la rand ii dai, pana sa faci pauza de 7 zile? Cand ajungem in tara vreau sa le dau si eu alor mei ceva, ca pe aici sunt la moda parazitii...

Mergi la inceput