*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihule, eu cred ca ati facut-o special cu numele... Noi stiam ce nume de fata am fi folosit la prima sarcina, ideea cu "Stefan" mi-a venit mie spre final si a fost "dragoste la prima auzire". Inca sper sa folosim numele "Ioana", sotul meu isi doreste o fetita cu numele asta....

Mergi la inceput

Eu imi doresc o fetita... dar cine stie daca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nico, speranta moare ultima...de ce nu?? Daca poti avea baieti atat de frumosi, cu asemenea ochi, iti dai seama cum ti-ar iesi o fetita?
Mihutza, noi nu ne puteam pune sub nicio forma de acord in privinta numelui unui baiat. Sotului ii placeau NUMAI 2 nume de baiat si ambele le poarta baiatul lui mai mare, in rest nu vroia sa auda de nimic. De fata in schimb-cand i-am propus Iulia Elena a zis "DA" fara ezitare. Asa ca, daca aveti deja de fata...
De Gudinde nici eu nu stiu nimic si imi puneam aceeasi intrebare, ce o mai face. La fel pt Roxana...Ioana si David sunt bine dar timpul e de vina ca nu mai intra.
Intrebare in special pt bucurestence: ati dus copiii vreodata la ciufulici? Si daca da, au stat?? Si unde? Trebuie musai sa o tund pe Iulia, nu mult dar nu mai are absolut nicio forma, are varfurile tocite, ii sta aiurea rau si acasa nu avem cum sa ne pricepem sa-i dam o linie...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

[b]Miha, Mihule,/b] ce nume de fata aveti pregatite?

Ma bucur ca va plac puii mei.

Am inceput sa folosesc Google Chrome. E mai ok ca e in en, nu in germana.

Mergi la inceput

Naty, nu stiu daca ma tin balamalele pentru bb3... si daca nu iese fetita ce voi face? Bb4,5? Ar fi frumos cu 3 copii, familiile cu 3 se zice ca sunt mai echilibrate decat cele cu 2... sunt si mai... frumoase, parca. Mai... numeroase!! Inchipuiti-va numai: la batranete cu 9 nepoti ! Sau la casuta de la tara curtea plina de chiote...

Ma duc, sa ii scot de la baita, sunt cu tati si ar ramane pana maine in cada, asa balaciti sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Intrebare in special pt bucurestence: ati dus copiii vreodata la ciufulici? Si daca da, au stat?? Si unde? Trebuie musai sa o tund pe Iulia, nu mult dar nu mai are absolut nicio forma, are varfurile tocite, ii sta aiurea rau si acasa nu avem cum sa ne pricepem sa-i dam o linie...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Naty, un copil de la gradi a luat paduchi de la Ciufolici, deci eu nu te-as sfatui sa o duci acolo...Poate gasesti o frizerie/coafor prin zona si exista persoane dragute care sa o tunda cum vreti voi...

Noi ne chinuim de cateva zile sa-l tundem pe Matei..Stam de vorba, zice ca vrea sa-l tundem, stie cum face masina de tuns, dar cand o vede fuge rupand pamantul..Mai incercam..daca nu, ii lasam plete

Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

360

Mergi la inceput