*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Si noi ar fi trebuit sa iesim dar... fara sa fie o surpriza prea mare, Stefan a facut putina febra. S-a culcat dupa-amiaza (ca si David al lui Simo el doarme doar daca este obosit extrem de tare sau bolnav) si cand s-a trezit ardea putin. Are gatul rosu si amigdalele inflamate, dar e ok in rest. Nu prea are pofta de mancare... Si asa, am ramas in casa. Sper sa isi revina pana miercuri, poate chiar pana luni... acum probeaza de zor claparii si schiurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicol, drum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Tuchi
Naty la noi toate sunt "aba"=alb.. am vrea pereche, dar daca e fetita chiar nu-i nicio suparare.. sanatos sa fie.. culmea e ca pt fetita deja avem nume pregatit , pt baiat ne mai gandim..
Succes la cabinet!
Kitzy si eu am notat tot pana acum..
Nicoleta bravo!
Nicol drum bun! si multumesc!

eu am visat azi noapte ca eram la tati meu si macam o placinta cu branza asa de buna.. asa ca azi tre sa fac sa nu raman cu pofta...

si 5+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nico, acelasi soc ca de fiecare data... frumosi ce sunt ei!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

miha, si noi avem numai nume de fata pregatit!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

daca primiti pe mess ceva de la mine, NU deschideti, e virus. l-am primit de curand si eu de la cineva. nu deschid mess-ul dar se activeaza singur cand ma astept mai putin. pana rezolv problema, va rog nu deschideti nimi din ce primiti de la mine.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nico, ti-am vazut frumosii. Si claparii chiar sunt faini.

Miha, Mihutza, Naty,

Mihutza, asa si eu cand eram insarcinata si initial mi-au tot zis ca e baiat eu tot nume de fetite aveam in cap.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

gecko e bine? n-am mai vazut-o de cateva zile
aceeasi intrebare si despre gudinde

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicoleta tare frumosi baietii ca de obicei..

culmea e ca atunci cand eram gravi cu Andra aveam nume de baiat pregatit.. dar acum din prima ne-am pus de acord pt numele de fata..

si 5+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput