*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Salut.
Ieri am condus noaptea, azi am condus pana si de la/ si prin parcarea unui mall... Si ca sa fie clar, eu mi-am luat carnetul in aprilie 2007, am condus extraurban vreo 1000 de km (fara parcari, fara depasiri, abia daca schimbam banda... in timp ce al meu de obicei dormea
) apoi am ramas insarcinata in iulie si adio condus. De aici frica mea de condus... Fiindca nu am experienta. DAR vienezii sunt toti intregi, la fel si orasul lor
, si mai mult, am ajuns cu masina neatinsa acasa, desi am facut un slalom prin parcarea aia pana am iesit... Aveti dreptate, sunt TARE
!
Ne pregatim de zor pentru ziua lui Stefan, azi am cumparat sucurile, coifurile si plasutele pentru cadourile copiilor si am dat comanda de tort, ieri am cumparat dulciurile pentru colegi ( tortul l-a vrut un teren de fotbal cu fotbalisti pe el, acoperit cu martipan si interior cu capsuni
). I-am cumparat azi clapari (schiuri are) si o geaca de primavara draguta! Miercuri urmeaza grosul, ca merita copilul asta al meu tot ce isi doreste
! Ca toti copiii de altfel! (mai putin cand isi doreste tot ce vede).
Matei a capatat si el "patine" pentru incepatori, de fapt sunt niste sine duble care se asaza pe incaltamintea lui si se prind cu curele!! Abia astept sa-l ducem la patinoar!!
Si cam atat. Noi nu ne-am luat nimic, dar vineri primeste A salariul!!
Ne vom cumpara si noi una-alta...
Va pupez si va doresc week-end fain! Mai intru si mai incolo... Am o carca de treaba!
VALENTINA C spune:
Si daca o sa inceapa iar sa tuseasca, ghiciti cine isi da cu pumnii in cap!!!

Dar nu mi s-a parut deloc frig afara..Chiar as mai fi stat, dar el a vrut sa ducem sania copiilor, sa se joace cu ei...![]()
In rest, mai am reprize de intepaturi in partea de jos, dar sunt normale ( zic eu) dupa ce l-am tras pe Matei o juma de ora cu sania...![]()
Valentina cu
Matei si
37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
Nicoleta spune:
Vali, lasa ca nu tuseste! Aerul rece uneori ajuta! Tu sigur nu vrei sa nasti mai repede? ![]()
misha71 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bitza037![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
iesi de sub canapea ca n-am sters praful!

Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Vali, lasa ca nu tuseste! Aerul rece uneori ajuta! Tu sigur nu vrei sa nasti mai repede? |
Nu tin neaparat, dar daca asa o fi...ma supun...
Valentina cu
Matei si
37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
Simo27 spune:
Eu sunt pe Mozilla,ca altfel nu merge!
Vali,ce bine ca tu vrei sa nasti
.Pariez pe tine

Nico,bravo mai!Uite ca ai prins curaj-tot asa inainte!Ce frumos ca ati fost la shopping,sa pui neaparat poze de la ziua lui Stefan.Mai ales cu tortul ala 
Nu am mai iesit pe afara de cateva zile...si asa de rau mi-a fost ca am bolit(imi venea sa vomit,am avut si tensiunea mare...) in pat cateva ore,norocul meu e David
care s-a jucat cu Sam,sa pot sa imi revin!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
bitza037 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
iesi de sub canapea ca n-am sters praful! ![]() **************************************************************** Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Sa traiti, am inteles, duamna Cruella

eu nu ma simt prea bine, ieri am facut curat si am deschis cam multicel geamurile, si acum ma usutura in gat, simt ca ma dor toate oasele......am bagat septolete si homeogene....
ieri am avut musafiri toata ziua
.... as iesi putin cu Antonia pe afara sa o plimb si pe ea cu saniutza....dar nu am elan, si nici sa fac ceva de mancare nu am

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Acum citesc despre scoaterea cerclajului...deci,pot naste in urmatoarele 24 de ore sau la termen...depinde cat de repede vrea Micu sa vina la noi!Olelei,de marti sunt o butelie gata sa explodeze![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Nicoleta spune:
Simo, hai ca nu mai este mult. Tortul este pentru la afterschool, il va lua Adrian si il va duce. Parintii nu au voie cica la petreceri...
Si respectiva a zis ca ea face poze "fara placere", ca nu are timp... o tuta sleampata si uracioasa, cum altfel sa o descriu? Doar daca va face Adrian o poza tortului, ceea ce ma indoiesc eu ca se va intampla, ca miercuri e ocupat tare la serviciu si numai asta nu va tine minte... Insa tortul va exista!!
(fac si eu ca tine)
Azi pe seara vreau sa fac iarasi tortul de crema de zahar ars, ca asa succes a avut data trecuta!!
Am terminat ciorbita de perisoare de vita, mai am ceva pe aragaz, baietii mici dorm, urmeaza "aspirarea" generala... si ordine... tot inainte!