*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)
Raspunsuri - Pagina 17
blankar spune:
neata si de la noi!
si aici e frig dar e soare,cred ca ies la plimbi cu Marc
Eric e de 2 ore afara
Misha ,Eric are 24 la picior
nu ne pui ceva poze sa te vedem?
http://community.webshots.com/user/blanka75
zozela spune:

!!!Multa 

!!!

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar nu ne pui ceva poze sa te vedem? http://community.webshots.com/user/blanka75 |
Grasa sau slaba?
Aha, m-am mai linistit, deci cam tot pe acolo se invart la picior. Multam de raspunsuri

Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
ramo_cata spune:
buna ziua!!!
naty bafta la consultatiile private
tuchi ,zozelici multam pentru cafea
misha andru la ghetute poarta 24...

pentru frumoasele planuri pe care vreti sa le impliniti
simo bine zice ariel..stai picior peste picior si inchide telefoanele
in rest va
pe toate si va doresc un we placut desi e friguros..apropo voi scoateti puiutii afara?eu inca nu l-am scos dar parca l-as scoate macar 5 minute prin curte...
luny 
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
zozela spune:
Am plod dormitor si 5 minute de timp liber!
Profit sa va
acesc zdravan!!
Ne bagam si noi in clubul celor care traiesc pe picior mare:24!
Apoi m-a distrat mesajul Catalinei-e nostalgie sau apropo?!![]()

Miha sa stii ca si pe mine ma incercau insomniile-uite ca ai un simptom!!
Las-o usor ca abia pe la 7 saptamani asa,incepe distractia![]()
kitzy,incepe investigatiile!Ceva se intampla pe-acolo pe la tine..E deja a 3a sarcina,e habitual deja

Laly,e superba micuta randunica!! Hai,numai atat?!Mai vreau
!!

Si..cred ca as mai fi zis ceva,dar scriu din amintiri..Si-s putine,ca mi-a clacat neuronul
Diseara dau un vin rosu!Am scapat de antibiotic si servesc si eu un pahar!! Maine la pranz,as vrea o tuica fiarta de la luny![]()
Ah,si avem cuvant nou:spatzuu=spatziu
Valentina??!
...
????![]()
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
kitzy spune:
Zoze investigatiile le incep oricum, la sf lunii merg iar la control si imi da atunci ce analize sa fac.
Si noi avem de saptmana asta cateva cuvinte noi: peteie = poftim, nuni = luna, miaia = imimioara si tachi = taxi ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
kitzy spune:
Voi v-ati notat cuvintele noi si pocite ale copiilor? Eu mi le notez sa i le arat cand o sa creasca mare 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
bitza037 spune:

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Am zis pe mine sa nu pariati Azi am avut o zi ciudata rau:m-au sunat 3 fine sa ma intrebe daca am nascut ,apoi Socrelu disperat si pe mess si la telefoane![]() !Frateee,ce aveti cu mine?????![]() De la atatea telefoane m-a apucat frica-pe bune -mi-am facut bagajul,e pregatit tot,am facut lista !Al meu se distra nevoie mare![]() Simo cu ,mami de DAVID si de SAM "Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are" |
Vezi? Aveai nevoie de un sut!
Sa inceapa pariurile!!!!

Valentina cu
Matei si
37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
Kitzy, buna idee cu notatul cuvintelor spuse de copii, dar eu ar trebui sa notez muuulte pagini...Incerc sa le tin minte pe cele reprezentative...
De exemplu, de cateva zile, cand ne da ceva zice "manuiec". Pana mi-am dat eu seama ca e "multumesc...a durat...
Azi am iesit afara cu el, ca o luam razna amandoi..
.N-am mai iesit de duminica trecuta, si atunci in vizita...Asa ca ne-am echipat cu greu amandoi/ amantrei, am imprumutat o sanie de la prietenii nostri si am purces la plimbare...N-a zis nimic, era asa de incantat...
La un moment dat a atipit ( sania nu avea spatar, dar el statea comod) si cand am luat o curba, a cazut in zapada..
.S-a trezit, l-am scuturat de zapada si ne-am continuat drumul, dar l-am verificat mai des
Apoi am dus sania si am mai stat o ora pe la prietenii lui, Alex si Ana, cu care s-a alergat prin toata casa...Asa ca acum a picat la datorie...
Valentina cu
Matei si
37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

ciudata rau:m-au sunat 3 fine sa ma intrebe daca am nascut
!Frateee,ce aveti cu mine?????
,mami de DAVID
si de SAM