*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am zis pe mine sa nu pariati,da,Naty??
Azi am avut o ziciudata rau:m-au sunat 3 fine sa ma intrebe daca am nascut,apoi Socrelu disperat si pe mess si la telefoane si a culminat o prietena care a sunat pe mobil,a raspuns David si l-a intrebat cum e fratiorul lui si cum de e la ora 21 la spital la mami!Frateee,ce aveti cu mine?????
De la atatea telefoane m-a apucat frica-pe bune-mi-am facut bagajul,e pregatit tot,am facut lista,am aranjat hainute...in cateva ore!Al meu se distra nevoie mare

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mai ce fete frumose am vazut, frumusele foc! Sa-ti traiasca printesuca, Laly!

Daca nu va e cu suparare, eu ma retrag, sunt cam obo dupa runda a doua de sotru. Dar in we voi o duamna!

Va pupez dulce, va urez we frumos si calduros, macar in casa si in suflete, daca afara nu-i chip. Pe curan, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Am zis pe mine sa nu pariati,da,Naty??
Azi am avut o ziciudata rau:m-au sunat 3 fine sa ma intrebe daca am nascut,apoi Socrelu disperat si pe mess si la telefoane si a culminat o prietena care a sunat pe mobil,a raspuns David si l-a intrebat cum e fratiorul lui si cum de e la ora 21 la spital la mami!Frateee,ce aveti cu mine?????
De la atatea telefoane m-a apucat frica-pe bune-mi-am facut bagajul,e pregatit tot,am facut lista,am aranjat hainute...in cateva ore!Al meu se distra nevoie mare

Simo, scoatem majoretele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cris, hai sa-ti zic ce mi-a crescut mie moralul de proaspat gravida...
m-am intalnit cu o prietena, tot psiholog, mama de 2 fete (3 si 5 ani). si povestim de una de alta (suntem colege pe proiect) si-mi spune ce treaba a mai facut din ce avem planificat. si o intreb "cand?", imi raspunde ca acasa. eu cand are vreme acasa... si-mi spune ca e mult mai bine cu 2, ca-si fac program impreuna de pe cand are 2 ani cel mic. si ca o sa am mai mult timp pentru mine decat cu 1. si m-am gandit... e logic. cu unul doar cu tine are interactiune, dar cu un frate/sora apropiata de varsta poate accesa actiune si in alta parte.

am fost coerenta?
am motiv de n-am fost... gravideala.

faza haioasa azi: vorbesc cu o colega, tot psiholog (bai da ce de psihologi am prin jur!!!) despre amigdala (o componenta a creierasului nostru, nu cea din gat), este responsabila de emotii, si in loc de amigdala ii zic mandula, ca asa li se zice in ardeal la amigdalele... din gat

mai sunt coerenta?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

simo, stai tu cuminte acolo, picior peste picior (bine stranse), inchide telefoanele si relaxeaza-te.

mai vreti distractie?

http://blog.gardianul.ro/2009/08/05/%C2%ABmami-ce-inseamna-virgin%C2%BB-vezi-video/

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp
cu unul doar cu tine are interactiune, dar cu un frate/sora apropiata de varsta poate accesa actiune si in alta parte.

ohoho!!! si sa vezi cata-i interactiunea!!! "mamiiiiiiiiiiiii, i-al pe asta de aici ca-mi strica puzzle-ul!", "mammmmmmmiiiiiiiiiiiii, papicaaaaaa (papusica), lachiiiiiii (broasca)!!!", in timp ce o smulge din mana alexutzei....sau daca il iau pe piciulea in bratze, apare si "capra" (vb lui mimo), asa ca ma calaresc 2! dar, e minunat si greu de descris in cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ariel, draga mea, am fost mai rapida cu 3 ani, bag numa' 2 diferenta intre ei
sper sa faca diferenta, ca de nu , si io si randunoiul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

simo, stai tu cuminte acolo, picior peste picior (bine stranse), inchide telefoanele si relaxeaza-te.

mai vreti distractie?

http://blog.gardianul.ro/2009/08/05/%C2%ABmami-ce-inseamna-virgin%C2%BB-vezi-video/

sa sti ca azi am cam strans din picioare!
Dar nu imi fac griji:mama zice ca nu mi s-a lasat burta!
tare explicatia

Mergi la inceput

Da,e minunat cu 2 copii:se joaca frumos impreuna dar vai si amar de cel care nu are Ola-consola!Sam zice:mami,ia ata!La aproape 2 ani vrea consola cu jocuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Clabuc bine ne-ai regasit! am vazut-o si eu pe Clarinda.. mai ce frumusica e .. si seamana cu tine!

l-am admirat pe Marc in actiune.. cand ma gandesc ca o luam si noi de la capat mai incolo un pic..

Sovi multumim!
Naty ma bucur sa sunteti mai bine! off biata pitica..!

Bestial Sand Animation-ul ala!

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Gata,plec!! Ah..mi-am amintit: il dezbrac pe fi'miu sa-l schimb si-l las nitel cu talanga la aer..Cand il privesc..isi masa bijeurile zicand: utzele,utzele

Citat:

Il intreb zilele trecute: Ce faceau copiii in parc? El da din mana ca si cum ar arunca ceva si zice "bufff" si apoi se arunca pe jos si tipa ascutit "aaaaaa" ADICA baietii dadeau cu bulgari si fetele se tavaleau pe jos si tipau "aaaaa"

Simo cred ca au vrut sa bage frica in tine sa iti faci bagajul!
Miha asa ma gandesc si eu cu fratiorii ..
Eu pe zi ce trece parca realizez din ce in ce mai bine ca-s si parca incep sa ma gandesc din ce in ce mai mult la samburica.. offf.. si ma apuca emotii cateodata cum o sa fie..
ca sa nu mai spun ca Andra are un bebic sau un plus, Olivia, si ii cara dupa ea si tot le da sa manance.. sau mergem pe afara cu caruciorul ei de jucarie sa ii plimbe.. ma topeste ..
si apropo de progrese, inca nu stim culorile, dar stim litera A si B ..

Ariel, tare aia cu virginul!

si 5+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput