*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Si apropos de cutremurat blocul...

Serios acum, Misha si Blanka, terminati cu zguduitul cracii si cu ciocolatele alea ca mi s-a asezat si musca pe caciula si cantaresc si mai mult 
Daca nu era musca, mai treaca mearga 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Si acum sa trecem la pupaturi ![]()
Pentru Cami 

fara numar fara numar ![]()
Pentru cuscra ei cea fara de chef 

tot fara numar fara numar ca este de unde
Ca trecea ziua si nu-mi spalam pacatele ![]()
Sa va spun ca Luny e in razboi cu internetistul care nu reuseste sa dea de urma adresei corecte a forumului (noii aderese) si astepta sa apara forumul singur in retea (poate incearca flacara violet
) Acum apare sa-i fac rezumat cu ce s-a mai discutat aici
Ce sa-i zic?
Bag de la mine sa fie mai fun? 

----------------------
Despre noi, nu mare branza !Fata mi-e mai bine dar nu-i reparata inca 100%. Ma chinui sa pastrez distanta intre copii sa nu-si paseze carcalacii dar mi-e teama ca in afara de stres tratat cu ciocolata
nu rezolv eu maree lucru! 
Cu Dudelle in schimb am inceput sa jucam mima (aveam Mimo, aveam Mimu, mima lipsea
)
Il intreb : "cum dadea nenea zapada de pe trotuar" Imi arata cu mana in sus: Vuuuum! Cu ce dadea nenea zapada de pe trotuar? Si el se aseaza repede in 4 labe si face semn cu mana ca si cum ar avea o masinuta si zice "brum-brrrrum" Cu masina? Dhaaaa!
Bravo, am ghicit! ![]()
Il intreb "ce faceau copiii afara?" raspunde ascunzandu-se dupa perdea :BAUUU! si apoi alearga la masa repede si scuipa : PTIU! Ati inteles? Se jucau "v-ati ascunselea" 
Il intreb zilele trecute: Ce faceau copiii in parc? El da din mana ca si cum ar arunca ceva si zice "bufff" si apoi se arunca pe jos si tipa ascutit "aaaaaa" ADICA baietii dadeau cu bulgari si fetele se tavaleau pe jos si tipau "aaaaa" 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Si apropos de cutremurat blocul... ![]() ![]() Serios acum, Misha si Blanka, terminati cu zguduitul cracii si cu ciocolatele alea ca mi s-a asezat si musca pe caciula si cantaresc si mai mult ![]() Daca nu era musca, mai treaca mearga ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
ushi, ushi, ushicheala musca!!!
lasa fata sa pape linistita ciucalata ****************************************************************
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mstela spune:
Wau,Laly
..bine ai revenit
...sa stii ca m-am gandit de cateva ori la tine,oare ce o fi cu voi.Am vazut donsoara ce seamana cu mami.Nu am mai auzit nik de voi de cand ne spuneai ca ai facut ragade adanci la sani...mult timp a trecut.
Naty,ma bucur ca si-a revenit Iulia.S-o tina tot asa ca acush vine ziua cea mare!
Tuchi,mi-e dor de tineeeeeeeee!
mami de TEA (1.04.08)
mimonix spune:
Si ca veni vorba de fata frumoasa revenita pe craca, am vazut si eu pozele
Iar in prima poza tinerica si frumusica rau e mamica??
Ca iar ma simt ratacita la alta categorie 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
ariel_7000 spune:
apropos de absente. cine stie, ce stie de simram? nu am mai vazut-o de.....prin vara?
iar varuna ce-a facut? si-a luat iada si a fugit? ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ccris_ccris spune:
Buna seara, buna seara! Mai, ce veselie pe crengutza, se pare ca am picat la tanc!
Inainte de a "ma rade" si eu cu voi, vreau sa ma descarc de puseul de melancolie si sa pup dulce si apasat toate mamicile cu cate 2, 3 sau mai multi copilasi! Cat va felicit si va admir si va invidiez, in sensul bun al cuvantului! Si eu mi-l doresc pe al doilea, dar mi-e tare teama si de sarcina si de cum ma voi descurca cu 2, mai ales ca maica-mea m-a prevenit de pe-acuma ca nu ma poate ajuta cu al doilea (de parca acum ar face-o tare!
), iar taica-miu mi-a dat un "sfat parintesc", sa nu-l mai fac pe al doilea, ca pe mine va cadea tot greul, ca Relu e comod si nu se va implica.
Ba eu cred ca se va implica daca va vedea ca nu mai pot!
In alta ordine de idei, pupam Laly, bine ai revenit!
Blanka, mami eroina ce-l vrea pe bebe 3!
intreg stolul!
Vad ca tot vorbiti de reactiile bebeilor cand se supara, Andreutza nu face deocamdata nici un fel de scena dramatica, tavaleli pe jos, lovituri cu capul de pereti sau altele, tipa o data si pe urma plange taare, de mi se rupe inima, dar ii spun ca o dau pe hol, unde nu-i place sa stea singura si se calmeaza! Alta-i povestea daca se loveste, o iau in brate, o alin, dar daca e doar razgaiala aplic metoda asta si ii trece repede! Nu stiu cat de bine procedez, dar ma scuteste de multe scenete. Incepuse si ea sa se tranteasca pe jos, dar am scos-o pe hol si am lasat-o singura cateva secunde, de vreo doua ori si i-a trecut de scene.
Nicoleta spune:
Mimonixule, daca o singura data mai zici ca Dudu nu, Dudu nu... Ich gesagen lu Dudu! Ok??
mimonix spune:
Pai eu am dat o strigare catre SimRam cand cautam statiune pentru schi, stiam ca ea a fost la Ischgl anul trecut...dar ea nimic! Ori ne-a parasit , ori nu vorbeste cu mine
(ce mi-a placut asta, ultima: "ori nu vorbeste cu mine" , i-am zis-o 
)
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si