Nu ne-am nascut in locul potrivit
Raspunsuri - Pagina 8
Irinusha spune:
Eu nu inteleg de ce va ofuscati atat ...
Melodia e superba, daca ascultati bine textul va dati seama si despre ce vorbeste ...
CAt despre locul potrivit, chiar exista?
Ca nu-i Ro. "cea mai tare din parcare" e adevarat, dar chiar exista una (tara) fara cusur? unde exista numai oameni bogati, fericiti, sanatosi si chipesi?
In toata lumea asta sunt oameni, care nu s-au nascut in locul potrivit. Unii pleaca si cauta locul potrivit, altii raman sa se vaite, unii se intorc dupa cautari si isi dau seama ca au cautat de pomana, unii tot raman in continuare ca sa aibe de ce se vaita.
Cred ca toti dintre noi, care avem timp si bani de internet, suntem totusi intr-un loc bun .... exista unele locuri rele rau, nu v-as dori sa le cunoasteti.
Sanatate!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
"Spuneti "prezenta la umanitare!"
happiness spune:
Sibylle,da,am citit mesajul cu pricina.No comment.
Si nu inteleg in ce sens sa nu fi de acord cu mine : adica nu esti de acord cu faptul ca-mi place o melodie sau .... aaah, poate din punctul tau de vedere exista protectie sociala in Ro, iar la Sanatate totul merge bine ! Am inteles!
Oare la subiectul cu forumistii care schimba becul, cam cati apar care nu citesc topicul, dar "instiga" la toleranta indiferent de continut?
Nu am spus ca nu sunt de acord cu cineva,am spus doar ca mai multa toleranta nu ar strica.Daca apelul la toleranta e o "instigare",atunci...Nu am dat cu bata in nimeni si nu am luat partea nimanui,ca nu sunt eu in masura sa judec aici.Nu cred ca exista protectie sociala pe masura problemelor si nici spitalele nu o duc prea bine la noi,dar daca as crede asta as avea voie sa o spun,totusi,nu?
alex_andra spune:
Raportandu-ma strict la melodie, imi place. Mi-a scod un zambet , gandindu-ma la anii copilariei, la momentele emotionante,atunci cand am fost facuta pionier
raportandu-ma la discutiile voastre despre locul potrivit...imi pare rau pentru cele care considera ca s-au nascut in tara gresita. Imi pare rau pentru ele, pentru ca e clar ca au suferit aici, iar daca au emigrat, e clar ca le este mai bine acolo unde sunt acum.
Eu personal, nu consider ca m-am nascut in tara gresita. Am avut o linie a vietii normala, cu greutatile financiare ale parintilor mei ingineri, platiti prost, care aveau rate peste tot si care dadeau meditatii la fizica si matematica pentru a le mai ramane niste bani sa ne creasca pe noi. Revolutia m-a prins la aproape 11 ani. Am facut un liceu de "fitze" unde erau multi copii de bani gata care faceau parada modei zilnic, iar eu nu aveam decat o pereche de bocanci si de blugi. Dar alte probleme nu am avut. In prezent imi pot permite sa-mi fac diverse concedii prin diverse parti ale lumii, bineinteles cu eforturi financiare, dar pot.
nu cred ca in alte tari e raiul pe pamant iar la noi iadul. Dar asta, poate si pentru ca nu m-am lovit de greutati adevarate asa cum a patit sibylle si ca ea multi altii.
Eu sunt o patriota, dar asta-s eu
Inca o data, imi pare rau pentru voi.
O intrebare off topic: Sibylle, am retinut ca acum esti stabilita in Franta, parca. Acolo nu-s pitipoance?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
lara_c spune:
Ba, EU M-AM NACUT CHIAR IN LOCUL POTRIVIT!!!
Pai daca ma nasteam in alta parte in primul rand as fi cunoscut alti oameni si nu pe cei ce m-au inconjurat si ma inconjoara.Nu l-as fi cunoscut pe sotul meu, ci pe altul, nu as avea copiii astia ci pe altii...si putem continua cu parinti, frati, prieteni.etc
Cum nu as da persoanele dragi si familia mea minunata pe nimei altii din lume consider ca nicioadata nu as schimba locul unde m-am nascut.Si nici firul vietii urmat .Inclusiv mutarea din Romania.
Eu nu cred ca daca ma nasteam in America, sa spunem, aveam la ora actuala (ba chiar si in copilarie) posibilitati materiale mai bune.Poate daca ma nasteam in vreo familie de tycoons.Intr-o famile normala de upper middle class nu vad ce avantaje mai mari as fi avut.
Sigur ca exista persoane nascute in tari cu care nu au si nu vor mai avea niciodata legatura.Si 'n' cazuri de copii nascuti familii abuzive sau nevoiase , casnicii ratate, copii rasvratiti(care eventual isi bat mama la adolescenta ), care sa imi demonteze teoriile.
Eu aici vb de mine.Si banuiesc ca toata lumea se refera la experienta proprie.
Dar pana sa declarati sus si tare ca v-ati nascut unde nu tb ganditi-va la ce NU ati avea de ati fi fost nascuti in alta parte.
Ca ce ati avea...puteti face oricand.In orice tara.Sigur cu multa munca, efort, sacrificii(unii) si ff usor (altii).
Lara w7+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali