Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica eu stiu ca nu e bine sa iasa deloc si nu pentru cei din jur ci pentru ea. Stiu ca scade imunitatea pe perioada bubitelor si de aceea e recomandat sa stea 3 saptamani in casa. Si parca nici baie nu e voie deloc in aste 3 saptamani.
Sa spuna si fetele care au avut mai de curand.

Moaaa cum suna prajitura ta

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos!

Ange

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica eu stiu ca nu e bine sa iasa deloc si nu pentru cei din jur ci pentru ea. Stiu ca scade imunitatea pe perioada bubitelor si de aceea e recomandat sa stea 3 saptamani in casa. Si parca nici baie nu e voie deloc in aste 3 saptamani.
Sa spuna si fetele care au avut mai de curand.

Babytza si puiiValentina David

pe bune???? wow... pai ma pune la zid daca nu o scot.
nu-i fac baie, ci doar dus, de fapt ii dau cu putina apa ca dupa aceea sa-i dau cu sprayul ala sa dezinfectez bubitele. Iar dimineata trebuie sa-i dau cu nebunia aia rosie de eosine(si uite cum poate arata http://picasaweb.google.com/Houlier/Varicela?authkey=Gv1sRgCO3ag_bA_KbWswE#5429136469853324818)

asta mi-a zis doctorul sa fac, nu mi-a zis nimic de stat in casa neaparat, insa mi-a spus ca trece in 7-10 zile.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Va multumesc pentru suport. Oana si eu ma vad crescad-o singura pe Crina, adica ma simt in stare, dar stiu cum e sa cresti fara tata si de asta tot ii dau sanse...cat am sa ii mai dau nus tiu...mai mult ca sigur exista motivatii din partea lor...insa pe noi cine oare ne intelege???

Piolica cat are varicela nu trebuie facut baie si nici scos afara

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Angy imi pare rau. Eu zic ca la situatia asta contribuie si faptul ca nu stati singuri..si se pare ca pe sot il deranjeaza multe lucruri pe care nu le spune. A acumulat multe si acum rabufneste si pe surioara ta.
Ar fii o solutie sa stati singuri toti 3 undeva o perioada..nu stiu.
Suntem alaturi de tine si sper sa iesiti repede din perioadaasta grea

Piolica, chiar si cu bubite, Elsa e o frumoasa

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, ange, mersi! Mie doctorul mi-a recomandat sa-i fac dus si sa o spal usor cu un gel de dus special care sa dezinfecteze, insa nu l-am gasit ieri seara la farmacie, iar azi nu am iesit din casa deloc, asa ca i-am facut dus aseara fara niciun gel / sapun.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Pioici dalmatianului frumos..uite citeste aici:

http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=381

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ange imi pare rau de ceea ce se intampla cu voi,sigur e din cauza faptului ca nu stati singuri,desi la noi si asa se intampla tot felul de kk..comunicare cat mai multa si va tin pumnii sa rezolvati problema

babytza ma bucur ca a stiut Tina la olimpiada

Dya eu nu i-am dat Nestle cu miere..la noi functioneaza binele ciorbele cu smantana si clementinele.

lala ff frumoase pozele

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Piolica, nu-i musai sa fie la fel si la voi. Fiecare copil e altfel. Cu baiatul meu nu am avut probleme de genul asta desi isi vedea bunicii la fel de rar, insa el se juca si statea cu oricine, avea aprioric o incredere oarba in oameni. Lucia insa e mult mai sceptica si reticenta la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

piolica intreaba medicul eu stui ca ai voie sa o scoti dupa ce nu ii mai ies bube sau asa ceva.

Mergi la inceput