Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetele multumesc de raspunsuri ref la Nestle junior cu miere.Eu vreau sa ii dau si variant asta de LP cred ca numai Nestle o are oricum tocmai ca sa scape de constipatie .M-am gandit ca ar fi ok.
Tzitziri ce tare ca aveti casa la munte.Dar de ce nu mergeti pe acolo???
Lala tocmai cand ma pregateam sa vad pozele a venit una bucata sot le vad mai tarziu si revin cu impresii

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Dar tot mai scriu putin ca nu pot sa nu zic;
Lumi multa bafta la vaccin hunilor.Tinem pumnii!!!!

Ange imi pare tare rau.Poate totusi TC revine la sentimente mai bune.Dar tot nu pot sa nu intreb de ce se poarta urat cu sora ta ca ea e doar o copila???Eu stiu poate ar fi mai bine sa stati singuri asa s-ar mai rezolva din probleme zic si eu ...

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ange ... toata lumea are uneori momente mai proaste, si pp ca toti trecem cateodata prin asa ceva, dar tre sa nu te demoralizezi la primul moment greu... si noi am trecut prin asa ceva, acum suntem insa motivati amandoi de ideea de a ne schimba apartamentul... ... poate ar fi bine si ptr voi sa va ganditi la asa ceva...

toata bobocimea!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lala tin sa iti spun ca imi plac fetele tale la nebunie, sunt superbe , frumoase poze

Dya, Preety, nu ne putem muta din motive financiare...salariul lui TC este de 1100ron si alocatie 200ron, cheltuieli avem cam jumatate din venituri numai pe banci si facturi, restul Crina...daca ar fi sa ne mutam nu am avea din ce sa platim chiria...nu mai zic de alte utilitati...

Sor'mea a stat singura mai multi ani...mama fiind plecata la munca a trebuit sa o lase singura...are anumite obiceiuri...la fel si cu mancarea, mananca anumite chestii...acuma lui TC nu prea ii convine lucrurile astea si mereu ii spune cate ceva...iar acum sor'mea nu se mai poarta cu el ca si inainte...sper ca ati inteles ce vreau sa spun, problema e ca, el se supara rau daca ii spun sa o lase in pace, cum sa fac sa impac si capra si varza???

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Ange las ca poate dupa ce te angajezi si tu o sa fie mai ok.
Iar cu TC si sora ta eu zic ca el ar trebui sa fie intelegator sa o lase in pace sau sa ii explice frumos ca ea inca e mica si i se pot ierta mai usor anumite lucruri.Dar eu poate sunt subiectiva ca noah mie imi e tare draga sora ta am indragit-o din povestile tale cum se ocupa ea de Crina se joaca cu ea etc.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angy imi cer scuze , dau mielu
Imi pare tare rau aveti discutii, dar asta e cand nu stai doar cu el si cu copilul....e greu, stiu cum e . Si la noi mai apar discutii ... Nu te mai amari

Lala am vazut pozele cu cele doua printese Am vazut doua frumoase Ma bucur tare ca ii place cortul si am vazut ca Anna a apreciat foarte tare tortul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

va multu mult pt sustinere! Nu stiu daca o sa mai rezist mult in casa, pitica asta a mea ma tragea de mina sa o scot afara, mi-a adus cizmulitele ei, poate-poate ma indur sa o scot. Maine o scot pe balcon, ca altfel intram in razboi...

Nu stiu ce jocuri sa ma mai joc cu ea, am plimbat-o prin toata casa pe avion, ne-am jucat cu o lamaie, am facut castele, am desenat, am dansat, am citit, am cintat.... dar nu am mers afara si asta e buba.

Acum am o prajitura in cuptor, sper sa manince cind se va trezi. Am facut o praji cu iaurt si cu pere caramelizate. :):):)

babytza, inca o data felicitari Tinei, bravo, astept cu nerabdare rezultatul.

Lumi, tinem pumnii la vaccin

Ange, imi pare rau de situatie, eu zic sa vorbesti prieteneste cu sotul tau si sa vezi ce-l apasa. Daca se poarta asa cu sora ta mai mult ca sigur are el o mica chestie care-l deranjeaza, poate faptul ca stati la ai tai, faptul ca nu poate sa aduca mai multi banuti sa va mutati voi singurei, stii tu cum sint barbatii mai orgoliosi. Mult succes! Eu sper sa fie bine! Capul sus! Pup

Lala, povestirile tale si pozele m-au bine dispus. Fetele sint adorabile! Sinteti super simpatici! De fapt fetele, ca pe voi nu v-am vazut in nicio poza pina acum.

Claudia, e bine de stiut ce ai povestit tu, si mama vine la noi peste 1 luna jumate, macar sa stiu la ce sa ma astept de la mindra mea.

am vrut sa mai scriu ceva, dar puteti sa ma taiati ca nu-mi mai amintesc.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Piolica, multumim. Uite-ne pe toti AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Piolica, multumim. Uite-ne pe toti AICI

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

asa mai da!!! Merci! sinteti toti super, super simpatici. imi pare bine sa stiu cine esti, ca tare mult imi place ce ne povestesti.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Dya, casa respectiva e mostenita de al meu de la tatal lui.Tata pe care nu l-a mai vazut de vreo 20 de ani si care a murit subit fara sa fi apucat sa aiba vreo explicatie ei intre ei....poate de asta (idee de 'principiu') sau poate ca m-am obisnuit cu alt 'confort' dar eu nu ma simt bine acolo.
E fain ca o avem, probabil o sa stam mai mult acolo la vara (e exact langa padure) dar eu una prefer sa ma duc la o pensiune si ma simt mai bine....

Ange....nu stiu ce sa zic de problema ta...eu poate din spirit de autoconservare m-am educat in asa fel incat ma vad crescandu-l singura pe Davidut.Dar sper din tot sufletul sa nu fie cazul si sa aflu de cat mai putine cazuri in jurul meu...
Se poate ca pur si simplu sa se ia de Alexandra si pentru ca nu ii mai convine nimic si trebuie sa izbucneasca pe tot...eu nu inteleg barbatii si sincer dupa ce a trecut Ilici pe aici mi-am dat seama ca poate si din partea 'cealalta' exista anumite motivatii...
Oricum un mare pentru tine si pentru Crinuta!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput