Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Noi avem avionul Winnie, l-am luat de Craciun si zace acum intr-un colt nefolosit . L-am luat din Metro cu 140 ron, poate mai au. Aaa, ascunzatoarea e super utila, cand caut ceva si nu gasesc in wc, pantofi, gunoi atunci singur e in avion

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

aiic este fff frumos afara, soare si cald, iar noi sintem prizoniere in casa...
cred ca o sa fac o prajitura sa-mi treaca necazul

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Alice! Multa sanatate si noroc! Lala cum a iesit tortul? tati de David! Oana sunteti tare plimbareti, va sarbatoriti numai la munte. Aveti ceva pe acolo sau pur si simplu faceti rezervare? Pio refacere rapida Elsei! Eu am facut azi amandine am halit juma de tava deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pai da, faceti prajituri, mancati, ca sunetti slabe, ce va pasa???!!
imi pusai si eu un bol cu musli si cereale de-a le lui Razvan, sa fie dulce

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello, fetili...

babytza mai, ce fata desteapta ai tu acolo, cu cine o semana??... cred ca gena, este de la tine.....BRAVO, felicitari

lala ,sa-ti traiasca fetitza,sanatoasa, mare si frumoasa, ......a-ti ajuns la gradi?? si daca da cum a fost??...sa ne povesteti

tzitzirisotului sa ave-ti parte numai de clipe minunate impreuna

piolica imi pare rau ca sta-ti in casa....dar sunt convinsa ca se va face Elsa bine, cat mai repede, si o sa recupera-ti din greu

lumi stiu cum e cu somnu, parca cu cat dormi, mai mult si mai bine cu atat ai mai dormi....asta cred ca e de la oboseala acumulata....si eu am dormit destul de ok azi-noapte si dimineata vreau sa zic, ca nu ma puteam da jos din pat....tot as mai fi dormit......in sfarsit ai avut si tu o noapte super ....dupa cat timp???

Noi tot cu mucii, ii tragem cu aspiratorul ei se fac la loc , dar nici eu nu am las,.. ca sa tin copilul in casa tot il scot pe afara ...stiu ca probabil nu ar trebui, dar numai cand aude cuvantul sanie.....zici ca este un catzel de-ala maidanez, care probabil nu a mai vazut mancare de mult si te duci tu acum si ii dai un morman de oase ....se manifesta in fel si chip ....incepe sa tzopaie, sa tipe ...nu mai are rabdare si parca mie mila sa o privez de bucuria asta....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Luara, te-am confirmat!!! eu nu am mai intrat pe FB de secole, nu te supara pe mine

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ALice

La multi ani sotului de Oana!
Eu inteleg cum vine cu batranetea asta . Of, of, mai, mai...

Moaaa e o isterie in masa cu FB asta. M-ati innebunit [:D}

Kllemi sunt studii care atesta ca inteligenta se mosteneste pe cale materna. Asa ca babytza are de ce sa fie mandra .

Piolica am citit despre voi, va urez si eu multa sanatate, nu ca s-ar face puiutza bine mai repee, in specificatiile varicelei se spune clar cat dureaza dar macar asa... de ridcat moral de mamica.

Cristina e scump avionul ala pe amazon, eu il vazusem in caarefour cu aprox 150 de lei - sau 140. Eu o sa mai merg sau caut diverse si te anunt daca il gasesc pe undeva; daca il vrei si am cash ti-l iau eu... si mie mi-a placut sa mor, anda insa a vrut alta jucarie atunci. In Metro nu l-am gasit cand am fost. Sambata merg iar si ma benoclez atent. Tricileta aceea Winnie o aveau dar mie mi s-a parut cam instabilla, nu avea nici reglaj directie pe manerul de parinte si costa 350. Pe mine ma tenteaza eva care sa se adapteze varstelor mai mari. Aceea mergea de la 9-10 luni sa zicem, se facea balansoar... pana spre doi ani maxim (zic eu).

Nu mai stiu ce voiam sa mai zic, va zic doar ca noi am avut o fetita de 1 an si 10 luni la noi si acu ma duc sa matur pufuletii ca jucarii am strans, copil am culcat... Mamica era stresata ca in martie incepe serviciul si treb sa o duca la cresa. A facut un test la noi: a dat sa se imbrace si sa plece si normal ca bebelina a strigat dupa ea si a plans... si mamica a ramas cu un nod in gat: "deci eu o sa plang cand o las la cresa". Of... greu...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, hello si noi p-aci

Alice , La Multi Ani Alice, multa sanatate si bucurii. Lala sa te bucuri de printese toata viata, tare frumos gestul copiilor de la gradi

Tati de David, las ca mai ai pana sa fii batran. Oana sa fiti sanatosi, numai bucurii si impliniri

Nikolici moama ce frumos sa iti spuna puiul te iubesc , deja sunt topita

Babytza, mult succes Tinei

MonycaC am, las ca va trece si perioada asta mai grea , tare frumoasa e Eva, superb doarme iar tu o burticoasa superba

Oana eu i-am dat telemea de vaca, oaie si azi am cumparat de bivolita, tare buna e , mananca bine branzica Crina

Bitza felicitari pt canin , ce bine potriveste formele

Kllemi offf, sper sa scapati de muci repede

Clau vreau sa te adaug si eu in lista pe FB

Azi lui sor'mea i-a fost rau...a venit de la scoala cu dureri de burta, senzatie de voma si nas infundat, dupa triferment si pastilute homeopate si-a revenit

am o stare de kk rau de tot...parca nimic nu mai merge cum trebuie...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Sa scriu si cate ceva pana nu uit chiar tot ce am citit ca am citit de dimineata.

Deci
LA MULTI ANI ALICE!!!SA FII SANATOASA SA CRESTI MARE ALATURI DE SORA TA SI SA O BUCURI PE MAMI IN FIECARE ZI!!!
LA MULTI ANI TATI DE DAVID!!!!
si
LA MULTI ANI NASHU DE ANDREIU SI DE MAMI CA AZI E ZIUA LUI!!!Il pupacim tare ca ne e tare drag!!!

Piolica lasa ca va revansati cu iesitul dupa ce trece varicela!!!
Alina mi-ai facut pofta de prajituri si eu sunt cat Casa Poporului
Babytza asteptam curioase rezultatul de maine!!!
Ramo da intr-adevar greu cu mersul la cresa gradi ce o fi si eu ma gandesc cu groaza la momentul x si numai din cauza ca Andrei e asa mamos offf offf mai mai!!!
Claudinna sa te adaug si eu daca tot esti pe FB!!!
Ange si tu cu starea de kk ...hai sa o alungam amandoua ca butoi nu mai avem l-am daramat de mult!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si bineinteles ca am uitat exact ce vroiam sa va intreb
Cele care dati Nestle junior la pui ati dat si varianta cu miere???Ca am inteles ca aia ar fi buna pt constipatie si Andrei e iar constipat saracul.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput