Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Monyca printesa este superba !!!! Ce frumoasa a fost de Craciun si ce cumintica a stat la Mos in brate Imi place rau si poza in care doarme
Iar tu mamico esti senzationala Ce frumoasa esti din nou cu burtica si nu imi vine sa cred ca au trecut deja 26 saptamani Inca putin si bagam galerie de zmotocite sa te sustinem la nastere multi pupicei pentru voi

Aseara sotul zicea cu putina tristete in glas : nu facem inca un fratior ?
Mai e timp de Bb3

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Intrebare: ce fel de branza telemea mananca bebeii?Mananca telemea?
Am vazut la mega image telemea de capra- marca lor.Ati incercat ?Sa il incerc ca variatie la micul dejun?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Multumesc tuturor de urari,dragute,ca de obicei!
Babytza Multa bafta Valentinei!Asteptam aceleasi vesti bune ca la romana! Uite aicipozele cu Lucas.
Alice
Lala a reusit tati sa deszapezeasca? Oricum JOS PALARIA pentru el!
tata lu' David
Nocom fetita e nepoata mea! Ai vandut masina? Faci cinste?
Monyca esti o graviduta tare sexy!! Eva e o frumusete de fetita! Mai ai pana la concediu?
Luminita asa noapte mai zic si eu

Sa nu uit...a iesit si al 3-lea canin!Yupiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nushu am luat reteta de aici: http://savalaura.blogspot.com/2007/05/tort-cu-3-feluri-de-ciocolata-nadia-s.html

iti tr gelatina musai. daca nu ai foi, poti pune si de la pliculet, dar evzi ca pt fiecare crema ai nevoie de cam 2g...si plicul are 10 g. daca ai plic, iti zic cum am facut sa masor 2g
frisca iti tr cate 300 ml pt fiecare crema, din care pui 200 ml lichida si 100 ml batuta
toata faza e sa prepari grlatina conf instructiunilor de pe plic si sa nu o fierbi
eu am lasat-o 10 min in apa rece (cata apa zice pe plic), apoi am incalzit-o nitel la aburi...
ca sa ia tortul forma rotunda, am pliat in 2, pe lung, coli de hartie si le-am invelit in folie de aluminiu, apoi am format din ele un cerc, pe marginea blatului, le-am capsat...3 foi am folosit si dupa ce am pus cremele, le-am scos...
daca mai ai nevoie de detalii, sunt pe aci

Oana, eu i-m mai Dat lui Razvan branza de bivolita

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

neatza!

piolica: sanatate multa!sa va faceti bine repede
musette: ici
babytza: felicitari ptr pitica
claudinna: multumim de cafea
lala: sa-ti traiasca pitica!
babyboy:noi avem la fel ca avionul o masinuta Winnie the pooh pe care am luat-o din metro,,,si este 3 in unu,,,premergator cand era mic;masinuta de impins si cum sa-ti explic un fel de tricicleta sa poata impinge singur,,,pun o poza daca vrei sa intelegi ca m-am expricat cam,,,,sunt tare obosita
tzitziri:eu ii dau branzica telemea de oaie din bulgaria,,,e f buna

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Baby boy eu am luat avionul din Auchan,am dat 150 lei. Nu are sortator ci un loc numai bun de ascunzatoare...cand dispare ceva,atunci sigur e in avion.
Piolica sa scapati repede de bubite! printesa-dalmatian.

Mergi la inceput

Oana noi nu vrem deloc branza...inainte ii dadeam cate putin din cea de capra pe felie prajita cu untic. Acum e in pauza

Bitza wwwwoooowwww ce tare e Lucas !!!!!!!!!!!!! Cum potriveste el toate masinutele in locul cel bun !!!!

A venit printesa de la scoala, zice ca a fost tare usor si a facut toate problemele !!! Asteptam maine rezultatele Multumesc mult pentru sustinere fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

monyca, esti o gravidutza si o mamica tare frumoasa, si Eva iti seamana! va pupacesc!
aaaa, si nu esti grasa DELOC!

baby_boy, imi pare rau ptr noaptea avuta. bine totusi ca s-a linistit putin.

oana, eu o singura data le-am dat telemea de vaca, mai nesarata. nu le-a placut, asa ca am renuntat.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multumesc fetelor O sa dau si eu o raita pana in Metro poate mai gasesc avionul..ca parca nu m-as baga sa comand pe amazon.

Radu mai mananca branzica de vaca cumparata din piata proaspata de la tarani.ii mai pun in legume sau ciorbica..simpla nu mananca.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Cristina imi pare rau de noaptea avuta, sper sa se linisteasca puiul.
David a fost agitat toata dimineata si e asa rosu in obrajiori...sper sa nu faca febra, avea 36.8 inainte de nani

Lumi uite aici pozele cu saniuta

Mergi la inceput