Bobocei de sept-oct 2008 (248)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
Ange cum il degust cum iti trimit si tie o felie.![]()
Noi suntem sigur campionii nemancatului azi deci Andrei a binevoit sa pape azi o felie de paine cu branza si 2 rosii cherry si o sticla cu lapte 210 ml in rest nimic nimic, supa nu a vrut nici sa guste iar dupa somn i-am pregatit piure cu ou nici macar nu am reusit pana acum adica de 2 ore sa il fac macar sa guste

O iau incet incet pe aratura.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Piolica, acum mi-am amintit ca atunci cand eram eu rezidenta in anul I, tocmai se lansase pe piata un produs farmaceutic destinat calmarii pruritului in caz de eruptii cutanate, inclusiv eruptiile din varicela. Se numeste Calamine, dar nu-mi mai amintesc daca era solutie pt. uz extern sau pt. administrare orala; incln sa cred ca prima varianta e cea corecta. Incearca sa o cauti, poate se gaseste si la voi. Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor _ "Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile." |
merci frumos, L-am sunat pe doctor si mi-a facut o reteta pt un alt sirop putin mai puternic. Inca nu stiu ce, se duce sotul meu sa ia reteta de la el
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Xor spune:
Felicitari mamicilor ca inca sunteti la inaltime si aveti grija de voi....eu cred ca m-am defectat de cand il am pe Mark....m-am lasat pe ultimul loc....machiat in casa?? abia ma schimb de pijama....iar cand ies...nu stiu cum sa-l imbrac pe el mai repede si sa ies sa nu transpire...de unde sa ma mai si machez....hmm cred ca e timpul sa-mi dau 2 palme si sa-mi revin....s-o fi invartind toata viata mea in jurul lui dar....trebuie sa fie si el mandru de mama lui, nu??? na#539; ca m-am enervat...si de pe 1 febr intru si la cura de slabire![]()
laureta spune:
piolica noi am folosit Calamine pe bubitze, ajuta foarte mult
http://www.desprecopii.com/Images/Upload/calamine.jpg
babytza spune:
Ma asteptam la raspunsurile astea in legatura cu descaltatul pro sau contra. Asta mai ales aici unde avem toate copilasi umblatori in patru labe. Insa pana la urma fiecare face cum considera in casa lui, ca de-aia e casa lui, asta nu e foarte de comentat. Toti avem dreptul sa ne facem propriile reguli in casa noastra. 
Ce m-a deranjat foarte tare acolo pe chat este postul unei tipe ( care spune ca este si ea mamica) referitor la locul copilului si ce are voie sau nu sa faca in casa si atunci cand au musafiri. M-a lasat masca ![]()
Am fugit sa culc odrasla mica 
Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Babytza, care chat?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
tzitziri spune:
Ma bag la capitol nou ca nu am mai facut de ceva timp si imi pierd indemanarea![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta piolica noi am folosit Calamine pe bubitze, ajuta foarte mult http://www.desprecopii.com/Images/Upload/calamine.jpg David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
merci frumos!

acum i-am luat un tratament homeopat. sper sa fie bine.
Pediatrul mi-a prescris zovirax, e pt herpes, insa e bun si pt varicela cind mincarimile sint nasoale.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
iepurila
, f frumoasa se face Elena, pe zi ce trece!
si eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi ca papa noaptea, se va regla ea, cand va fi cazul. ai mei papa de 2 ori pe noapte, de regula, de doua nopti e mai bine, dar cred ca e doar o faza. sa ma lase si pe mine sa respir putin
.
babytza, si la noi la fel, cand vine cineva, se descalta, de cand cu hunii. inainte nu era regula, mai ales ca nu prea avem textile pe jos. daca cineva uita acum, le-o spun cat se poate de clar.
xor
oana, coffeechat.ro, in josul paginii.
ai mei huni n-au vrut sa pape mai nimic toata ziua
. nici acum cerealele... incerc mai tarziu cu un iaurt, dar cred ca o sa bem muuult lapte noaptea asta. asa ca dya
, te inteleg perfect cu nemancatul azi...
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

de
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole