Bobocei de sept-oct 2008 (248)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hm....in cazul vostru cred ca foaaaarte rele ca sa renunti la TL
Ada cred ca difera de la persoana la persoana cate poate indura cineva...De-aia nu e bine sa te bagi sa dai sfaturi cuiva sa se desparta sau nu de cineva. Poate limita persoanei respective e in alta parte fata de a ta. Si ce ti se pare tie anormal , lui i se pare ok...
Un mic exemplu : TValentinei m-a inselat de nenumarate ori pana cand am zis frana si am tras linie relatiei.Eram mai pustoaicam vedeam viata altfel si eram mai permisiva ( a se citi mai toanta ) In schimb acum, nu stiu daca as mai trece de greseala numarul unu. I-as da papucii dupa prima amanta. As incerca totusi sa fac tot posibilul sa nu se ajunga la asta ( desi daca il mananca, sau asa ii este stilul, nu prea ai ce sa faci, tot se duce ) Poate as intelege alte chestinui, dar peste asta nu as mai trece Asa ca daca pana si eu mi-am schimbat parerea in timp si gradul de intelegere imi dau seama cat de diferite ne sunt parerile si limitele ca persoane distincte...

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cucu si bau bau

Neatza va spun inainte de a intra in operatie la ureche!poop

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Ahhh am uitat sa va spun, am o operatie foarte grea la catelusul Aiurel, nu-i mai functioneaza urechea vorbitoare, cred ca are dop in ea, asa ca tineti-mi pumnii, azi sunt doctoritza si Karinutza mi-e asistenta, deja ii face fisa medicala.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Ahhh am uitat sa va spun, am o operatie foarte grea la catelusul Aiurel, nu-i mai functioneaza urechea vorbitoare, cred ca are dop in ea, asa ca tineti-mi pumnii, azi sunt doctoritza si Karinutza mi-e asistenta, deja ii face fisa medicala.

Doamna dr. Nikolicia , ne rugam pentru urechea si viata catelusului , sa treaca cu bine de mainile dumneavoastra

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

deci io m-am speriat si mi-a stat omleta in gat pana sa citesc tot

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

he he he...v-am speriat nu? ;)

Deci: OPERATIA A ESUAT! Il astept pe orl-istul chirurg profesor conferentiar acasa.
Saracu catelush e surd, l-am bagat la terapie intensiva, e taiat si necusut, sper sa nu se infecteze.
Offf, profesia mea ca doctor s-a incheiat aici!Ma duc sa strang blocul operatoriu. si eventul sa ma bag la cratitze ca sunt mai profi .

Mergi la inceput

dar ce pati catelusul? sa-i verifici si firele care intra in cutiuta cu baterii, sa nu aiba doar o intrerupere...
Altfel, nu are garantie?

imi pare rau, mai ales ca e o jucarie scumpa!!!

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Va multumesc pentru ca sunteti aici langa mine

Laureta tinem pumnii ca sa fii ok

Clau multam de cafea

Lala imi place mult cum povestesti

Nusha Crina nu mananca noaptea decat ocazional

Nocom, Laura, Dya

Ada important e ca te-a ajutat

Dr. Nikolici sa inteleg ca putem apela la voi in caz de urjente ha

Noi suntem bine, posibil sa fie putin racita Crina insa i-am administrat pastilute si e ok, a mancat banana cu branza de vaci si pufuleti...se joaca de rupe

E ger afara rau...au anuntat astia pt wk frig rau....

Referitor la mine personal, voi face cei mai bine pt Crina si pt mine, nu imi pace ca sunt la mijloc dar pana la urma trebuie facut ceva...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

babytza,nocom,laura ms de raspuns ...nu am ce sa-i fac el bea un bibe de lapte la 8-9 dupa baita dar de culcat se culca pe la 11 cand mai cere unul adik nici nu pot sa-l adorm altfel...aseara a fost o exceptie ca s-a culcat asa devreme dar pe la 12 a tipat dupa lapte prin somn,i-o dat ta-su,eu dormeam nici nu l-am auzit

babytza eu am platit cu un visa electron de debit de la raiffeisen si a mers deja comanda e pe drum si banii sunt luati din cont,0comision

deci ne-am intors de la dr david e ok nu mai are rosu in gat dar mai trebuie sa-i dam inca 2 zile antibiotic ca sa faca 7 zile...de ce nu stiu nici eu,dupa mine 5zile erau de ajuns

de David

Mergi la inceput

R bea doar un bibe pe zi, la 18, 240ml.

Ma rog, daca ii dau de ex la 11 in loc de fructe tot bibe, el bea saracul, sau seara, in loc de cereale, dar nu incape inca o masa in plus, desi mi-ar placea sa bea mai mult lapte.
Culmea este ca bea incredibil de multa apa, sa zicem cam un litru pe zi!!!!
Am obosit sa tot numar cate cani umplu, in plus mai bea si din cana lui Teo...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput