Copilasi de Iulie - August 2004 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
kim222 spune:
Am reusit si noi sa vedem Avatarul, ne-au sunat niste prieteni ca vin sa ne ia .,...rezervasera deja biletele..asa ca "iar am plecat la servici"...Filmul a durat pina la 1 noaptea..asa ca azi sint cam zombie..
Filmul este exceptional..tehnica depasita de imaginatia lui Cameron!! ...iar un film exceptional se cerea vazut in conditii exceptionale...nu in cinematograful "de tara"..unde abia au auzit de streo...ce surround system!..de Imax ce sa mai vorbim..Ce 3D...asa ca am vazut filmul super incetosat (nu stiu motivul)...Prin urmare nu "am trait "filmul la justa lui valoare...mare pacat
kim222 spune:
Cori cum sintem azi?? La mine sotul nu citeste DC-ul abia are timp de ziarele lui!Eu am crezut ca sotul este suedez..nu stiu de ce..
Liliana super tare faza! ..si noua ni s-a intimplat..
Daria cum este Giulik???
Ma intrebati de bratara..ce s-o gasesc! Era in ziua cu viscolul...si nu stiu nici unde exact am pierdut-o! Mai nasol este ca am fost sa-mi iau una la fel..si nu mai fac...
Ioana vazut ingerasul! Cum merge terapia??
Monicule cum iti sta???
io nu stiu ce sa fac luni cu Luca...si cu mersul nostru la spital (la marginea C-tei
)..si fara masina..Acum sint -12...feels like -22!!!! (din cauza vintului asta nenorocit!)
Constantenii cica nu-s obisnuti cu astfel de temperaturi..
alice2004 spune:
LA MULTI ANI, Eva ! 

Sa cresti mare si sanatoasa ! Petrecere frumoasa, Roxi !!
Olivia, aaaa, pai chiar ca ai pierdut toata frumusetea filmului !
Ieri Florin a reusit sa gaseasca rezervare la Imax, ramasese un bilet disponibil, s-a dus foarte fericit sa vada filmul inca o data si ghici ce ? s-a stricat aparatul care proiecteaza filmul ... i-au scos pe toti din sala, nu am inteles de ce, ca tot in sala aia i-au bagat si a doua oara, de data asta i-au dat bilet in sectorul vip (era sotul meu si mai fericit), dar dejaba, ca proiectorul tot nu a mers !
Asa ca vezi, si la cinematografele de fitze din capitala se intimpla chestii nasoale, dar filmul chiar ca merita vazut macar in 3D, daca nu la Imax ... toate imaginile de pe Pandora sint absolut minunate !! Cameron s-a autodepasit, am vazut un filmuletz de 22 minute in care explica exact cum a facut toata filmarea ... super destept tipul si nu numa el ci si cei care au lucrat cu el, ca dejaba ai tu idei daca nu are cine sa le puna in aplicare ... zicea ca a lucrat cu za best of za best din animatori, desenatori, programatori ... si chiar se vede !
La Bucuresti ninge iarasi, bleah, aseara era un mare vint, as zice ca e ceva mai cald azi, ca e innorat, dar nu am curaj sa iesim afara ...
Daria, cum e Giulika azi ??
Cuscrela, am vazut-o si pe mindruta la zapada, cei mai fericiti de vremea asta sint copiii, nu ? Cum stati cu temperaturile ?? Mai arde gazul la voi ? ![]()
Un uichend linistit sa avem cu totii ! Va pupez ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Multumim de intrebare, noapte mucioasa si tuse. Inevitabil certurile. Aspirat/suflet nasul cu mare greu
Fiecare fraza duce la "cine te`a pus sa mananci zapada fara sa-mi spui" 
![]()
Acum e plecata doo ore cu taxu` si eu stau in relax, desi as avea ce face, i-am promis un tort de buna-purtare pt suflat mucii. La noi totul se reduce acum la asta ![]()
Kim, ma bucur ca ati iesit macar la "servici"
Cred si eu ca e tare grea organizarea, eu nu stiu ce m-as face fara dadaca.
Rox, sa vii cu poze cu sarbatorita cea frumoasa 

Weekend frumos tuturor, cu mult spor la treburi si multa odihna si multa, multa sanatate ! 
Corina, ma gandesc la voi, sper ca e bine Eva 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
bunny spune:

La Multi Ani Eva !!!
Pupici 

de la Alex !
Un wk-end placut la toata trupa !!!
ps Gabi - ref la supe-nanny chart ... eu zic sa nu folosesti bulinele negre. Aici se pune accent pe bulinele rosii... de buna purtare sa se evidentieze ce este bun , nu ce este rau. Si daca fac ceva rau i se i-a din bulinute. Si la un nr de ...20 primeste un mic 'treat' si cind complecteaza lista cadoul cel promis. E greu ptr ei sa se 'concentreze ' ptr o perioada asa mare la i recompensa , dar cu pasi mici . Iti spun din experienta- isi pierd interesul si chart-ul numai are farmec.
V-am citit asa pe fuga - dar sta mi-a ramas in minte , am vazut poze la zapada .
Sanatate multa la bolnaviori si bafta la dr miine ptr Eva!
Olicia imi pare rau ca ti-ai pierdut bratara, eu una nu pot sa-mi cumpar nimic nou ca in urmatoarele sap pier ceva. Asa ..ca am rpt lantul asta si nu imi mai iau nimic. Ca nici nu le port !!!
Va pup si wk-end linistit sa avem! No am terminat lectiile 10 min si acum ne jucam cu lego si cred ca fugim la plimbare in padure, nu ca ar fi soare !
kim222 spune:
la noi asta cu charturile nu au mers..isi pune singur bile negre..cica azi nu am fost cuminte!
Mani la padure??? Mey ce anotimp aveti!..a inceput sa ninga..brr..poate mergem si noi intr-o vizita..ca deh D-nul Goe trebuie scos ![]()
Alice si eu l-as revedea..dar numai 3D!
alice2004 spune:
Nici la noi charturile nu au mers ! Asa ca am renuntat, am zis ca e o faza prin care trece acum si nu ma mai agit. Incerc la fel ca si inainte sa fiu calma si explic de o mie de ori acelasi lucru ... io tare as vrea sa ii fiu prieten copilului meu
Sa stie ca imi poate spune orice si ca poate veni la mine oricind, indiferent de ce a facut (chiar daca nervii mei sufera la greu) !!
Olivia, poi te asteptam in Bucuresti, la un avatar vazut ca lumea, doar ca tre sa te grabesti, ca am auzit ca nu mai ruleaza mult timp ! Si atentie la dl.Goe si la cheseaua cu dulceata, sa nu ii vina vreo idee ! ![]()
![]()
Cori, muuuulta sanatate Evei !
Iti trimit o mie de ginduri bune si sa primiti vesti bune de la doc 
Daria, sanatate si Giulikai !
Io am stat cu okiu pe gizmo sa nu ii vina vreo idee de bagat zapada in gura ... el racneste foarte tare si deja era ragusit, dimineata e foarte frig, la prinz a alergat prin zapada si a tipat cit cuprinde, iarasi a ramas fara voce, ieri nu l-am mai dus la gradi, ca zicea ca il doare in git, dupa a anuntat ca il doare si capul (si asta se ntimpla cind face febra), asa ca am horatit sa il tin acasa ! Azi am avut program artistic, a venit si nepoata mea in vizit si ne-am ocupat de desene si decupaj !
Mani, plimbare in padure ? Oaaa, ce fain ! Inseamna ca remea va permite !
Sa aveti o dupaamiaza placuta ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
La multi ani, Eva!! Roxa, sa-ti traiasca printesa si sa fiti fericiti!
Daria, sanatate Giuliei!
Cori, sanatate Evei!
Noi am renuntat la a cauta bilete la avatar, am lasat in slujba cumnatei. daca reuseste, bine, daca nu...
Am iesit azi la zapada. Victor a fost mai mult pe jos, tavalit si "impiedicat", bulgareala si frecus cu zapada. L-am bagat in masina pe post de om de zapada. Paul, in parametrii obisnuiti: in brate, ca zapada e rece si uda. ![]()
In rest ma doare gatul ca naiba, capul de imi vine sa-l tai (sinuzita, bat-o vina) si cam ata.
Va urez un we linistit si calduros!
g_ioana spune:
Neatza

La multi ani Eva!Mult noroc in viatza si sanatate!
Am venit de la scoala,am hranit culcat cupilu,am facut mancare ciorbitza si felu doi,merit un premiu
...macar de consolare
Vivia io zic ca suntem pe drumul cel bun,din pacate sedinta de vineri s-a amanat pentru marti...din cauza frigului![]()
Daria si Alice se pare ca si mandra intra in cupii afectati de prea mult saniush
....i s-a infundat nasul
...
Robi sa stii ca Mani are mare dreptate si mie mi s-a explicat ca la varsta lor mai bine merg alte metode(la gradi la mandra nici nu au buline negre ..ci albastre pe care le primesc daca se bat cu alti cupii...si sunt tare cuminti,anul asta nu a primit nimeni bulina albastra
.....eu foloseam buline cu fetze zambitoare si fetze suparate)
Gata pauza,ma duc la munci,pupicei
kim222 spune:
mey va invidiez ca puteti iesi cu cupii afara...aici la -24...cum sa iesi..asa se simt..