**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

maiiiiiiiiiiiiii!da aveti un spor!inca ma doare locul la masea....oare am spus ca am scos-o?fiimea are multe replici interesante ,pacat ca nu leam scris dea lungul timpului//
m-am lamurit cu iaurtul,mersi fetelor!
PICKY,iubita da arati ok....STEFI avea pe 4.01.2010 doar 7.500kg,maine avem programare pt un control de rutina ca nu am mai fost de mult la pediatru
CRIS,asa e fiimea mare .tranteste niste perle
VOICU,da zuza mica e terminata rau dupa tot ce inseamna hartie.din pacate sotul se mai pierde prin tvsi aia mica profita si baga papa hartie
LAVINIA.de ai sti tu,,,,noi stam in aceiasi curte ,noroc ca avem case diferite,dar chiar de vb sau nu e tare rau asa .eu nu sunt invatate sa tin dusmanie cu nimeni,prin prisma servicuilui vb toata ziua si cu toata lumea asa ca e tare rau de una sg in caasa.dar sa stii ca nici a mea nu ma vb rau niciodata de fata cu sotul .intotdeauna vb cu mine si ma facea.......cand nu era el.intr-o zi lam pus sa se ascunda si a vazut cei poate capua prinso in una din zilele ei "bune"asa ca acum suntem doar noi 2.el se duce vb se duce cu fetele,socru vine la noi zi de bzi dar ea .........
ANNA MAMA ,imi aduc aminte ce vb,asa e!si acum vad la cea mica ca de la zi la zi e altceva...dar stai sa creasca sa vz temperamentul,sper sa ai un copil bun , a mea mare ma mosteneste la temperament
DEEA,azi sunt tare scumpa la vb ca de la nenorocita aia de extractie ma termina si stomacul,plus un copil morocanos si nu stiu ce arenici azi noapte na dormit mai deloc
ANKKA ,stai linistita asa e si a mea,pe burta nu sta decat putin,fuge cu premergatorul toata casa si facede cand intru si vad ce e da las ce ne facem mari!
vad ca voi dati mai mult milupa,e mai bun ?cereale adica.......eu dau nestle...
aoleu o aud de aicima duc sa vad ce au mai facut!e cu sotu si sigur sa plictisitpup la fete si vb maine daca mai reusesc1
BAMSY,deci amesteci cu banana?bun de tinut minte.........
gata mai lasam si pe sf de saptamana..pupppppppppppppp

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

aannkka nici Denis nu sta invelit dar...nici nu-l mai invelesc cu nimic si nici sac de dormit nu am si in casa sunt 23 de gradeTare rau Karinadar sa stii ca am citit ca oricat de "dizgratioasa" ar fi pentru bebelus este cea mai frumoasa...motiv pentru care m-am apucat si eu sa-i cant
deea si sunt multe alte pozitii pe care din pacate nu le-am pozat
cuscra sa te prind eu ca mai zici ceva de nora'mea dupa ce a fost draguta si te-a lasat sa dormi atatMi-e mila de cuscramiuNora'mea haleste un iaurt dala mare ...tot odata?Lasi tu telefonul pe silentios dar nu cand trebuie...altfel nu te intrerupea sor'ta inainte de cutremurGineri'tu e un adevarat cavaler.pe langa faptul ca scoate rufele din masina azi a vrut sa le si intinta asa in viteza s-a dus la usa la balcon...pacat ca era inchisaAm si o culoare naturala...in pozele de dupa la radacina ca nu mi-a mai ars de mult de vopsit...si mi s-a facut pofta sa ma fac iar o culoare inchisa dar ma gandesc ca nu as vrea chiar negrudaca asa doarme si nora'mea inseamna ca nici nu vreau sa ma gandesc care se scoala vanat dimineata
lavinia am inteles...si soacra'ta e CEC si vroia sa aiba grija de banii vostri nu?Mama avea faze dastea la un moment dat cu "nu mai cheltuiti asa mult".."de ce nu cumperi daia".."de ce cumperi daia" da e mama si mi-am pernis sa i-o tai fara sa se supere pe mineFaza e ca eu asa slaba am fost intotdeauna,mai putin inainte sa raman gravi cand am luat ceva kg dar nu stiu de ce.Am pus poze din ultimii 3 ani.Mai mult de 65kg la 1,78cm nu am avut de cand ma stiuda "ma fac eu bine"
bamsy mersi de incurajari...si eu sper la fel
voicu bebi si mie imi place cum dormea acolo...inchipuie-ti ce se intampla daca nu erau gratiile
picky hai ca stau eu cu tine pe tura de noapte pana recuperezi,vrei?Cred ca dupa o palinca nu ma mai simt deloccutremuracioasa,week-end-ul era asa de scurt ca nu se pune la socoteala
fetele voteaza pe criteriul "cine e cel mai in masura sa se planga"
Sa stii ca pozele i le-am facut pe toate noapteaZiua se trezeste de la blitz...noaptea n-are nici o greata,doarme tunAm vazut fetita mare si frumoasa care stie sa stea pe olita(chiar daca e imbracata) si care stie sa bea din canuta.In curand cred ca ai sa o pierzi pe sub pat
Asteptam pozele si mai asteptam mamici "plangacioase" sa ni se alature in concurs sa fie mai palpitant
picky nu pot sa vad pozele inainte si dupasi nu le mai pot vedea nici pe celelalte

la naiba terminasem si eu si ajunsesem la capat si cand am dat refresh la pagina a mai aparut o pagina

alic sa stii ca am vazut si filmuletul celalalt cu premergatorul...de ce-l tineai ascuns ticaloasa mica ce esti?Pai poate asa ne motivam si noi sa ne apucam serios de treabaEu sincer cred ca as slabi mai repede daca as tine si un regim dar nu pooooott.Chiar daca e vreun regim in care mananci de spargi mie tot mi se face pofta de ceva ce nu ai voie

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

pozitii de somn

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

mai daniela te roggggggggggggggggggggg,trimitemi un pm cum sa fac frate s apun poze?ma chinui de o ora sa ma ajute cineva ca nu pricep de pe net.mersi...........si noapte buna fetelor!

ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)[url="http:picasaweb.google.com/alexandra769/fetelemele#}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Bamsy vreau musai poze cu tarcul nou...please...eu sunt disperata, am unul in constructie, mi-am adunat "zestrea" sa vad care-i materia prima si m-apuc

Daniello...da tu erai bunaciune rau, credeam ca-ti pierise modestia cand ai spus-o...
da las' ca la ce ambitie ai iti revii tu repejor

Serialbastre, votat! eu si inca cativa din lista de mess.; fain mesajul

Anna, astept sa se trezeasca natu ca sa ne zbantuim un pic pe muzica aia

trimit asta si revin ca-i maraici

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

moamaaaa.....iar pun de-un carnat se pare
annkkaa micutei teroriste
lavinia ma bucur ca nu sunt decat zmeiosii care va dau batai de cap si nu ceva mai gravsincer,mi-a tocat creierii,ficatii,plamanii si mie si lu' ta-su..dar bine ca am antrenamentfelicitari pentru "bravo"
bamsy yammisuna bine cu cascaval multtt de totsi tu brutus?!?1 ce aveti fetelor cu orele aste marfa..ca eu sufar in continuarenu am mai prin 8 dimineata in pat de cand eram...nu mai stiu sigur,dar de ffffff mult timp ce fain arata "tarcul"buna ideea
voicu pai ce sa fac si eudaca tot e rost de pufuloseala cu fi-mea si tras si un pui de somn..se putea sa o refuz???bun si meniul de maineuite asa stiu si eu ce sa fac de mancare ca sunt in pana de idei pentru noi adultiipitica isi are muniul facut pe o intreaga saptamana
picky hai,fi buna..iti dau cotaitori cu tot cu acvariu si le asigur eu curatenia si mancare(cu toate ca e criza)de data asta te iertam,dar data viitoare anunta ca daca coincide cu cu al unuia dintre noi,nu stiu la cate grade poate sa zboareaoleuuu si voi aveti ora din asta ???i-a vorbiti si cu teroriciiul meu sa doarma macar pana la 8,plsnu i-am dat nici la primii dintisori cu nimica si sper ca si acuma sa fac fata stresuluieu doar sper,dar sa vedem ce-o iesi hihihi
picky hubsarb vur4....vezi ce prost imi merge tastatura acuma?/e numai vina ta ca mi s-au prelins balele si s-a udat manca-o-as eu pe ea de grasuna mica pletoasachiar sta farfuria aia acolo si papa din ea????ce tare e cum linge manerele la mobilasi cu parere de rau pentru al tau sat,sa-l informezi ca Stefi seamana doar cu tine si cu nimeni altcineva..sper ca acum nu o sa scoti catelul afara ca o sa-i inghete outele saracul
bamsy piscoturile alea cu zahar pe ele?????/pai daca-i dau dulce am pus-o de mamaliga[hepl]duraccel e apa de ploaie pe langa fi-mea pe urma
picky ce slabaciunedar lasa ca si acuma iti sta bine,stai sa inceapa Stefi sa alerge si tu dupa ea si o sa fi trasa la aprig pe urma
alexa ca naspa e sa fi-ti in aceeasi curte si atata rautatesi noi tot pe cerealele de la nestre ne-am axatpupici la pici maraici sa doarma la noapte
cuscra nu mare,dar sa stii ca ar fi in starecontinuam masa cu pufuleti sau biscuiti,fructe la discretie si binenteles si un bibe de 100ml laptede fapt nci eu nu stiu care-mi mai e culoarea naturala ca de la 15 ani ma tot vapsuiescsi piticilor astia sa nu le duci grija,ca atunci cand s-ao vedea impreuna in patut o sa vezi ce linistiti or sa fie..doar e dragoste mare,nu?

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Dani, am uitat sa-ti spun ca-ti sta foarte misto brunetica
pai abia am apucat sa incarc filmuletul ala, de unde sa stiu ca matale cotrobaiesti prin toate cotloanele?

io-te il pun acu sa vedeti cum a inceput sa dantuiasca Naty, ca tot vorbeam de asta zilele trecute:
http://www.youtube.com/watch?v=IK8CAMNuqag

Cris..pupam duracell-ul!
ia spune...ce-i pe la voi? ca am vazut ca s-a inchis o parte din centura...

aa..ref. la meniul zilnic:
la 11 - mar cu biscuit si vit c
la 16 - supa de leguminoase + aferentele pasate + un galbenus de ou
seara - pas, din motiv de dormit
si da...si eu folosesc grisul de la milupa, de fapt cred ca eu am fost cu ideea

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby-iry spune:

FETELE,AM RECUPERAT CAPITOLUL TRECUT DAR SIMT CA-MI EXPLODEAZA CAPATANA,CRED CA AM LUAT VIRUSUL DE LA REBY SI NU MA POT CONCENTRA MAI DE LOC;ASA KA SCUZATI-MI STAREA PROASTA
ANA SI ANKKAA-FELICITARI PT INCUSCREALA
EMANOUELA-FELICIT PT CASUTA;ADIKA CASOAIE
ANNA-MAMA-CE FRUMOS E VLADUT LA ZAPADA;PARCA E UN MOSULET;TRICICLETA CU NR2 SI4 NE PLAC cel mai mult
EUMADA-SANATATE MULTA EVEI
DANIELLA-PANA ASTAZI PATUL A FOST OK;INSA DE AZI A FACUT RAVAGII
NIMIK NU-I SCAPA TOTDETECTEAZA CU GURITA;DELICIUL EI SUNT ETICHETELE
NU RASP MEREU;DOAR CAND NU ARE CEVA MAI IMPORTANT DE FACUT

SSABRYA-CE BN CA AI UNDE SA LASI BEBELUL LA O ADIKA;NOI NU AVEM PE NIMENI
VOICU BEBI-BN AI VENIT!
ANKKAA-CE DESTEAPTA E KARI;CRED CA-TI VINE SA O PAPI CUM SE ROAGA EA
CRIS-CUMVA VRE-UN TERORICI CU NR 2
DEEA24-SA STII CA DARIAN A BAUT APA DUPA TERORISTII GRUPULUI,ACUM NE UITAM LA POZE CU DARI SI FIMEA TOT VB CU EL;II PLAC F MUULT BEBELUSII
DANIELLA-FELICTARI PT MERSUL CU FATA
PICKY-AM TRAS CHIULUL CA PUR SI SIMPLUNU AM AVUT TIMP DE FEL;COMPUTERUL A FOST LIBER;DAR FIMEA NU MAI VREA SA STEA O SEC FARA MN;CRED CA BOALA E DE VINADAR NICI EU NU MAI POT
CRIS-DACA CU DULCIURILE NU-MI FACETI POFTA CU CARNATII BALESC PANA LA CONSTANTA SI INNAPOI
CREDEAM CA O MAI PACALESC O VREME CU PANTALONII;DAR DE UNDE ERA BAGATA CU CAPUL IN PANTALONI SI TRAGEA DE EI DE PARCA TRAGEA DE UN CAINE MORT;
YOANA-MULTA SANATATE STEFANIEI
LAVINIA-REBY;TUSESETE DAR VAD CA MACAR IA VENIT POFTA DE MANCARE
ULTIMELE PAGINI NU LE-AM CITI KA NU MAI POT
MAI CITESC LA SF DE SAPT

reby-iry

Mergi la inceput

ASTAZI AM PAPAT F BN SPANAC DUPA AMIAZA SI PE SEARA GRIS DE LA MILUPA CU SCORTISOARA,FARA SCOTISOARA NU PREA MAI VREA MAIMUTA;IN REST TZATI CAT CUPRINDE

reby-iry

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SI SA FI IUBITA Alecsandra, buburuza de Ttenzika

reby-iry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

A adormit singur!!!!!

ok, ok cu mami care il alerga prin pat cu pernuta, dar la urma tot singur si neleganat a adormit!

revin!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput