**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

lisa asa este obiceiul la voi, ca la sf. de saptamana sa org. mese sau s-a sarbatorit ceva?
laviniap tot raul spre bine ,sa ne aduci vesti bune de la dr, soacra, soacra poma acra, asa sunt unele soacre , tre sa stie tot, sotul tau e singur la parinti?
cris nu stiam de oua, poti sa pui cascaval sau branza atunci
yioanna bine ai revent, imi pare rau de deficienta de fe lui Stefi sa se faca repede bine
iry beton fiica ta
cris chiar nu am baut azi nici un fel de cafea, asa ca ma servesc cu-n capucino cu scortisoara , o scumpa terorista ta, stiu ca ma repet, dar asa e

ema ce a-ti papat acolo asa bun, yammmi ce ochisori faini are
laviniap ma buccur ca sunteti mai bine
cris ma numar si eu printre fericite, de cateva zile Maia se trezeste pe la 9, 9.30, 10, e minunat
alexa love eu ii dau iaurt Tnuva sau Napolact, cate o 100 gr cu banana si un piscot
[ana mama/b] mai am un picut si termin, asa trebuie sa-si vada fiecare de farfuria lui, eu nu am avut inca pb. cu soacra si cred ca nici nu o sa am, ne vedem de treaba fiecare, vine destul de rar la noi si cand vine, vine saracuta cu plasele pline de de toate, e super ok
laviniap ce anticonceptionale iei? felicitari pt. statul in labute.

Am pus-o in patut la somn ca deja era maraita, doar o ora a dormit azi, ce-i drept s-a trezit la 10.

dana draga erai buna rau, bine zici tu, lasa ca iar o sa ajungi asa, la cat de ambitioasa esti, cu siguranta
ana mama si noua ne place hippo si nuki nuki , vai ce se mai distreaza
deeA, laviniap uite noul tarc:
http://img63.imageshack.us/img63/4076/dsc05420wy.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/4628/dsc05422g.jpg
andreea votat ce castigi? o milka?
ana mama multumim pt. incurajari
[b]dana
nu stiu daca chiar sta sa fie motivul pt. care nu a mai vrut titi, poate unul dintre ele , Doamne ce pozitii faine are

no ca am ajuns si eu in rand cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

am revenit si cu una bucat tero si evadata pe deasupra k tot se fatzaie pe scaun sa evadeze si cand rade ..rade cu bale
Dana...super pozitiile de somn..mi-a placut pozitia cu mainile printre gratiile de la patutz si eu tre sa o pzez cand e in pozitia de sforaitura
Deea...mi-e ca o punem de o combinatie ceva intre teroristi
cris..da dormi maica macar ai dormit si pt noi o tura? hihi sa va fie de bine da mancati nu va jucati azi..eu vreau maine sa ii fac orez cu lapte si pulpe la cuptor cu cartofi..fac mai mult sa bagam si noi la stomac k pe urma iara fac foamea
bamsy..voi ce piscoturi papati? k nu i-am dat da ma batea gandul
acu sa vad ce improvizez la masa de seara ca se apropie si aia

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Recuperez

Lavinia uitasem sa iti zic...nu iti mai bate capul cu soacra...ca nu traiesti cu ea...iar daca sotul incepe cu chestii ca mama in sus, mama in jos...ii spui ca daca nu ii convine sa ramana cu ea...stia dinainte cu cine se casatoreste, nu?! hai capul sus si treci peste...iti spun eu din propria experienta ca nu se merita...cu toate ca si eu ma aflu in situatia asta incerc sa nu ma consum.
Ema vizionat un pui mic si tare mozolici ...sa stii ca a intrecut-o pe fiica mea...se vede ca ii place ceea ce ii da mami sa pape
Daniela si frigul vine tot de la nord, nu? asa si limbarnita ...numai ca la mine e trecatoare...la voi stagneaza mai mult...ca la cate pag ati scris...ma apuca noaptea sa recuperez...

Apropo m-am amuzat teribil aseara cand ati inceput cu "Doamne da e vreun virus de limbarita pe aici?""HALLOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!! SI EU CAND MAI RECUPEREZ,GAITZELOR?!?!?!?!?!?!""gaitelor!!!!!!!!!stati sa va ajung si eu din urma ca sa in grup" etc ...i-am aratat si sotului si l-a bufnit rasul

Danielo nu vrei o palinca din aceea de 60-70 de grade in loc de vodka?...atunci sigur te vei simti cea mai cea
Ramona...repede, repede...ca se termina capitolul
Cris, nu cred ca a fost de la ou...mai mult a fost faptul ca s-a agitat prea mult...e ca un titirez Ma gandeam si eu sa imi fac la vila mea(aia de la mare ) acvariu da' acum cand te aud vb de ei parca m-am cam razgandit? imi iau reptile.... Da eu am fost vinovata de cutremur...o data pe luna ca ce-i mult strica ...
Yioanna bun venit ...las' ca te obisnuiesti cu wind 7 ...mai ales ca merge mai repede decat restul..Off naspa ca i-au iesit analizele nasoale...sper ca urmatoarele sa iasa bune ...
Reby pai parca au radar copilele astea...si a mea cand ma vede la pc cum incepe sa ma terorizeze...
Cris felicitari ptr noile sunete ale teroristei
Lavinia ti-am zis eu ca nu are cum sa fie plamanii..da' e bine ca acum stii si parerea medicului sa ii treaca mai repede raceala
Alexa asa am patit si eu de dimineata..m-am chinuit sa scriu si s-a sters ...si de 2 ori am incercat...asa ca m-am lasat pagubasa si acum vezi bag tare...
Voicu si noi cam tot la aceasi ora ne trezim..azi a fost pe la 9:30
Daniela da cine te-a tinut sa nu te mai trezesti la 9? nici in weekend?
Alexa, da' papa bine cand are ea chef in rest nu...uite azi nu a vrut sa pape mancarica si punct...ai incercat cu fructe, la fel se stamba...si tatzi nu prea imi vrea....da' se maraie la greu Ce inseamna e putin sub greutate...ce greutate avea ultima oara?
Anna la biliard...frumos, frumos...ce bine se simte el printre barbatii...da' un biberon cu ceva nu avea...ca bere nu are voie
Lavinia..pai nu am cum sa previn cutremurul ca a fost asa pe noapte..ca mi se facuse un dor.... Felicitari ptr patru labe si bravo..
Voicu eu etichetele de la plus, bavetici, etc i le tai...de cand mi-a inghiti elasticul...
Daniela frumoasa semnatura......aha vad ca ai pus pozici cu inainte si dupa...erai mai slaba ca mine inainte si esti inalta ..la dupa...parca, parca m-ai luat...vin si eu cu pozele imediat...deja m-am ofticat cand am vazut pozele din trecut ...auzi da pe ce criterii voteaza fetele?! cea mai grasa mami? cea mai slaba mami? sau cum?!
Bamsy super ca i-ai facut tarc... Sa stii ca nici aici nu e un trai bun...cand vezi ca muncesti si nu te ajungi deloc, ai lunar de plata "n" facturi, si pe an vin de plata impozite, taxe...nici macar nu iti permiti sa iesi o data pe luna la restaurant(eu nu am mai iesit de luni bune), sa nu mai zic de haine, si altele...te duci la magazin dai 100 de euro si vezi ca nu ai cumparat mare lucru...deci cu ce te incalzeste ca stai in strainatate si incerci sa supravietuiesti la fel ca in tara...numai ca acolo ii ai pe cei dragi..mai iesi din monotonia de zi cu zi cand te intalnesti cu ei...aici e doar casa si munca...iar in weekend casa...deci...da, nu zic ca poate alti o duc mai bine si nu se vor intoarce niciodata in tara...Dar la noi nu e asa...eu una ma chinui sa imi gasesc dem unca...ca nimeni nu te ia ...esti straini...in fine...sunt multe de zis...
Anna ascult melodiile dupa...la a mea ii place cele de la Puya...de' suntem mai de cartier...
Deea ff frumoase cuvinte sa iti traiasca si sa fie sanatos.. sa treaca vanataia
Serialbastre ff frumos...votat
Voicu vizionat filmuletele...super tare Larisa ...Ce se bataie ea prin patut
Daniela vazut pozitiile de somn a lui Denis...ultima e mortala ...tu cum poti sa ii faci poze cand doarme? ca eu daca incerc sa ii fac, imediat o trezeste blitzul..;si mai bine renunt
Annkkaa cu-cu, bau....[:-))] a mea a inceput sa cante in gen de maraiala..ca e cu tatzi in gura...si cand nu e canta ta-ta-ta-ta
Cris offf sa iasa mai repede dintisorul...nu ii dai cu nimic ca sa nu o mai doara?
Bamsy super tarcul....are loc cat vrea..nu mai ai grija ei...buna idee ai avut

Gata am ajuns la zi... Restul de fete va pupic pe toate si mai intrati sa ne mai ziceti cate ceva
Dana voi ce mai faceti? Cum mai e Bia?

Revin

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Avem si noi pozici noi la semnatura "Stefi, deja fetita mare.." si tot acolo gasiti si poze cu Picky inainte si dupa

Daniela daca mai ma lasa fiica mea voi pune si eu pozici cu mine..ca sa inceapa votarea ...acum fiica mea e la ora de maraiala , la "na-na", mam" si vrea la mine in brate ...soata face mancare...friti cu coaste afumate...ca am o foame in mine...nu am mancat nimic toata ziua...si pestele cu legumele fierte parca nu prea imi fac cu ochiul

Revin mai tarizu

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Am uitat sa zic , cu ultimile 3 poze sunt cu ceilalti copii...soata mea zice ca fiica mea seamana cu Emmy.....da eu nu cred ...voi ce credeti?!

Ce bine miroase a friti(cartofi prajiti in friteoza) la mine in casa

Revin

Mergi la inceput

daniela...ce facute-ai cu picky saracu...l-ai chelit de tot..da ce fatza poate sa aibe asa chel sarman din ditamaia flocaiala dintr-odata e chel
Stefi...are la par ,poti lejer sa ii faci moatze,codite hihi...si ce bentita avem mai mai ,o frumoasa ce mai si o grasuna

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Anca saru-mana ..nu ma cheama Daniela ...asa a fost facut contul meu de poze si nu l-am mai schimbat ca nu pot, cred... ..dai un miel de paste?! da' nu il sacrifica ca imi e mila de el
Exact are o moaca tare comica....e un copilas acum....da' e fericit..si mai sprinten

Fiica mea se lupta cu opritorul de la usi, se chinuie cu ea...Sa o care la jucariile ei ...(nu stiu cum sa le zic altfel...chestia aia ca sa nu loveasca usa peretele)

Am pus si eu poze cu Inainte si Dupa ....Asa ca sa inceapa votarea

Acum a ajuns la pc...mi-a scos webcam-ul..si isi continua drumul spre prize....

Revin merg sa spal vasele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

voicu bebi piscoturi de sampanie
picki n-am stiut ca nu sunt roz lucrurile pe la voi si cat vreti sa stai?, banuiesc ca o sa va intoarceti in tara daca asta e situatia , trebuia sa-i dau libertate de miscare ca in tarc nu mai vroia sa stea ca nu avea loc, asa ca are acum destul , o scumpica fetita ta si Picki un chelos, saracutul am vazut poze si inainte si dupa, acelasi lucru iti spun si tie, cu siguranta o sa revii la kg de dinainte
No bine, bine, dar totusi picki, dana ce votam?
Oricum fetelor amandoua sunteti beton inainte si niste mamici extraordinar de frumoase dupa.

Mergi la inceput

Picky..zi-mi si mie numele tau
mey multe kg nu ai pus pe tine,si asa astea se dau jos k la cat o sa tot alergam dupa micii tero..le dam jos fara sa vrem...cu siguranta vei redeveni asa cum iti doresti
bamsy..sunt piscoturi din alea care au zahar deasupra ? k eu numai la zaharul ala ma gandesc k tre sa-l dau jos k io am un fix cu zaharul si sarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

seara buna!
is oleaca indispusa de la vestea depsre Maya a Laurei , sper sa se faca bine cat mai repede...
colac peste pupaza in seara asta am avut 3 crampe de mi-au dat lacrimile...mister total de ce si cum...

dar sa revenim cat de cat la sentimente mai bune....

Lavinia, ma bucur ca Raresutul e bine ...
pana la urma cu crema de la mustela i-a trecut? stiu ca-ti daduse dr altfel de crema, nu-mi amintesc acum cum se numeste...n-ai mai folosit-o? arata-mi si mie mustela de zici ca-i buna!
la naty am continuat cu trixera, pe obrazul drept nu mai are nici urma, in schimb a aparut pe stangul o pata..poate scapam si de aia; dar ma intereseaza ce-ai facut tu fiindca mai am o prietena a careai fetita are pe toata fatuca si vreau sa-i dau si ei idei...

asta-i filmuletul cu Naty, parca-mi amintesc ca l-am pus si aici:
http://www.youtube.com/watch?v=T8v62vmR7NA

Yoanna, ma bucur sa te vad

Dani...ma duc sa ma uit la poze, voi chiar v-ati pus pe concurs?

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput