**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

alexa imi pare rau ca ai avut o sarcina nu tocmai usoara.Eu cred ca ti-a mai ramas ceva minte...acu vb sa vedemEu ii dau iaurt natural de la campina sau tnuva in care ii pun cereale milupa -p orez,porumb,tapioca(iaurtelul este de 125gr)
anna mama sunt convinsa ca de abia acum incepe showul
lavinia pai normal ca eu l-am speriat ziua si el crede ca eu noaptea dorm si nu aflu ce face....stai ca-l sperii si intr-o noapte poate asa se lecuieste sa te mai supereFelicitari pt performantele micutului
adica ma invidiezi si pe mine?Bine eu inca nu-l las pe Denis cu soacra ca ii este frica sa stea cu el si nu ca nu s-ar pricepe dar daca sta cu el si il gasim un pic zgariat o ia sotul la rost si parca imi e mila de ea.Eu ma inteleg cu soacra'mea mai bine decat se intelege cu sotulAl meu ,daca nu ii aduc eu aminte uita ca are mama
norilor dati-va jos din caul emei AM ZIS

Dupa cum vedeti am pus poze inainte si dupa deci.....sa inceapa concursul

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Salutare!!!!!!

Stiti ce-am lucrat, i-am facut la Maia din camera ei tarc, am baricadat cu paturi, am acoperit dulapurile sa nu se poata ridica , i-am pus toate jucariile in mijloc si sa vedeti veselie , in tarc nu a mai vrut sa stea, nu stiu de ce, asa ca i-am facut unul mai mare

Azi papam asa
fructe: mar, banana, para, biscuite
legume: cartof, morcov,fasole verde, gulie, brocoli, telina cu carnita de pui
cereale de la Milupa

serialbastre dupa cum vezi asa fac si eu cu legumele, o amestecatura , azi nu-i pun dovlecel ca nu mai am , tre sa merg sa fac niste cumparaturi ca se cam termina toate
miruta or veni si vremurile alea cand nu ne-om mai trezi noaptea, si eu tare le astept
ema as veni si eu un pic la shoping, pe la C&A, mai ales acum in perioada reducerilor
deea exagerez, asa-i, asta numai asa sa-ntelegeti cat sufar eu din cauza burtii, care sincer chiar e mare
SSabrya

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Anca, un Karinei, cea mai dulce papusica
Alexa, eu ii dau iaurt Napolact, cantitatea...cat mananca
Dana, am vazut, si ai dreptate, dar se duc ele Eu acum sunt mai slaba decat eram cand am ramas insarcinata, dar burta ma omoara
Bamsy, cred ca se distreaza Maia pe cinste
Picky, sper sa ii treaca maraiala cand se trezeste. Spor la treaba!

Sa va arat melodiile care-i plac lui Vladut:
http://www.youtube.com/watch?v=yihq8BIhL9c
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
http://www.youtube.com/watch?v=ukqrAfuuha8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BWtswgjpRVk

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

Azi face piciul meu 9 luni!!!!! Ce mai trece timpul! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit aceasta comoara mica, mica si ca il tine sanatos! Ca mi-a dat in grija un sufletel atat de mic pe care sa il iubesc si sa il ingrijesc cum pot eu mai bine!

La multe lunite si la multi ani puiul meu! Sa cresti mare si sanatos! Mama te iubeste cel mai mult!

pentru Alecsandra buburuza de Ttenzika! wow, un anisor!!!

pentru Maia de Hepilica!

Sa cresteti mari si sanatoase!

Multumim pentru urari fetelor!

miruta nu stiu ce pune el la cale dar se pregateste temeinic si foarte constiincios.

emanouela bafta cu diversificarea!

Picky nu amm rezolvat nimic cu somnicul... nu vrea deloc sa ma asculte mai insistam, poate pana la doi ani reusim.

Lisa ai o fetita frumoasa si isteata! Imi si imaginez ce ocupata e ea toata ziua sa descopere lucruri noi si sa le atribuie cate o denumire! Bravo!

lavinia offf, da mai taie-i putin din elan... si sotul ce zice?

Anca parca nu-mi vine sa cred ce scrii, pai cum poate sa fie asa? dar decat sa te bazaie mai bine sta la locul ei... noi stam la 50 km de socrela si vine macar o datat la 2-3 saptamani, si plange de dorul lui si cand vine, si cand pleaca, si cand se ghiduseste el pe langa ei, si cand se uita la poze, si la telefon, etc..

reby-iry hihih, s-a smecherit si printesa ta! mai putin si apoi vezi tu!

cris ca de obicei! pupam dulce pe Miruna!

yioanna_s bine ai revenit! imi pare rau de analize, lasa ca o sa iasa bine urmatoarele dupa tratament

emanouela doamne ce scump e David asa moscolit! baiatul pofticios!

alexa_love of, imi pare rau pentru durerea de masea! sa treaca! ce scumpica Georgiana cu intrebarea ei! si ce i-ai zis? eu ii dau iaurt facaut acasa si atat.

anna-mama ce imi place sa citesc despre Vladut! Mi s-a pus frumuselul la inimioara! Asa e nu ne putem supara dar griji ne facem cu miluita si pe buna dreptate... ieri a aterizat Darian direct in botic... si nu era cocotat pe nimic, si culmea mai eram si eu langa el... i s-a rosit rau obrazul si azi dimineata parca am zarit o vanataie mica, mica , nah daca la 7 luni a avut primul cucui la 9 trebuia sa aiba prima vanataie

Anca hahaha super dulcica Larisa cu boacanele ei! Doamne si e asa cretolina, am mai zis o data dar mai zic!

lavinia.p felicitari pentru progrese!

Dana no comment la poze! se vede clar diferenta dar acum sti si tu ca poti da jos ce e in plus! Muuuuuulta bafta! si eu am nevoie dar ambitie ioc...

bamsy vrem poze cu noul loc de joaca!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Deea..tare scumpic Darian..ma ut acu la pozicile lui tare poza cu bavetica pe cap hihi cam s-ar potrivi cu zurli de fi-mea
sarumana mult de complimente..si sa stii ca Darian iti seamana
ieri am vazut ce boacane a facut...pe lista de azi aveti ceva nou?

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamsy spune:

Am revenit! sper sa va ajung din urma!

ana mama suntem niste norocoase atunci, asa a fost si la noi, de la primul contact neprotejat
cris la mine Mosu a venit in timp ce alaptam, poate asta e si motivul pt. care Maia nu a mai vrut titi
deea e mortal Darian , mai vreau
iry reby, sa se faca bine o
dana felicitari pt. mersul in fata, sunt curioasa ce mai urmeaza, sa ne ti la curent
voicu bebi vad ca mai avem o mica tero in club
picki asa e , aici iti faci o gramada de prieteni, dar ce alegi dintre un trai bun si prieteni, mai ales cand ai o familie? vezi cu toate nu putem fi , deci tu te faci vinovata de cutremur, sa-ti fie de bine , imi place ce ai scris tu acolo , am niste carii care trebuie plombate

S-a trezit Maia, revin, poate totusi reusesc si eu azi sa va prind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Fetelor, dati-mi si mie un vot va rog: http://www.ilovemilka.ro/mesaj?msgid=2534a5873ffca48342f29e8e4db71a41

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Bamsy, sa stii ca mie mi-a venit cand avea Vladut 6 luni, dar nici asta nu l-a convins sa renunte la tzatzi. Acum ma gandesc ca poate renunta daca raman insarcinata, desi la cat e de dependent
Hai, baga viteza la citit
Deea, multumim Ce frumos ai scris despre sufletelul tau Offf, se insemneaza in fiecare luna cu cate o lovitura? sa treaca vanataia. Vladut are vesnic zgaibe, vanataie sau cucuie, fac parte din responsabilitatile zilnice.

Acum vreo luna ma intrebam cat de bine te inelegi cu un copil la 1 an, mi se parea ca Vladut e departe de asta, acum realizez cat de multe progrese poate sa faca de la 11 la 12 luni, e fantastic, executa comenzi simple, intelege ce-i spun...nu stiu, chiar nu mai am un bebelus. Din ce in ce e mai usor sa am grija de el. Fetelor, curaj, o sa vina vremuri mai bune, chiar daca avem copii energici

Mergi la inceput

Andreea, unde te votez? Trebuie sa-mi fac cont?

Edit: am votat, sterge punctul de la sfarsitul link-ului ca sa mearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

bamsy sa stapaneasca sanatoasa Maia noul "tarc"
anna mama ai vazut ca nu glumescPune-ti o punga de plastic in jurul burtii si baga cateva abdomene pe zi sa vezi ca scapi de ea repedeSa stii ca si lui Denis i-au placut melodiile care-i plac lui Vladut...dansa in premergatorera asa haios cu dadea din buculite in sus si-n jos
deea sar'na si sa stii ca le pot da jos ca-mi cunosc orgnismul dar imi trebuie rabdare,ambitie si....timpOricum sa stii ca nu ma lasPup falcuta vanata
bamsy sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate.Si la mine Mosu a venit tot cand alaptam si sincer in primele 2 luni,in momentul cand era Mosu la noi face figuri cand sugea...am avut noroc ca nu s-a dat batut
serialbastre ti-am bagat un vot...poimaine tot asa il iubesti?Mai pune o data link-ul ca ai pus punct la sfarsit si te redirectioneaza pe prima pagina din site.
anna mama stai sa vezi cand or veni vremurile alea cand intelege ce-i spui si se face ca nu....Ca sa votezi copiaza link-ul si deschide-l in pagina separata dar sterge punctuletul de la sfarsit

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei - 09.06.09 a se citi de la coada la cap

inainte / dupa

1zi 2 sapt 1 luna 2 luni 3 luni4 luni5 luni6 luni7 luni

Mergi la inceput