BRAVO GABRIELA, ALEXIA! HAI LIA! Pufuleti (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Gratiana ce faci bun pentru pranz?

Fetele voi ce mai gatiti?Noi pe azi mai avem mancarica gatita,dar pe maine ma gandeam sa fac o mamaligutza cu branza si smantana si niste peste prajit cu mujdei de usturoi. Deja imi ploua in gura .

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

alicredo noi avem calculatorul... Care are si tv tunner pe el... Dar nu ne-a deranjat niciodata din punctul asta de vedere... Pe bebe sper sa nu-l deranjeze prea tare; e pozitionat astfel incat sa nu bata inspre el monitorul, plus ca patutul are si un fel de coviltir, asa ca la carucioare, si daca trag si ala, chiar ca se face bezna la bebe

haircut tu in miez de noapte faci curatenie Eu n-am chef nici ziua... ce sa mai spun de noapte...

cris.d felicitari pt buricul cazut!

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Ofe_27 mamaliguta cu branza si smantana trebuie sa-mi fac si eu neaparat! Problema e ca noua nu prea ne iese mamaliga in casa (cumnatu face mamaliga buna) dar poate trec pe la mami meu sa-mi faca...

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Ieri am avut supa de rosii, spanac si ochiuri de ou. Azi si maine: ciorbita de legume, sote de morcovi (facut in premiera) si friptura de porc.

Adevarul este ca nici eu nu stiu ce sa mai gatesc. Desi suntem mai mancatori de cartofi am zis sa mai schimb putin.
Daca aveti ceva idei...

OFE as face si eu peste dar sotul meu cam stramba din nas. Singurul loc unde mananca pestele cu mare placere este la Dunare, cand mergem la bunica lui.

38 si 5 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Bravo Alexia! Bine ai venit bebe Tudor!

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mmm..mancarica.....ieri am papat o mancarica de fasole grasa(din aia galbena teci) cu bucatele marunte de piept de pui,placinta cu dovleac si chec

azi...ciorbita de pipote,o friptura de curcan la cuptor si clatite

gratiana...si noi suntem fan cartofi....mancam continuu...si tot asa ma zis sa mai diversificam

am facut si eu putina ordine prin casa si acum ma apuc sa-mi calc camasile si halatul ptr spital si pun toaul in geanta

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cam liniste pe aici...si nici o fata mai tehnica sa le treaca pe Lia si Alexia la titlul cap,respectiv la mamici si bebici

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Curaj LIA....
nastere usoara....asteptam vesti...

37+

Mergi la inceput

Si noi la fel cu cartofii .

Spanac cu ochiuri de ou, yummy. Cred ca asta urmeaza dupa mamaligutza.

Evyme iti fac eu mamaligutza ca sunt experta si modesta pe deasupra .Sper doar sa nu se raceasca pana ajunge la tine.

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Si noi avem TV in dormitor, dar nu prea il folosim. Am prins drag de cel din sufragerie si la cel din dormitor ii dam drumul doar asa 10-15 min. cat sa adormim. Cat despre sex nu ne-a incurcat niciodata, din contra ne era folositoare lumina de la ecran .
Cand va veni bebe il vom scoate un timp din functiune pt ca e asezat pe comoda unde vreau sa pun saltelutza de infasat.

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput