Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *54*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Inainte de a disparea, trebuie sa spun ca Alex acuma seara serbeaza un an de "existenta" ! si saracu Relu un an de abstinenta

Am cautat si homeopatul, dar daca e vorba de Camilia de la Boiron, nu l-am gasit la noi. www.reclama/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=29086" target="_blank">Aici am gasit despre camilia. Si in alte locuri, dar in general de bine. Fetelor, daca o gasiti, imi spuneti, va rog, si mie?

Noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Raluk, la noi la controlul de 4 luni avea andrei 6.3 si stefan 6 kg.... imi pare rau ca puiul tau sufera...macar gandeste-te ca o sa se incheie repede si scapa...
pupam si alexosu'

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Of, Doamne ajuta sa se termine repede! Greutatea nu mi se pare mica, intr-adevar. Dar nu stiu daca nu cumva e grav ca de o luna nu a mai crescut...

Pupam si noi dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ANDRA e o frumoasa Shopie,e data cuiva?!daca nu o petim noi ca doar nu pot sa-mi las baiatul fara soata(tacso 10 si el 0?)
MONIQUE si eu tot la creveti aia salivez
RALUK ma bucur sa te citesc,imi pare rau pt Alex ca sufera din cauza dintilor
TECHILA vroiam sa te intreb daca tu le dai o portie de cat scrie pe cereale,adica 160 ml cu 7-8 lunguri de cereale?Eu azi i l-am facut mai subtire si i l-am pus in biberon ca nu avea chef la lingurita si era si mai apos.Am cumparat tetina pt mancare solida(multumesc MIMIKA)
MONIS ma bucur ca ne-ai mai dat de veste
Noi suntem bine,bebe doarme eu mai stau putin

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

raluka16 uite, am gasit un calculici pe net. poate te ajuta. eu nu cred ca a luat aputin avand in vedere cresterea fabuloasa de pana acum.

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Seara buna!
Noi am fost in vizita ( ca in fiecare joi ) si ne-am intors fresh. Asa imi place de gingirika mea cum adoarme ea instant cand iesim, e mortala La vara o bag in frigider( ca in masina de spalat a fost ).
Salutari speciale cuscrei mele ,am citit pataniile voastre , e scris intr-un mare fel!! tot respectul pt talentul sotului tau, mi-a placut la nebunie, ma ajuta sa-mi cunosc mai bine ginerele .. e tare scump oricum, taare dulce.
O sa ma invidiati daca va spun unde sunt acum: m-am urcat pe fotoliul de masaj si ma las framantata la greu.. Nu se mai putea, eram intepenita de tot...
Si eu astept primavara ca pe altceva.. Azi am fost rasfatata la mama, am mancat numai bunaciuni ... , categoric, sunt un porc...
Partea nasoala e ca a intrat o masina in masina noastra, a derapat de fapt.. o ambulanta veche si amarata, i-a fugit fundul .. Nervi, frig, bine ca nu eram si noi in masina, ne descarcase la mama ... Na, se mai intampla.
Carina e din ce in ce mai cuminte, parca ma intelege stiu ca exagerez dar comunicam foarte bine e mama pe ea de scumpa.. doarme ca un ingeras, i-am taiat unghiile... Si noi facem baie o seara da o seara ba , asa zis tanti dr. Ii fac masajul, e mare fan.
M-am lungit...
Ati auzit ce perioada friguroasa urmeaza. Nu-mi place, e prea frig totusi...
Va pupacesc, nush daca mai stau ca m-a toropit masajul asta... Fug la dush...

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

madalina, acum le fac cum scrie pe cutie, dar mai la inceput le-am facut si eu mai apos. oricum nu este nici o problema, stiu asta pt ca dna doctor ne-a si sfatuit ca in cazul in care nu vor lingurita sa il facem mai apos si sa il punem in bibe.

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

chiar te dadusem pierduta cuscra, azi!

multumim de aprecieri la adresa blogului nostru si a scriiturii sotului. este, intr-adevar, foarte talentat. numai ca nu vrea sa scrie povesti pentru copii. poate o sa-l conving totusi la un moment dat

apropos de baita si noi facem in fiecare seara si pe cap o data la 3 zile. mai nou fac si eu baita in fiecare seara.... numai ca sunt imbracata baiatului meu ii place sa "calce" apa. e asa de fericit de numa numa

pupam mami uka si fetita carina

va pupam dulce si va uram noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

raluka16 uite, am gasit un calculici pe net. poate te ajuta. eu nu cred ca a luat aputin avand in vedere cresterea fabuloasa de pana acum.

Ioana daca tot nu merge linkul tau, mi-am adus aminte sa-l verific si pe al meu de mai sus. La al meu, in loc de "reclama" puneti parinti .com . Adica http:// ww w.parint i.com/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=29086 fara spatii.

Multumesc mult de incurajari. Da, greutatea e normala, dar mi-e tare frica sa nu inceapa lumea sa-mi sara in cap ca are ceva laptele meu acuma, sunt ingrijorata pentru ca are o luna si o saptamana fara progres...

Mada multumesc mult

Acum chiar incerc sa va las . Pupici si noapte buna si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ralukule, ai PM de la mine

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

chiar te dadusem pierduta cuscra, azi!

multumim de aprecieri la adresa blogului nostru si a scriiturii sotului. este, intr-adevar, foarte talentat. numai ca nu vrea sa scrie povesti pentru copii. poate o sa-l conving totusi la un moment dat

apropos de baita si noi facem in fiecare seara si pe cap o data la 3 zile. mai nou fac si eu baita in fiecare seara.... numai ca sunt imbracata baiatului meu ii place sa "calce" apa. e asa de fericit de numa numa

pupam mami uka si fetita carina

va pupam dulce si va uram noapte buna

Aaa, clar trebuie convins sa scrie, are un stil foarte interesant.
Va pupam si noi , noapte buna dovlecei si dovlecite !!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput