Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La filantropia eu stiu ca programul de vizita este foarte strict, tocmai ca sa nu interactioneze bebelusii cu foarte multe persoane si sa existe riscul de a contacta tot felul de chestii mai putin placute.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BIANCA - Nu-s asa rele conditiile, spitalul arata nasol si lumea e pestrita si-ti da un sentiment saracacios, desi nu-i asa.

Intreaba ce vrei sa stii si daca stiu iti raspund cu placere.

JENI - Pai, in spitalul unde a nascut prietena ta copiii erau in salon cu mamele?
Mi se pare total aiurea. Si asa mi se pare aiurea sa-mi dea copilul imediat langa mine. Este normal ca asistenta neonatolog sa se ocupe in primele ore de viata ale lui bebe de el, iar eu macar cat stau in spital sa incerc sa ma refac cat de cat, mai ales dupa cezariana.
Bebele trebuie schimbat, alimentat, spalat, supravegheat ori femeia care tocmai a nascut, indiferent cat de mama buna ar fi sau de viteaza trebuie sa te odihneasca nitel. Adica sa i-l puna in brate cand in spital i-au salariu o armata de asistente? Plus ca, nu trebuie sa vina in contact cu mediul extern atat de repede. Normal ca, saracul, se pricopseste cu toate cele, ca doar n-are imunitatea dobandita.

Cristina +25 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Multumesc Miria, eu voi naste prin cezariana, asa ca nu stiu cum voi proceda cu bagajul meu. banuiesc ca o sa mi-l aduca sotul dupa ce voi ajunge in salon. cat despre rezerva, cum poti sa beneficiezi de ea? ai dreptul la insotitor?

Bianca 32+ asteptandu-l pe Eric Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- da, are cabinet in Tei.
Bianka- eu stiu doar persoane care au nascut prin cezariana acolo si au stat in rezerva.

Apropo: cat de cald e in spital ?? Dar pe holuri si pe unde te mai plimbi cand te duci la alaptat.
Asta ca sa-mi fac idee ce halat iau cu mine: subtire din bumbac sau din acela pufos si gros.

Schimb capitolul

Denisa, 29 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Tocmai am primit niste bancuri, vi le trimit si voua ca sa va binedispuneti.

In avion, pilotul catre copilot:
- Motorul din dreapta merge?
- Mergeeee! - sosi raspunsul prompt.
- Motorul stanga merge?
- Merge si mai bine, tocmai ne depaseste!

La facultatea de biologie, examen despre miriapode. Profesorul examinator are un insectar in care sunt doar parti din insecte: un piciorus, o aripioara, o antena, etc. Studentul e rugat sa recunoasca specia. Dupa trei incercari nereusite, profesorul il anunta ca are nota 2, si ca-l asteapta la toamna. Pleaca studentul suparat insa cand sa iasa pe usa , profesorul il striga: - Hei, care e numele tau?
La care studentul bagand un picior pe usa :
- Ghici!

Un cunoscut senator a fost supus unei interventii chirurgicale urgente. I s-a expediat o telegrama cu urmatorul text:
"Senatul, adunat in plen, va ureaza o cat mai grabnica insanatosire, cu 178 voturi pentru, 173 contra si 5 abtineri".

- Nu va suparati, domnule, caut gara.
- Nu ma supar. Cautati-o!

Un tân#259;r ziarist ii ia un interviu unui c#259;l#259;u:
- Domnule, nu va este greu... cu meseria aceasta ?
- Ce vreti? Toata lumea trebuie sa traiasca!..

Managerul: - De unde esti?
Angajatul: - Din Canada !
Managerul: - Si de ce ai emigrat in SUA?
Angajatul: - Pentru ca in Canada sunt numai jucatori de hochei si curve!<;/font>
Managerul: - A, da? Si sotia mea e canadianca!
Angajatul: - Da... si la ce echipa joaca?

La un interviu pt angajare:
- Cati ani ati stat la ultimul loc de munca?
- Aproape 20.
- Si de ce ati plecat?
- M-au gratiat...

- Ce fac pestii cand sunt multi?
- Bancuri...

Atat de multi bani am strans pentru zile negre, incat le astept cu nerabdare!

- Fi-fi-fiti bun, u-u-unde se afla s-s-scoala de-de-de bal-bal-balbaiti?
- La ce va mai trebuie? Observ ca va balbaiti foarte bine!

Ce face o broasca la biblioteca?
Sta in usa .

De cati muncitori ai nevoie sa construiesti un Trabant?
De doi: unul decupeaza carton, celalalt lipeste!

- Ce faci, domule! M-ai calcat si mi-ai strivit batatura.
- Si tineai mult la ea?

Anunt la mica publicitate:
- Caut un sponsor pentru publicarea cartii "Cum am devenit miliardar".

Un proprietar de Trabant in magazinul de piese auto zice
vanzatorului:- "Pentru Trabantul meu, as dori doua stergatoare de parbriz!"
"- Este in ordine. Mi se pare ca e un schimb cinstit!"...

Bianca 33+ asteptandu-l pe Eric Andrei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Honey, nu merge

34+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare la toata lumea

Uf ca iau si eu o pauza ca de azi dimineata sunt la "munca de jos":spalat de rufe si curatenie Si abia am terminat etajul..mai am parterul, dar cum ma misc cu viteza melcului turbat, cred ca voi fi gata pe la 3-4

Fetele , am o intebare: de cateva zile simt niste "junghiuri" , intepaturi sub burta, si nu ma pot deplasa in momentele alea...Deci nu mai pot face nici un pas: imi vine sa stau aplecata pana imi trece, si cand ma indrept sa merg , ma ia din nou.
Ce poate fi? Ar trebui sa fac mai multa miscare, sau nu?
Eu recunosc ca ma cam menajes si nici macar nu fac plimbari pe jos.

Miria , la capitolul sex, si eu prefer sa nu-mi distrug imaginea de 'sotie focoasa" Dar crede-ma ca ma gandesc mereu la clipa in care voi reveni in forma fizica sa imi reiau activitatea sexuala, ca incep eu sa imi pierd rabdarea in locul sotului

Referitor la toaleta din spital nu o sa am problema asta pt ca sunt singura in salon, si va fi dezinfectat pe cand ajung eu in salon.
Dar , la prima nastere am stat in salon normal, cu baie comuna si cred ca toate metodele din lume nu m-ar fi putut determina sa ma asez pe capac Si nici nu puteam din cauza epiziotomiei. Ma durea mai putin daca stateam sus...Si cand am ajuns acasa, tot preferam sa nu ma asez, din cauza durerii.

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamani
AMR 6+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput