Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

child,dayanara am avut si noi ultimul curs lamaze luni. La noi taticii au venit la toate sedintele si la sfarsit le-a dat certificat pentru absolvirea cursului de puericultura. Cu acest certificat poti obtine 10 zile in plus de concediu de la munca.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

kossir am admirat pozele.Frumoase hainute..burtica si mai si..

32+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata burticute,
Nibi niki multumim de cafeluta, eu adaug un bol cu musli.

Andra bravo pentru taria ta, Ianis sa-ti fie de bine. NU-i asa ca-i bun laptele lui mami? Da-i inainte ca e drumul cel bun .
Oana .

Vazut poze cu Diana si familia. Sunteti niste frumosi, fericiti, iar Alex , ce sa zic o comoara. Si cum se uita in ochii mamei lui . Sa fiti sanatosi si fericiti, ca o meritati pe deplin .

Vladi, Doamne ajuta pentru bebelul grasunel si santos. Si mie mi-a zis dr. ca eroarea poate fi pana la 300g. Ai grija de voi .

Oana si eu am plecat devreme, dar chair la trei ani? Dar acum, aici, nu este acelsi lucru, asa cum spuneai si tu. Nu prea sunt tabere, sunt in strainatate, eu sincer l-as trimite, dar aici am de luptat cu tatasu, care e un mamos, fricos, nu cred ca ar putea supravietui. Si acum i-a propus sa mearga si el, sa stea la alt hotel. Doar o reactie foarte dura a lui Mihai l-a convins sa nu plece. Si cine stie?

Va doresc o zi buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 34+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna dimineata burtici !

O cine doreste ?????

Am si eu o intrebare !

Mie imi curge doar un san, sanul drept.
Din stangul nu a curs niciodata nimic. Doar din dreptul apare din ce in ce mai des, adica seara cate 1-2-3 picaturi.

Nu inteleg, este normal asa ? Sau de ce nu curge si stangul ?

e in burtica +33 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata si de la mine!

NIBI- mersi de cafea chiar as avea nevoie, dar cum nu beau de fel cafea am baut o cana de lapte cu cacao. Sunt chiauna de somn. toata noaptea am facut drumuri la wc , cred ca bebe se juca cu vezica mea, dadea cu capu in ea. ACum am facut ceva curatenie( cat am putut) si gata.. pe forum cu mine ca ieri am absentat.

VLADI- ma bucur de vestile bune de la eco

ANDRA- ce bine ca a papat bebe ianis lapticu

NIBI- incearca sa faci miscare macare jumatate de ora sa mergi pe jos ca ajuta ff mult, honeybeby face bine ce face si deja vad ca are antrenament dk a mers 5 ore. SA stii ca eu in general toata sarcina am incercat sa merg pe jos si mi-a prins f bine. Si cum nu mergeam o perioada imi venea f greu ma dureau toate si aveam senzatia de butoias(nu ca nu as fi)

DAYanara,KOSSIR,OANAIACOVITA,ERINA,HONEYBABY,BABYANGEL,IOANACT,REBIANA cate un mare ca v-a placut poza mea si e buna ideea cu afisul nu-mi trecuse prin cap

ELLA- sa nu uit .Pt tine am pregatit cel mai mare stii ca vb noi de carut si imi dadusei ideea sa iau cu scoica. Am gasit unu misto la Maredy pe net si o sa ma duc sa-l vad. O sa fac eu 2 drumuri cu urcatu si coboratul celor 4 etaje da macar o sa fie mai usor si carutu are 8,5 kg

Delia13 [('') 32+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Dianami - ti-am vazut piticutul !
E superb, sa fie santos si puternic ! La fel si ceilalti 2 piticei.

e in burtica +33 Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata si de la mine.
Azi sunt tare biendispusa: am dormit toata noaptea, fara dureri de oase, fara mers la baie. Uitasem ce bine e sa dormi fara sa te frichinesti in pat.
Vladiai dreptate: asta e unul din mare avantaj al forumului faptul ca vezi ca si alte fete au simptomele tale, si atunci nu mai stai asa stresata ca ceva nu e in regula cu tine. Eu cred ca l-as fi inebunit pe dr cu o mie de intrebari daca nu va gaseam pe voi. Felicitari pt bebe grasunel
Honey m-ai dat gata cu fineturile si cu camasuta cu halat!!! Vreu si eu una de aia cu ursuleti rosii si o camasuta cu halat!! Poti sa imi zici te rog de unde le-ai luat??
Greenfrog ceva, un sfat si pt noi de la cursuri..Sunt convinsa ca au fost f interesante

28+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Uff si eu ma gandesc cu groaza la toaletele de spital, eu nu pot sa ma asez pe ele in nici un fel, chiar daca as dezinfecta inainte.

happyjoy si noi avem conversatii cu bebe in care il incredintam ca inca nu este nimic interesant pe afara deci nu e cazul sa se grabeasca

briza marii o sa avem nevoie de multa rabdare sa ne convingem soacrele/mamele ca stim cum sa ne ingrijim bebelusii. Mama de exemplu ma bate la cap sa ii pun caciulita pe cap desi noi i-am spus ca in casa nu avem de gand sa ii punem caciula. Rebiananu prea merge la mamele mele sa le spun ca sfatul cel bun e cel pe care il ceri. Ignora total fraza si o tin tot pe a lor. Trebuie sa le explici cu multa rabdare sau sa le arati scris undeva.

ella apropo de rude, sa vezi cum or sa faca ale noastre cand o sa le spunem ca in prima luna nu avem de gand sa primim musafiri, vrem sa fim doar noi cu bebe, parintii si nasii.

Rebiana ai grija mare grija de tine si de bebe, vitamine iei?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Buna dimineata mamici! Sa aveti o zi usoara si frumoasa

Foi de protectie pt. vasul de toaleta s-ar putea sa se gaseasca si in metro (nu stiu sigur dar am vazut ca au tot felul de produse de horeca...)

Rebiana, de unde ai comandat iar absorbante? as vrea si eu

Ellanik, trebuia sa-i zici, f. serioasa matusii, ca vrei sa incepi diversificarea cu slanina si ceapa ca sa fie baiatul obisnuit de mic cu meniuri romanesti Eu nu ii inteleg pe oamenii care insista intr-o parere si vor cu orice pret sa faci ca ei, chiar daca subiectul nu-i priveste prea tare Oricum fiecare face cum crede ca e mai bine pt. el asa ca what's the point?.. in fine... sa nu ne enervam

Diana, am vazut pozele ai niste copii asa frumosii si cuminti (asa imi par) sa iti traiasca si sa fiti fericiti si sanatosi!!! Ce familie frumoasa si fericita...

Denisa, eu zic sa te potolesti cu cataratul si cu datul zapezii. Lasa-l pe sot sa te ajute ca tu ai un sufletel mic in grija pe care nu-l intereseaza de zapada...Acum ca te-am certat suficient, imi spui te rog de unde ai luat camasa de alaptat

Vladimirescu, felicitari pentru vestile bune! Sa fiti amandoi sanatosi (eu cred ca se rezolva pana la nastere si problema cu rinichii)

Ieri am iesit putin din casa, cu treaba iar seara mi-a fost rau si nu am dormit bine toata noaptea... nici printesa nu s-a miscat asa mult o fi suparata pe mine?!? ca sa nu mai zic ca hormonii astia imi dau o stare de nervozitate de-mi vine sa strang de gat pe toata lumea

va puuup pe toate

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana ce vesti bune de la andra!
chiar ma gandeam ieri ce.o fi cu ea, cand spuneai si tu si rebiana ca nu a dat nici.un semn , as fi vrut sa ii scriu , dar mi.era sa nu o stresez
ma bucur ca bebe ianis e bine si se poate bucura de laptic de la mami

denisa mersul pe jos e bun si mie mi.a zis o ora dimineata una seara, care bineneteles de lene nu le respect, daca ma pui sa merg 5 si sa dau zapada sunt in stare sa ma pun pe plans :)))

greenfrog aici am hotarat toate sa nu vina tatii, decat la anumite sedinte, pt ca se pun intrebari intime si nu vrem sa se simta nici.una aiurea

niki felicitari pt achizitii, aparatori mai cauta , tre sa fie si mai ieftine si aici sunt de 150 de euro dar si de 20-30, incearca la centre comerciale ceva, ca astea speciale sunt in general scumpe

oana chiar ca la vremurile de acum nu mi.as lasa copilul singur in tabara nici la 7 ani, asa in excursii de.o zi ii duce de pe la 3-4 ani

roxana 30 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput