test de sarcina cu rezultat ciudat

test de sarcina cu rezultat ciudat | Autor: Ioannoula

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Deschid acest subiect pentru ca mi s-a intamplat ceva putin cam ciudat. Am facut un test de sarcina clear blue, iar a doua linie mi-a iesit doar jumatate. Dar era clar vizibila. Am fost la doctor, si mi-a facut si el test, si mi-a iesit ca al meu. Mi-a intarziat menstruatia 7 zile, si mi-a venit doar 2 zile, dar nu a curs. A fost mai mult ca o scurgere maronie. Dupa cateva zile, am avut o scurgere ciudata maronie, apoi rozalie...vre-o 2 zile. Luni ma duc la doctor sa vedem exact ce se intampla, dar eram curioasa sa vad daca ati patit sau auzit asa ceva pana acum...Ma gandesc ca ar putea fi bebe, dar mi-e frica sa sper. Voi ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

In primele zile, concentratia in beta HCG este destul de mica, pt ca testele din urina sa dea erori. De ce nu faci un test de sange, este cel mai concludent ?
Eu zic ca este cu ochisori

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Nu sunt in tara, si....nu stiu unde sa ma duc. Multumesc pentru incurajare . O sa imi spuna doctorul luni.Si eu am presentimentul ca e cu ochisori.... Imi doresc din tot sufletul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daca esti in Grecia asa cum imi amintesc mergi si cumpara un clear blue digital. Daca esti insarcinata iti spune clar si cat are sarcina.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Teoretic in orice tara se poate doza la un laborator betaHCG.
Si oricum, ai mai putea repeta un test pe vineri sambata incolo, cand mai creste betaHCG.
Doamne ajuta, sa fie cu noroc si un bebeu fortos!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Da..stiu.Eu sunt undeva intr-un sat. Fac 20 de min pana in oras si nu prea iesim. Sotul meu nu ma duce, pentru ca avem magazin aici si toata ziua suntem la magazin....Oricum o sa mergem luni la doctor si o sa ne spuna exact. Am schimbat doctorul. Asta e super de treaba. Celalt era cam zeflemist...Asta ne-a zis sa nu dam banii pe teste, ca ne face el gratis. Doar ca trebuie sa mai asteptam putin...Am emotii, d-abia astept, dar mi-e frica de rezultat...Multumesc mult pentru incurajari!!! Pupici la fete!!!

Mergi la inceput