Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, vacanta placuta!
Flori, deci asa v-ati mutat, economisiti si ai si ajutor din partea parintilor. Suna bine, cu exceptia calcatului pe bataturi unde-s multi dar pe o perioada limitata merita sacrificiul. Tin pumnii sa va iasa planurile!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna dragelor,

cristina - drum bun! imi pare rau ca nu v-au iesit planurile.

flori - e mai bine asa banuiesc, o perioada. e f nasol acum

otilia - s-a mai imbunat vremea la voi? a propos de ce ma intrebai, dr baiulescu a spus ca se baga sa nasc natural dar numai daca imi asum riscurile si semnez pe proprie raspundere.

miha - vacanta placuta!

noi suntem bine, cat se poate. eu incerc sa organizez cursuri de engleza si franceza aici la centrul cultural dar sunt f putini inscrisi. Am sa fac cu ei si apoi poate mi se mai duce vestea. e f greu fetelor...

am aflat ieri ca vom avea o fetita si suntem ff bucurosi. andi - baietelul isi dorea fratior dar sunt sigura ca se vor intelege de minune.

va pup!

eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cristina drum bun spre casa!

Miha minivacanta placuta!

Otilia ce-i drept e destul de greu...sper sa nu depasim 4 luni...o iau pe campii. Deja cu soata nu prea mai apuc sa vb. De acordat ne acorda astia cat avem nevoie...dar dureaza pana la 3 luni pana se fac toate formalitatile.

Pitzinuca felicitari pt fetita! Super...pereche!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

La ore de-astea mici ce mai apuc si eu sa spun o vorba-doua... Cristina, imi pare rau ca nu a iesit cum ati fi vrut, stii insa ca tot raul e spre bine, deci Roxi stie ea ce face :) fac eu haz de necaz, asa! Drum bun, bine ati venit, hai sa ne auzim live!
Flori, fruntea sus! Va descurcati voi cumva, sunteti tineri, frumosi si puternici, si mai ales impreuna!
Miha, Feeeeeelix Enjoy it!
Pitzinuca, felicitari pentru pereche reusita! Andi, vei fi un frate mai mare, fii unul cool ;)
Pupat copii, mamici, burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

M-am angajat!!! Luni incep...sunt order management analyst ptr America Latina....Yuppiii in sfarsit un job cu espanol!

Azi am fost si am semnat contractul si de luni incep!

Ce tampi sunt astia ca nu invata limbi straine
Ma uit si la verisori...nici nu viseaza sa invete macar engleza

Maine plec la distrareala...abia astept!

Mergi la inceput

Mihaela felicitari!!!!!!!!!!! Suuuupeeerr! Asteptam cinstea!

Mergi la inceput

Miha cum a fost prima zi de munca?

Cristina ai ajuns acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Miha, brava femeie! Super, sper sa-ti placa ce ai de facut (ca suna bine titlul, hehe), sa cresti si sa infloresti acolo!

Cristinaaaaa... ce faceti, cum sunteti?

Flori, ne-am mutat sediul central pe platoul de la Prefectura, pentru plimbat la greu cu rolele (desi pustii - sunt 4 in echipa, mereu impreuna, baietii nostri- ma cam ocolesc, ca nu stiu figuri si nici foarte gratioasa nu sunt pe role... INCA, zic eu, hihihi).

Va pup pe toate,

Mergi la inceput

eLaura noi ne-am mutat la mama in m5, deci ne e mai la indemana parcul Chindia. In week-end-uri mai dam din cand in cand o raita prin centru la plimbare.

Miha hai sa ne pove cum a fost prima zi.

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, bravo, felictari multe, sa fie un job pe masura asteptarilor. Te vad entuziasmata si ma bucur.
Pitzinuca, sunt riscuri dar foarte mici. El trebuie sa fie acoperit pentru ca nu asta-i procedura standard in Ro. Pe cand aici e complet invers, e musai sa nasti natural, semnezi pe riscul tau pentru epidurala. Tu poti incerca si in functie de cum evolueaza travaliul se poate decide atunci ce e de facut. Felicitari multe pentru fetita, super ca vei avea pereche.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 26+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput