Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Ati disparut fetelor? Apar eu si dispareti voi.
Am terminat de printat, maine ma duc sa inmanez. Pentru examinare au aparut doua date la orizont: 7 mai si 29 iunie... Eu as vrea in mai dar nu se stie. Si daca este in iunie nici acasa nu pot sa-mi iau bilet ca in UK cel putin nu zboara nimeni... Nebunie ce sa mai.
In fine acum alte emotii: examinarea... Unul din externii mei care este o tipa de la Cambrige este pe mecanica... Im este asa un morcov undeva de nu va pot spune.
In fine om vedea. Poate maine aflu mai multe.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neata!

Cristina felicitari pt terminarea lucrarii! Imi pare rau ca lucrurile nu au iesit asa cum v-ati dorit, in legatura cu emigrarea. Sa inteleg ca te vei intoarce definitiv acasa sau iti prelungesti contractul de munca?

Noi ne-am mutat la mama...chiria deja e prea mult in perioada asta de criza. Speram sa fie pe o perioada de max 4 luni. Poate reusim ceva cu prima casa. Vedem.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Multumesc frumos Flori! Imi pare rau ca aveti asa de multe probleme. Pe mine tot asa daca nu ma ajutau ai mei nu ne luam apartamentul. Tare greu.
Ieri am inmanat. Data examinarii este 29 iunie asa ca joi zbor catre casa. Abia astept! Sper sa nu mi se incurce planurile.
Aseara am fost la o prietena de a mea. M-am simtit excelent cu ea si prietenul ei. Am dormit in final dupa 6 zile aproape de nesomn complet.
Acum procesez niste probe pentru seful meu ca unul din studentii lui a plecat in Pakistan ca este tatal lui bolnav si a ramas un student singurel. Daca nu aveam asta de facut pleca acasa de saptaana asta.
Cand ajung acasa a duc la vechea mea slujbala UVT. Din toamna sa spera ca imi scot post de lector.
Pupici si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Flori sa va fie de bine mutarea...Mi-a zis si mie mama ca e nasol in tgv...asa rau imi pare! Nici in Tm nu e roz situatia...eu tot incerc sa ma angajez

Laurita eli e foarte bine...n-are nicio treaba...ii place la gradi. Am reusit sa intram cat de cat intr-un ritm.

Cristina e bine ca ai job...si vecina mea e la universitate profa si de multe ori o invidiez ca are program lejer...daca ar fi si salarmai bun...ar fi super.

Va pup!

Mergi la inceput

Buna!
Mihaela asa este. E bine ca am unde sa ma duc. Stiu ca salariile sunt mici dar va trebui sa ma obisnuesc ca eu eram invatat cu salariul de UK care este imens... O sa vedem poate cine stie.
Eu azi am lucrat pentru un student de-al supervisorului meu si nici nu a aparaut mandra respectiva. ma duc acum acasa. Poate resusesc sa ma odihnesc un picut.
Va pupic!

Mergi la inceput

Fetele unde ati disparut?
Vreme frumoasa se pare ca toata lumea fuge prin parc,la gratar, etc...
Si soata mea este afara cu Roxy asa ca eu bazai pe aici ca nu vreau sa lucrez nimic.
Eu azi am invitati asa ca am petrecut ziua in bucatarie.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Salutare tuturor!
Cristina, toate se aseaza din mers, ai sa vezi! Pup-o pe Roxi si hai sa ne vedem pe-aici prin urbe!
Hehe, Miha, se-apropie vacanta cand isi gasi si fata ritmul! Fiu-meu se pregateste deja cu sarg pentru vacanta, desi e in clasa a IV-a, are evaluari de dat si vrem si concurs la colegiu, numai ca el se plange ca nu are omu' timp si de calcu, si de parc, dar de lectii, eee! E clar, vremea buna "strica" programul de scoala (sic, noua ne place! Voi cand veniti in Targoviste?
Flori, super ca va ajuta, e o decizie buna sa economisesti o chirie in perioada asta... Noi avem un crediiiit...cat casa de mare! Doamne-ajuta sa ne descurcam, si noi, si voi, si toata lumea!
Ah, uitam sa ma laud: mi-am adus de acasa flori si le-am pus in jardinierele din balcon. Garofite, mixandre, regina-noptii, parca e la mamaia mea draga in curte! S-au prins frumos toate, mixandrele au inceput sa infloreasca, miros a "acasa".
Va pup, pe curand!

Mergi la inceput

Salut!

Eh daca toata lumea se lauda...hai sa ma laud si eu...
Azi am fost la Moneasa...Ma asteptam sa fie ca Pucioasa...dar mi se pare mult mai draguta...e foarte frumoasa zona aia!

Si eu tot cu gandul la vacanta sunt...insa nu se stie daca mai ajungem...o amanam/anulam...astept o veste pe sapt aviatoare!

gasca!

PS...nici la Tgv nu stiu cand ajung...in iulie/august

Mergi la inceput

Buna!
Toata lumea pe afara numai eu incerc sa incap in valize...
Fetelor v-ar veni sa radeti daca ati vedea sistemul de impachetare prin infasurare ca sa incaa cat mai multe si apoi cand cantaresti este prea greu si trebuie sa le scoti iarasi...
In fine nu am lasat decat vreo cinci cutioaie prin vecini ceea ce nu este foarte rau. Cum le voi transborda in Ro nu stiu...
Laura abia astept sa vin acasa si sa ne vedem. Cred ca este tare frumos cu floricele. Eu nu am mai facut asa ceva de ani dar toate pot sa fie reluate asa ca o sa ma apuc si eu de gradinarit in balcon probabil.
Miha si eu sunt cu vacanta in doi peri. Nu stiu cand sa ne luam bilet la mare ca am o coada lunga la randul cu 'de facut'...
Va pupic si cred ca o sa ne auzim din Ro.

Mergi la inceput

Salut!

Cristina drum bun back home! Welcome!
Si noi le cantarim si le desfacem...norocul meu e ca merg cu masina in concediu!

Ne-am rezervat cazare la Felix de 1 mai...Abia astept sa plecam vineri!

Mergi la inceput