La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:


tati - aseara l-au operat iar, au scos hematomul, au curatat bine bine, e ok, relativ constient, putin cam nerabdator sa plece acasa - nu stie ca va sta cel putin 3 zile cu drenul, pt a evita formarea vreunui alt hematom in fine, speram ca durerile nu vor reveni. zilele urmatoare vom afla ce si cum. deocamata credinta a invins depresia

v-am citit, nu prea pot inca sa raspund... ma simt putin in afara subiectului perioada asta, intrucat nu am activat on-topic deloc, doar mi-am descarcat naduful aici...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

in sfarsit scriu,ieeeeeecitesc cand dorm piticii si cand sa scriu se trezeste Radu,sta la tz inca vreo ora in care doarme dus si cheful de scris cu o mana pe care alta data il apreciam,s-a dus...

teme:
-mananca singura,altfel nici n-ar accepta.sant momente in care se uita la tv si ramane pe ganduri.incerc s-o conving sa-i dau eu sa pape cat timp ea se delecteaza cu altceva si binenteles ca nu accepta.singurul mom in care se lasa convinsa,este cand intervine 'spiridusul mancacios'.pregatesc o lingurita pt spiridusul imaginar si daca prin absurd are drum pe acolo si i se face foame,serveste singurel.eu ma fac ca nu vad si surprind mom cand deja s-a consumat.nu va zic ce bucurie...
-se imbraca singura cu aproape orice.mai greu cu dresul si sosetele.problema noastra mareeee,este ca nu accepta pantalon.primul lucru pe care-l face cand se trezeste ,este sa-si caute fustita si pantofiorii.se schimba de 3-4 ori pe zi si numai cu fusta.ei nu-i este frig niciodata.pe langa ca sta f sumar imbracata,se mai si dezbraca de 'cald mi-e ce'cand aude ca ne preatim sa iesim afara,primul lucru pe care-l spune este daca are voie sa iasa in fustita...si fereasca sfantul sa auda ca nu
-se incalta singura

ce mai era?...am uitat evident...
.....................................
Aelita,Bambo,Shoshika,felicitari pt sarcina!
Dastefa,
felicitari pt minune!sa va traiasca!
Donia,
minunate pozele,m-au incantat la nebunie.am povestit familiei despre vacanta voastra.cel mai mult mi-a placut poza in care Roxana si Cristinel,va roaga sa le mai luati un suc.scumpiiii tareeee,sincer!m-au intristat povestile despre comunism,doamne prin ce trec oamenii aia...,of.iar voi,ce suflet mare...frumos exemplu dati copiilor,de admirat si de urmat,binenteles!ps:ai luat trabuce?
Lizzy,
of,ce greu trebuie sa-ti fie.cui nu i-ar fi greu in situatia data?!sant alaturi de tine si ma rog sa iasa totul bine
Ruxandra,
adevarata patanie.poti sa ma bati,ca habar n-am cat nurofen am in casa in acest mom.esti de admirat,zau!bravo lui G intelegatorul.asa si noi la recoltat sange.aproape ca a stat singurica si eram ATAT de mandra de ea...,doamneeee.dupa ce i-a luat ei,a urmat Radu.s-o fi vazut cum incerca sa-l linisteasca,se maimutarea si-i spunea ca-l doar doar un pic etc.
Roxanica,
multumesc de gandurile tale sincere.si eu va admir pe voi.mor de drag sa studiez fiecare pozica cu copii vostrii minunati,cu pletele tale blonde si cu Cristi nasul mandru.inca mai am in minte pozele vostre de cand ati nasit.mai noi,cele de la botez.ce mai...imi santeti tare dragi!


.............................................
de pe la noi...
aseara tati incerca s-o convinga pe Crinuta sa doarma cu el.ea ii raspunde dulce si calm ca nu-i de acord.tati se preface suparat si cade pe ganduri.Crinuta se ridica,isi indinte bratele spre el si-i spune :"stii ca te iubesc,nu?!dar te iubes si atat,nu pot dormi cu tine".tati isi mai revine din suparare .Crinuta completeaza "voi trei dormiti in sufra si noi doua in dormitor" tati nu inteleg..."care noi trei?" Crinuta raspunde "tu,Raducu si Andreea".Andreea este una din prietenele ei imaginarescena a continuat cu "Andreea ,esti de acord sa dormi cu tati si Raducu?"

intr-o zi imi spune ca si-a mai facut cativa prieteni.si incepe sa mi-i prezinte...ma blocasem de drag la auzul numelor...:Steagal,Fudi,Faral,Fula,Vagal,Cola,Fleactac,Fidi,Fudal si binenteles Chiomas primul si cel mai devotat prieten imaginar
dau fuga la caiet,o rog sa-i mai repete ca sa-i pot scrie si mi-a repetat 3/4 din lista.2-3 i-a 'produs' pe loc

inca f pasionata de carti/dans/muzica
nu exista zi de la d-zeu s anu dansam in grup dupa cele mai traznite melodii.cea mai in voga acum este 'bad romance'.aveam vreo 3 ustensile de cantat din sertarul cu chestii de bucatarit,respeciv doua tel-uri si o chestie de scobit citricele.scoatem microfonul de jucarie si toata lumea canta la microfon.in timp ce scriam,Claudiu le canta la pian,ei dansau asa ca Radu a venit sa-si ia singur 'microfonul-tel' din sertar.nu exista dans fara microfon,daca toata lumea face,el de ce nu s-ar comforma?!...cantaretul lu' mama,cantaret.doamne...si cand danseaza,morrrrrrrrrr.sta pe loc si misca doar din talpa unui picior,este dementialllllll.

ma opresc,mai vin...
scuzati greselile,am scris in graba



diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Vai ruxandra, ce patanie si ce calma scrii acum, dar sigur ca te-ai calmat daca totul s-a rezolvat. Of, of, ca si Cristi a inghitit ceva antacide, el zicea ca sunt bomboane, ca si arata ca bomboanele, s-a catarat pe chiuveta de la baie si le-a luat din dulapior.
Bine ca n-au fost probleme cu G, dar uite cum o chestie de asta ne reaminteste de pericole... si de prevenire, mai ales. Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta ca sa ne deschideti ochii si noua.
Ce cumintel la luat sange, mare noroc cu personal asa calm, ce mult ajuta!

lizzy, Doamne ajuta sa se vindece bine si frumos de data asta si sa mearga saracul acasa cat mai repede, ce s-o fi saturat de stat in spital! Tin pumnii pentru recuperare rapida! Are voie sa se miste?
Au mers si copiii in vizita la spital?

chinico, chiar ma gandeam in avion cum ar rezista acum Cristi la un zbor catre Romania, de vreo 7,5 + 3 ore... cele 3 ore spre Cuba au fost cam la limita, mai mult nu mai putea nici el, dar nici eu. Insa la intoarcere a dormit tot timpul si a fost un lux, ma gandeam ca asta ar fi solutia (mai mult speranta!) pentru zbor lung.
Piscina nu era mereu goala, dar am pandit-o eu, ca sa nu ma ia oamenii de gat ca le fac poze despuiati Eu nu m-am balacit acolo ca mi s-a parut rece apa, insa copiii si dumnealui au fost ok.
Ia auzi, Bea vorbareata! Te trezesti si tu cu un chatter box, cum e domnisoara mea. Ba acum vorbesc amandoi deodata, uneori sunt in masina si se pornesc, de imi vine sa opresc in mijlocul strazii si sa o iau la fuga!

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

aseara tati incerca s-o convinga pe Crinuta sa doarma cu el.ea ii raspunde dulce si calm ca nu-i de acord.tati se preface suparat si cade pe ganduri.Crinuta se ridica,isi indinte bratele spre el si-i spune :"stii ca te iubesc,nu?!dar te iubes si atat,nu pot dormi cu tine".tati isi mai revine din suparare .Crinuta completeaza "voi trei dormiti in sufra si noi doua in dormitor" tati nu inteleg..."care noi trei?" Crinuta raspunde "tu,Raducu si Andreea".Andreea este una din prietenele ei imaginarescena a continuat cu "Andreea ,esti de acord sa dormi cu tati si Raducu?"

intr-o zi imi spune ca si-a mai facut cativa prieteni.si incepe sa mi-i prezinte...ma blocasem de drag la auzul numelor...:Steagal,Fudi,Faral,Fula,Vagal,Cola,Fleactac,Fidi,Fudal si binenteles Chiomas primul si cel mai devotat prieten imaginar



Mai, m-a terminat Crinuta cu prietenii ei
Eu nu tineam minte sa fi avut prieteni imaginari, dar mi-a reamintit unul dintre frati despre Luminita, prietena mea invizibila cica eram numai cu Lumi-n sus si Lumi-n jos si ma suparam daca mi-o vorbea careva de rau pe Lumi.
P.S. Am luat un singur trabuc, ca se gasesc si aici. Dar se fuma pe acolo... si ce mirosuri de trabuc si tigarete, ca ma si vedeam reapucandu-ma, tot adulmecam

Multumesc de raspunsurile cu imbracatul!
Si noi cam tot asa. Cateodata incearca sa isi ia pantalonii si nu poate sa ii ridice peste fund si cere ajutor, alteori se descurca.
Azi dimineata eram eu tare somnoroasa, tot refuzam sa ma ridic din pat. Asa ca ei ce sa faca... s-au descurcat Si vazand ca se descurca nu m-am dus la ei pana n-au cerut ajutor. Roxana s-a imbracat, spalat, pieptanat, in timpul asta Cristi s-a imbracat singur (!), parca stia de discutiile noastre , apoi Roxana l-a ajutat cu spalatul. Dupa care Cristi i-a spus ca el vrea sa manance unt cu gem. S-au dus in bucatarie, au luat farfurii, unt, gem, paine, pahare pentru suc. Ii auzeam pe amandoi cum se organizau, unul lua untul, altul painea, tot asa. Cand m-am dus la ei, erau asezati la masa, cu farfurie si pahar in fata, cu untul uns pe paine, ma asteptau pe mine sa le desfac borcanul de gem Nu mai spun ce imagine idilica, m-am topit!



Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer [ cafea].... Eu m-am delectat cu postarile voastre...

Lizzy, ne sa fie bine de data asta tatal tau si sa nu mai mergeti la spital....niciodata....

dandusa, ma bucur mult ca ai scris... cred ca e tare fain cu doi pitici.... Iar Crinuta cu prietenii ei.... chiar voiam sa intreb daca mai e un fulgulet cu astfel de prieteni, ca pe Stefy prima data am auzit-o in vacanta de Craciun cu vreo doi prieteni din astia.... si era asa fericita cu ei....

Donia, ce copii descurcareti ai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:


Citat:
citat din mesajul lui chinico
Si mi-au mai spus " Doamna B, Bea vorbeste MUUUUUULT" :).





Donia, nu sti ca dupa razboi multi viteji s-arata?!
Am cedat nervos numa la servici.. colegii deja s-au obisnuit , da apoi cu G am reusit cumva sa-mi pastrez calmul. N-aveam de ales.. l-as fi zapacit rau pe cap. Vazui ce inseamna sa-ti pierzi cumpatul.. o mamica era putin semi-isterica, cu toate ca copilasul era spre bine si-si varsa nervii pe el si ..
Ce scumpi tre sa fi fost ei doi in bucatarie.


Aka, normal ca depinde de loc. Da vaz va se poate si la noi.


Dandusa, deja Crinuta invarte barbatii pe degete si numa din vorbe si fustite


Lizzy,




Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'Neata.
Dandusa ce bine ca ai scris..ma gandeam la voi zilele trecute...am vorbit cu buna-mea la telefon si-mi spunea ca e polei, oare cum se descurca mamicile cu copii micuti? :)...

Asa cum povesteste Donia de copii ei care se aliaza sa-si pregateasca impreuna micul dejun, sau Dandusa de ai ei care danseaza cu foc si canta la polonic, sau Ruxandra de ai ei care se ascund sub pat si chicotesc - ma topeeesc de drag!
Lizzy sanatate muuulta tatalui tau, si tie putere sa treceti cu bine si peste incercarea asta.

Bea a facut duminica febra, nu mare, ceva sub 38, era maraita, cam necajita si amarata...fara un muc, fara nimic.
Ieri am fost la al doilea control la dentist - am nimerit, sa vezi si sa nu crezi, zau, o draguta de romanca din timisoara!!!!- bea cuminte, cu ochelari de soare pe nas, sa nu cumva sa o deranjeze lampa, cu tv-u pe tavan, de, sa se uite picii la desene animate- in fine, un praxis specializit pentru copii - si mi-a picat fisa azi noapte!!!!! Febra!!! Pai ies masele!! 2!!! De acolo!!! uffff , m-am linistit...pe urma m-a pufnit rasul...la 3 ani ei ei ma duc sa cumpar dentinox...eeee, daca stiam eu pe vremea cand avea tovarasa 3 luni si ma dotasem eu cu de toate pentru alinarea gingiilor chinuite...
PS. la sfarsitul controlului copii au voie sa-si aleaga un cadou dintr-o cutie mare, mare. Plin de de toate pentru toti, agrafe, bratari, caluti, donald, veverite...ce-si alege bea? un paianjen.

Nu are prieteni imaginari, si nu-mi amintesc sa fi avut nici eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinico

Dandusa de ai ei care danseaza cu foc si canta la polonic, sau



am ras copios la faza cu polonicu' si tu ai fost asa simpaticade fapt canta la tel.polonicu'-i un fel de microfon cu stativ,deci mai incolo...si daca ar fi sa cante Crinuta la polonicul nostru...faza tare este ca-i mai mult lingura.polonic cumparat de Diana din Ikeacat am mai ras cu gandul la polonicul nostru...
pe vremea asta-i greu cu scosul afara.adica,iesim ne plimbam etc...,dar nu-i nici un amuzament,nimic...,totu-i inghetat,noi inghetam etc...,asa ca mai bine ne gasim activitati in casa si se gasesc slava domnului.cu Radu prin preajma,nu-i nimic monoton,ba fura,ba darama,ba inghite,ba loveste,ba cade,ba degusta...,buna dispozitie din belsug.se anunta -25 de grade,brrrrr
............................................................
Ruxandra,
buna observatie.nici nu mi-am dat seama ca are mai multi prieteni baieti...o fi un semn bun sau...da' daca-i sti cat de cocheta e...,cum la fiecare costumatie asorteaza geanta/palaria/agrafe sau ochelari...si ba defieaza cu ele mimand o pitipoanca de Dorobanti(v-am mai spus eu...),ba ia loc pe scaun picior peste picior gesticuland cu vreun 'ghiul' sau vreun aratator mic si scumpppp.bai si-i asa convingatoare...,adica aburitoareface ea ce face si tot unde vrea ea ne scoate...scorpioanca cu personalitate,domle'...apelativul cel mai des intalnit este "parintii mei,ascultati-ma...",adica...,ne molesim inainte sa ne mai spuna ceva duios
Iulya,
ieri imi povestea o mamica de fiica ei de 3 ani care da vina pe prietena ei imaginara.daca face vreo prostioara si mama o mustreaza,ea raspunde calm "ciufulita a facut"ce strategie...ce-o fi in mintea lor de fapt?as fi curioasa sa stiu...dati-va cu parerea.


diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

vai ruxandra ce sperietura ai tras! bine ca s-a terminat cu bine
lizzy multa sanatate tatalui tau si tie putere
imbracatul / dezbracatul: de cele ami multe ori singure, chiar se supara daca vreau sa le ajut
in seara asta le-am gasit fara pantaloni ca si-au dat seama ca i-am incurcat eu - le-am prins exact la mijloc, cand voiau sa se imbrace la loc
prieteni imaginari nu au - doar se au una pe alta
weekend placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dandusa, faza asta, ca altcineva e vinovat, am observat-o si la Stefy... de cate ori o intreb de ce a facut ceva rau, zice ca asa i-a zis lupul cel rau... Ea are doi lupi, unul mic si cuminte care doarme cu ea in pat si unul mare si rau care e in padure si o invata la rele...

Am si eu p intrebare: Cum explicati fulguletilor diferenta intre greseala si minciuna? Adica eu daca spun din greseala ceva si se dovedeste a fi gresit, eventual incerc sa ma corectez, imediat ma intreaba de ce mint? Asta s-a intamplat acum vreo saptamana si s-a repetat si azi dimineata si nu stiu cum sa-i explic ca unele lucruri se spun din greseala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ieri n-am iesit din casa din cauza frigului... desi era mai cald decat azi... insa azi nu a mai fost chip sa o tin in casa asa ca la -24 grade noi am iesit afara vreo 15-20 minute... Am fost eu intai sa vad cum e... Am vazut ca e... friiiig, dar nu a vrut si pace sa priceapa, asa ca am infofolit-o bine si am iesit putin...

Mergi la inceput