La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P
Ruxandra,
am citit si eu de stafilocoul asta..se pare ca nu scapi usor de el.Ii dau in paralel remedii homeopate.
ma intreb daca nu o fi vinovat de toate problemele respiratorii de pana acum puse pe seama rinitei alergice..

N-am studiat aprofundat subiectul, dar nu cred. Si nici dr nostru n-a zis nimic in acest sens.

Donia,

Bre, pe aicilea ninge de peste 24 ore. Am dat la zapada deja de cateva ori si iar se pune. Se inalta troienile... asa fain.. ca in poeziile/povestile copilariei. Ne zbenguiram in omat si apoi in casa, la caldurica. Le-am facut baietilor derdelus in batatura. Ca tot a invatat G sa se dea singur cu chestiile acelea tip faras, de ti-l pui sub fund.

.. asta apropo ca acusica incepe Olimpiada si pe la voi vine primavara. Da trimitem noi zapada .. acu ma duc sa-ncarc un container.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ne-am intors ieri seara de la munte, pe o vreme de sa nu lasi nici un caine afara (drept urmare acum avem si o pisica in casa, pana se mai domoleste gerul). Tare greu drumul, noroc ca am apucat de ne-am odihnit si a fost Stef in stare sa conduca (11 ore).
Si cum de maine parca vad ca nu mai apuc nici pic de pauza, m-am mobilizat si am pus pe net poze cu schiorii.
Asa, deci l-am pus si pe Rila pe schiuri, dupa ce timp de trei zile l-am pacalit cu saniuta, cu bataia cu bulgari, cu plimbrile prin zapada... Pana la urma mi-am luat inima in dinti si l-am urcat pe schiuri. Si am regretat ca n-am avut curaj mai inainte. Ce sa mai, se cunoaste ca e baiat: nici pic de frica, echilibru, ambitie (putin cam multa, plus combinata cu incapatanare). Visez ca la anu' sa-l trimit pe partii cu monitor, sa pot si eu sa pun claparii in picioare :).
In ciuda drumului lung, ma bucur ca am ajuns asa departe, pentru ca intr-adevar merita: partii multe (peste 60 km), zapada din belsug, gradinita de schi cu partia aferenta (pe partia asta si-a testat Victor talentele)...
Maria a schiat cu Stef fara probleme, Ioana a avut monitor si a ajuns sa sa se descurce bine pe partiile albastre (cele usoare). Iar pe Rila l-am avut eu in grija (de altfel se si cunoaste din poze, caci apare in marea majoritate).
Si ca sa ma relaxez si eu (cica), seara eram de garda si la piscina :). Acolo aceeasi poveste: el vrea in piscina, nu in jacuzzi, cu mami, nu cu tati... Insa pe cine pupa de zor de dimineata pana seara? :)
Cam atat despre bursucii schiori si despre inca o vacanta minunata. Deja visez la urmatoarea :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Saryta!
Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte. Noi suntem mai bine, inca mai avem tratament, dar febra s-a dus, ne-a mai ramas tusea.... Azi termina aerosolii si diseara mergem la control sa vedem ce zice medicul. Bine ca are cu cine sta acasa, ca daca nu venea mama.... nu stiu ce faceam, asa lovite amandoua....

Lavinia, si Stefy a facut infectie cu stafilococul auriu, pe care l-am luat din maternitate si tot ne-a sacat pana la 11 luni, cand s-a duuuus si n-a mai venit. Asa cum a scris si Ruxandra, stafilococul il poate purta oricine, dar doar pe imunitate scazuta reactioneaza. Stefy era dupa varicela si a prins terenul liber si a facut-o... varza. La fel si la mine, dupa nastere.... Am avut 11 furuncule, foarte urate si numai in zone.... de nuputeam sta jos.... Multa sanatate lui Mihaita.

Donia, multumim.

acs, sa va fie de bine plimbarica.

Mergi la inceput

Acs, ce-mi facusi.. ce-mi facusi?!!!
bataita, bataita

Super pozele.. super, super! Te sun neaparat sa aflu mai multe.
Mey, mey ce bine s-a descurcat bursucul pe schiuri.. ce tinuta, ce pozitie. Jos palaria! Si surioarele dulci.. mi-a placut si instructorul Ioanei.. Mihail . Iar "gradinita" arata f profi.. chestia aceea de cauciuc era un soi de lift?
Iar tu cu adevarat mama Leone .. chiar ziceam, ca daca reusim sa iesim la anul pe la un ski afara.. pe G l-as lasa acasa. Neaparat sa mai lasi pozele pan se-ntoarce si tati sa i le arat. Sa va fie de bine vacanta!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

neatza, neatza!
Pare rau sa aud de atata lume bolnava! Offf, de-ar trece odata iarna asta, cu toate gripele/racelile pe care le-a adus!
Lacramioara, habar nu aveam ca stafilococul ala poate da furuncule! Si eu am avut, cand eram copchila, vreo 7, iesite unul dupa altul, in niste locuri, vorba ta...ai ai ai! Inseamna ca oi fi avut stafilococul!
Si noi raciti, tusim pe 2 voci, sambata a fost crancen, stranut-tuse-muci-ameteli, mai ales eu. Rares cu mare pofta de mancare, nu mai e asa de rau, eu in schimb, transpir ca un magar la 40 grade, si tusesc...mama mama.
In urma cazaturii celebre de saptamana trecuta, in noada, 2 doctori si-au dat cu parerea, unul cica fractura, altul cica nu-i fractura dar sunt niste ligamente rasucite. In ambele cazuri nu se prea poa face nimic, tre sa treaca timp, ambii au preconizat dureri mari inca vreo luna. Cel mai nasol, e cu dormitul, ca nu poci decat pe laterale, dar nu stiu cum sa va zic, asa, pe laterale mai mult pe burta. Si cand ma pun pe burta mi se infunda nasul si nu mai pot respira...asa ca ultimele nopti au cam fost de cosmar.
Offf, or trece toate odata si odata!
Acs, vazui pozele, nu-mi inchipuiam ca la vecinii nostri e asa frumos si organizat. Daca conving husband-ul ca merita sa tragem o tura, te contactez pt detalii.
Nu mai stiu ce voiam sa zic...ah, Donia, unde-i zapada aia de la voi, ca acus incepe olimpiada...pai sa vina sa o ia de aici ca noua ne-a ajuns!

Mergi la inceput

se culcase tati la G in camera.. si G era bosumflat ca de ce se culca la el in camera. Ca el vrea singur. La care io:
- Da cand o sa ai nevasta n-o sa mai dormi singur.
G usor panicat:
- Ce nevasta?
- O fata draguta, care va fi nevasta ta si va dormi cu tine in pat.
G de-a dreptul disperat:
- Da nu vreau nevasta.
Am patul mic.. nu mai incape nicio nevasta!

..si-aseara a comis-o din nou.. n-a ramas singur decat 2 minute sa-i iau pijamaua din camera.. cand m-am intors incepuse sa planga.. luase tubul de lipici gen superglue si-si bagase lipici in nas; noroc ca numai intr-o nara. N-a zis nici pas pana i-am scos bucatile (se intarise deja) din nas.. cu firisoare de sange cu tot. Dar apoi, cand ii explicam serios de ce nu este bine sa bagi diverse in nas/ochi/gura, una doua vroia sa schimbe subiectul.. ca "ce lipeste tati cu lipiciul?", ca "ce se aude afara?"..
M-am cam speriat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

si eu in trecere...
am apucat sa vad pozele manuelei si m-am imbolnavit.. vreau si eu, si eu, si eu.... sinteti frumosi si plini de viata
in rest, luca cu tuse, eu incercand sa caut doza de pink; astept sa vad cand ne relocam in capitala si modul cum sa o facem.. cel mai negru scenariu este somaj. in fine, sper sa fie bine
cam atat despre noi, scuze ca nu vin cu mesaje pozitive si mai ales ca nu am citit din urma.... dar eu va pup pe fiecare in parte

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dam din una in alta...a aparut candidoza de la antbiotice..cu afte si nu poate manca..
dar macar am mai scapat de febra si exces de antitermice...ii dam inainte cu antibioticul..

si de cate ori intru in spital..asa am niste sentimente de neputinta si ciuda si nu stiu...nu ma pot abtine sa il compar cu cel din berlin..e groaznic..e jalnic..tigani la tot pasul care stau pe c.a.s.-ul nostru si mai sunt si murdari si recalcintranti..,doctori dupa care alergi de la un etaj la altul si ii asepti ore in sir..mizerie,saltele si paturi execrabile..

ce rau imi pare ca nu pot emigra si trebuie sa ma resemnez doar...
pt febra nu aveau decat paracetamol..si voiau sa ma interneze..si ce ar fi facut cu febra lui m? il bagau sub apa rece?sau il intoxicau cu paracetamol?
exact asta i-am zis doctoritei:acasa am 3 feluri de antitermice si un pat confortabil.aici nu aveti nimic,nici nu ma gandesc sa stau.

Am vazut ca sunt multe joburi pt doctori in strainatate ..in curand vom ramane doar cu rebuturi pe langa toate astea..

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Ruxandra,
sa maresti patul omului sa ii incapa nevasta.

Da de "apa intzepenoasa" ati auzit?- adica apa carbogazoasa

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput