La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (227)
Raspunsuri - Pagina 11
danutz spune:
Neatza fetelor!
Saryta chiar daca-i cu intarziere
Ruxandra, m-am intristat tare tare pt bebeii mici. Sa dea DD ca in final sa se faca toti bine!
Ingerasa, of of of. E asa de important sa gandesti pozitiv acum! Si sa crezi tot timpul ca minunea se va repeta in curand!
Cu Laura nu am inteles prea bine care-i treaba...pleaca intr-o mini vacanta de miere? Poate o fi cu noroc!
Nu mai stiu ce am vrut sa zic...eu am revenit marti in Buc, dupa 3 zile de stat la Bran la sedinta, unde a nins aproape non-stop si unde am reusit sa cad pe gheata, si m-am lovit rau de tot la noada.
Asa de rau ca durerea nu mi-a trecut nici acum, azi ma mobilizez sa ma duc la o radiografie, mi-e frica sa nu fie osul fisurat, DD pazeste, ca prea ma doare.
Rares la gradi din nou, dupa o pauza de 2 saptamani de lupta cu laringita, am scapat fara antibiotic si rezultat-ul de la atata stat in casa este ca a facut niste bulanase si obrajori grasuni, de-mi vine sa-l mananc.
Lacramioara, sanatate multa multa, pare-se ca aveti mareee nevoie!
Am fugit la munci!
ruxandra_sb spune:
Saryta, tare faine pozele.. ati petrecut pe cinste. Tin minte ca si eu fui tare mandra de mine la 30.. de abia asteptam sa-i implinesc .
Lacramiora, ce patisi?
Danutz, sper sa nu fie nimic la oase.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
aelita spune:
SARYtA de la pozele de ziua ta am trecut si m-am delectat cu toate !!! Mori ce corp ai !!!! ce frumoase sunteti,ce familie reusita !
12+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)
Donia spune:
saryta, La multi ani!
Tare bine iti sade la 30 de ani, zici ca esti numai buna de maritat, nicidecum mama de 3 copii!
Eu ma pregatesc sa execut o saritura cu capul in butoi. Azi merg sa il inscriu pe Cristi la scoala! Ma rog, gradinita, dar gradinita aici e in cadrul scolii, deci teroretic e inscrierea la scoala. Ce face bebele meu de 3 ani la scoala???
Cred ca trebuie sa imi scot ideea asa cu scoala din cap, e vorba de gradinita. Gradinita. Gradinita, gradi, gradi, gradinita. 3 ani e varsta normala pentru gradinita. Si eu am mers tot la 3 ani la gradinita. Dar Roxana a mers la 4 si cateva luni... si Cristi o sa para un bebe fata de copiii aia de 4 si cateva luni, iar el va face 4 ani doar in decembrie... Oooooooof!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
La multi ani, sraluca!
Va ofer o fierbinte si.... si atat.
danutz, multumesc.
Ruxandra, o patii rau de tot..... dar mai vin eu....
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.... Noi tot pe doua voci tusim, dar parca suntem ceva mai bine. Voi pe unde sunteti?
Lavinia_P spune:
Am ajuns iar la intravenos..si face febra in continuare..
Nici nu mai stiu ce sa fac..i-a iesit stafilococ auriu in nas si gat..sa fie si la ureke?
Ii fac varza si stomacul si ficatul si imunitatea cu antibioticele astea..nu mai inteleg ..l-am pazit,nu am iesit,nu a fost prin locuri cu copii..
Voi face prevenarul fara sa mai stau pe ganduri..acum ni s-a mai recomandat inca un vaccin pe langa asta..
laura,
ti-ai schimbat numarul de telefon?
Saryta
M-ai complexat cu 3 copii la 30 si arati atat de bine!Bravo tie!
Flore,
Absolut delicioase fetele..filmuletul l-am vazut de 2 ori ce dulci sunt!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
ruxandra_sb spune:
Lavinia, la analizele pt gradinita lui M i-a iesit stafilococ auriu in nas vreo 2 ani la rand. Discutand cu dr am inteles dansul traieste in mod normal pe piele, cand ajunge in mucoase am deveni purtatori sanatosi si ca multi dintre noi suntem purtatori. Cand ne prinde cu imunitatea scazuta poate da infectii.
Cum M nu prezenta nimic in plus l-am lasat in pace, nema vreun tratament. Din al 3lea an nu i-a mai iesit la analize. Pt ca este vorba de Mihaita eu as mai pune niste intrebari, dar nu m-as speria prea tare.
Si nu-ti mai fa atatea probleme.. nu-l poti baga sub un glob de sticla. Pe nenea virusul de la care-a inceput povestea (si nu pe dl stafilococ care era bine mersi pan ce l-a intaratat ceva) probabil ca i l-ati adus voi, altcineva.. si la voi/adultul X nici nu s-a simtit.
Donia, gradinita, gradinita, gradinita.
Las ca Cristinelul ii voinicel, un adevarat barbatel.. le face el fata.
Flore, ce scumpe sunt surioarele.. privindu-le parca intrevad ce prietene bune vor deveni. Fain. Si noi avem ciorapei ca ai Emmei.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Donia spune:
Lavinia Cand Cristi tot facea otite, ne spunea pediatrul ca el recomanda un alt vaccin la varsta asta, dar uite ca nu-mi aduc aminte deloc, e ceva care are si cifre in denumire... Spunea ca Prevnarul facut cand era Cristi bebe nu mai are eficienta acum, asta din cauza ca nu da imunitate pe viata, ci doar pe o perioada limitata de timp. Si pe langa vaccin, recomanda tratament cu Nasonex, si ca schema asta i-a dat lui rezultate foarte bune.
Lacramioara, multa sanatate si voua, ca ati tot tras-o!
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Donia, gradinita, gradinita, gradinita. Las ca Cristinelul ii voinicel, un adevarat barbatel.. le face el fata. |
Adevaru-i ca la inscriere ma asteptam sa vad ca el e cel mai micut de pe acolo, dar am vazut vreo 3 baietei firavi, ma gandeam cu putina grija ca daca se baga pe vreo jucarie de-a lui Cristi nu-i vad bine
Nu ca-i el vreun scandalagiu, dar isi cunoaste drepturile. Si adevaru-i ca inca e inalt pentru varsta lui, inca se mai vede faptul ca fost mare la nastere.
Am vorbit putin si cu o profesoara, m-a linistit de-a binelea, spunea ca si anul asta are 4 copii nascuti in decembrie, ca tine cont de asta si ca lucreaza cu ei foarte diferit, in functie de cat poate fiecare.
In definitiv, e doar gradinita, gradinita, gradinita
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Donia,
mai alaptezi?
Sunt convinsa ca va fi foarte incantat de gradinita.Sa te vad cand s-o insura
al doilea vccin recomandat se numeste Hiberix-ceva pt hemophilus.
Asa..are angina pultacee..a facut febra o zi si o noapte din 2 in 2 ore.\schimbat antibioticul si parca s-a mai domolit.
Ruxandra,
am citit si eu de stafilocoul asta..se pare ca nu scapi usor de el.Ii dau in paralel remedii homeopate.
ma intreb daca nu o fi vinovat de toate problemele respiratorii de pana acum puse pe seama rinitei alergice..
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare