Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

DYANA felicitari mutzului pt. zimtisori!!!!

ARIS eu am vazut de aseara filmarea si tare mi-a placut!

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

CATIV curajsi unde incurajare. Nu te mai invinovati pt. lucrurile astea.......tot ce ai descris tu nu-s decat lucruri marunte fata de cate alte rele ar fi putut sa fie. Pana la urma eruptia de pe burtica de la ce este?

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

FLORICce a facut Rares??? S-a descurcat la piata sau a iesit un ou

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ma retrag si eu la somnic... doar cu cristi, fara mutzu independent care vrea sa doarma la el in patut si la el in camera; pe mine chiar nu ma bate gandul sa-l iau cu mine in pat, oricat mi-as dori, pentru ca efectiv nu mai doarme; pana si dimineatza cand papa pe la 6 daca-l iau cu mine se foieste ingrozitor; deci il las tot la el in camera pana la urmatoarea trezire; ziua ne dragalim la greu, il tin in brate cu maaaaaaaare drag, fac treaba la bucatarie cu el in brate sau in premergator la usa; din fericire nu poate sa intre in bucatarie (deocamdata, ca e destul de stramt spatiul si se impotmoleste) si nici in baie, deci pe acolo nu cotrobaie; ziua ii indeplinesc toate dorintele, nu exista sa planga si sa nu-l iau, nici macar nu-l las sa maraie singurel; cel putin zilele astea cand i-au iesit dintisorii l-am tinut enorm de mult in brate, si nu mi-a trecut o secunda prin cap sa-l las jos; cand il aud cum zice mama mama mama si se mai si agata de mine.... dupa care-si pune caputul pe umarul meu cu nasucul pitit in gatul meu si ofteaza....... nebuna sa fiu sa-l dau jos; macar ca-mi intepeneste si ultimul muschiulet pe care-l am si nu-l las jos; nu stiu daca asta e AP sau nu, daca devin o mama disperata si prea protectoare (cand sunt socrii la mine asa ma simt, efectiv devin disperata cand vad ca-i tasnesc lacrimile alea imense lu' mutzu, simt ca fac atac de panica pe loc si simt nevoia sa plec cu el departe de ei, sa-l pitesc, sa mi-l protejez de ei)... dar eu asa sunt;
iar rasplata mea ... sunt pupicii aia mozoliciosi, si zambetele incredibile, si hohotele de ras, si palmutele puse pe fata mea cand se uita fix in ochii mei cu toata increderea din lume... si-mi este suficient incat sa las o lume intreaga sa ma critice si eu sa nu dau doi bani, si sa continui sa-mi iubesc copilul cu disperare, sa-i ofer incredere si sustinere asa cum simt eu ca trebuie, nu cum scrie in carti si tratate ... si da, sa fiu considerata exagerata... pentru ca asta este cea mai buna exagerare din lume (bine, eu stiu ca nu sunt exagerata, pentru ca avem si noi limite)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

A, da, i confess, la inceput io am cam facut misto de ap. si io si ilinca eram contra cosleeping. si ghiciti cu cine dorm noaptea asta/

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor m-ati facut sa rad singura ca nebuna...se uita domnul sotz ca le felul paishpe
l-am filmat sa stiti, nu e prea grozav filmul pt ca nu statea neam locului, dar se vad unul-doi pupici

dyanna - pai cand ai chef, hai pe la noi sa ii vedem pe amandoi cum treiera casa. doar ca al meu cam trage de par

bianca - hahhahhaha...are el perioade cand face diverse incredibile dupa care gata, ii trece si nu le mai face nici platit.

pisik - nu trimite mama protectia copilului, nu auzi ca eu il las sa manance ce cade sub scaunul de masa...vrei sa ma lege aia?

dar uite ca sa vva linishtesc, copilul asta al meu e in urma cu limbajul. nu denumeshte obiectele in nici un fel, desi stie numele oamenilor si ale multor obiecte. el repeta cate o silaba cate o saptamana, dupa care o uita complet si trece la urmatoarea. acum e la CA si GA. mama nu a mai zis de doua luni, desi a avut o perioada cand ma zapacise de cap cu mama in sus mama in jos.eu tot ma incurajez ca e o problema datorita faptului ca ii vorbim 2 limbi. sper sa isi dea si el drumu la gura mai organizat.

ayla - sa stii ca absolut toata lumea s-a mirat ca nu se sperie de tiribomba, iar asta al meu mergea prin mall cu ea in gura de ii vibrac si creierii in cap

ce site fetelor, e o porcarioara chinezeasca, probabil o gasiti prin pietze sau targuri

pupici se incarca acush acush..mi-am facut cont nou pe picasa ca nu mai aveam spatiu

va pe toate, asa de tare m-ati binedispus cu comentariile voastre...asa de incantata eram cand am vazut ce face si imi tremurau mainile sa va scriu mai repede. nimanui nu pot sa ii scriu o asemenea porcarioara cu entuziasmul de rigoare, fara sa se uite stramb la mine. prietenele cred ca ar zice ca m-am sonat de tot de cand cu copilul asta.
o sa-i arat maine si lui bunica-sa, si ea sigur o sa se entuziasmeze ca si mine

25 martie 2009

Mergi la inceput

cativ uneori barbatii au "atacuri de personalitate".... si oricat am incerca sa-i ignoram, nu prea avem cum; am trecut si eu pe la faza asta, cu "facut nimic toata ziua"... a fost ca naiba, dar i-am platit-o intr-o sambata cand mi-am facut muuuuuuuult de lucru in casa si l-am lasat "bona"; in 3 ore se ruga de mine sa-l iau putin... ca el nu intelege cum rezist eu toata ziua; si din cand in cand ma duceam la ei si ziceam: vaaaaaaaaaaai, ce cuminte esti azi, cu mine de ce nu esti asa???... evident ca mutzu numai cuminte nu era
ideea e ca noi putem sa judecam o situatie de acum, dar tu stii perfect si partile lui bune, pe care noi nu; si nu e corect sa-l judecam atat de aspru doar pentru ce a facut acum... poate a avut o zi de cacao si s-a razbunat pe tine; adica ii rupem ochii pentru ce a zis... sa nu va imaginati ca i-as ierta asta (eu am facut un scandal monstruos atunci pe loc, i-am zis de m-am racorit poentru o luna intreaga), dar daca nu se repeta e ok; atat timp cat e doar o izbicnire si el revine la a fi un tati iubaret si cu maimutica ochioasa dar si cu mami... o sa-l ierti; dar trage-i o cearta buna si ceva mutre suparate (astea oricum n-ai cum sa le eviti, ca stiu cat m-a durut pe mine cand am patit-o), sa se convinga ca nu e chiar asa cum crede el, si pregateste-i un weekend in care tu sa te ocupi de papica la maimutica mica... si cam atat (ma rog, si situatiile extreme de calmare a copilului cand urla din lipsa de tati cooperant care cedeaza nervos)
dar nu uita ca-l iubesti si o sa fie totul ok pana la urma

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

E oficial: avem muci Ilinca, alooo, mai esti pe fir? Cum se chema solutia aia de uscat mucii? Ca tu aveai una care nu ustura.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
dyanna - pai cand ai chef, hai pe la noi sa ii vedem pe amandoi cum treiera casa. doar ca al meu cam trage de par

pai al meu nu treiera nimic... decat in premergator; la noi nu exista pozitia 4 labute (vezi daca n-am catei... de la cine sa invete?????
aa, stai linistita ca si al meu se incolaceste in par cu placere maxima; si in plus daca-i dai un linguroi.... nici cainii nu-ti scapa netabaciti bine in crestet

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gina - polipi zici? hmmmmm si eu care speram ca mi se pare, ca e prea mic pt polipi, dar mai mult ca sigur are si al meu ca prea sforaie copilul de 10 luni. dar sa stii ca si eu am avut toata viatza si nu i-am operat niciodata, e adevarat ca nu respir grozav dar nici f rau. cat despre amigdale, eu zic sa ai rabdare sa vezi daca sunt sau nu functionale. adica copilul nu a facut nici macar o amigdalita si gata jap la cutzit? poate asa sunt ele mai mari, asta nu inseamna neaparat ca sunt defecte...parerea mea

monnvas - of, cum v-ati procopsit cu muci? de fapt ce intreb si eu, uimitor ar fi sa scape vreun ghiocel fara muci iarna asta.sper sa-i treaca repede si fara alte complicatii.

pisik - hahahhahaha cred ca mai non AP erai daca bagai fata in fumul ala

cu AP eu nu ma bag in discutie ca nu am aprofundat niciodata subiectul, mi s-a parut ca nu ma incadrez datorita lipsei mele de chef si material pt a continua alaptatul si faptului ca nu am zis si nici nu mi-am propus sa fiu in primul rand mama, ci in primul rand Eu. e adevarat ca nu imi iese mereu...ma face pupaciosul asta mic

25 martie 2009

Mergi la inceput