Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*
Raspunsuri - Pagina 16
Nikoleta20 spune:
gata ,am citit tot...mario se joaca in tarca...mi-a revenit inima la loc..![]()
aseara ,desigur,pe la 20:30 l-am scos in zapada nitelush...panaa facut obrajii rosii rosii(va arat eu cat de rosii in picasa,maine
) l-am bagat in casa pe la 21...apoi a papat putin si evident k la ora 22 si umpic a picat lat...de-a dreptul...pana la 22:45 cand a facut ochii mari si era in picioare in pat.Ne-am jucat pana pe la 23:40 ,ne-am "trimis pupici"...caci si asta al meu la fel face,k Alexandros al lui Aris,doar ca eu,mama denaturata nu am facut asocierea![]()

si el isi manifesta dragostea,de fapt...

.
apoi la 00 sforaia de zguduia peretii
...asadar am scapat ieftin chiar daca ieri a dormit f mult dupa masa...
mai aveam ceva de zis dar a venit sotu acasa si mi-o pierit inspiratia si cheful..
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 gata v-am pus pupicii si va las si eu noapte buna ![]() ![]() 25 martie 2009 |
Cred ca m-am indragostit
!! e superb
!!!!multi

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Apropo, vreau sa emit si eu o teorie. Da? Ma ascultati? Sa va zic de ce cred eu ca dormim bine impreuna (majoritatea), adica si piticul doarme bine cand e mami langa el si invers. Parerea mea e ca se creeaza un fel de empatie a somnului si, chiar daca dormim putin, dormim profund. Mai nou il adorm pe pui langa mine in patul mare, eu ma fac ca dorm si-l tin de manuta si el se uita la mine, molfaie suzi si adoarme. Faza tare e ca INTOTDEAUNA adorm si eu langa el, ma trezesc dupa 2-3 minute. Dar parca ma trage si pe mine in somnul lui. Chia daca abia m-am trezit, chiar daca nu mi-e somn. No, daca as reusi sa obtin si o empatie a trezirii (adica sa ne intelegem la fel de bine si cand e treaz) ar fi perfect |
Si la noi functioneaza teoria ta, deci e buna
!!Mami lui
Pisik06 spune:
BIANCA, MONNVAS, sanatate sa treaca repede febra si mucisorii 
ARIS, e demential cum a adormit piticu
Hai sa va zic ce a facut Ana. Dar inainte va precizez ca nu am facut nicio incercare cu ea (Bianca sigur m-ar fi banuit
)
Au fost socrii azi pe aici (intre paranteze fie spus, dupa ce luni au stat 6 ore si mai vin si sambata, ma rog, rabdare si tutun).
La plecare Ana era langa taica-su, eu la computer si socrii din usa i-au facut pupici, dar asa apasati. La care taica-su zice "uite, a facut si ea". Evident ca am intors capul si nu a mai facut. Cum m-am intors la calculator a facut din nou. I-am aratat sotului filmuletul cu Alexandros si a zis ca exact asa a facut si Ana
Nu trag speranta sa faca si cu mine, dar asa ca idee, stiu ca poate. Cine stie cate o mai stii fata si le tine ascunse de noi![]()
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Ayla21 spune:
Pana una alta hai sa va spun gandire de copil intelijent.
![]()
Le dau la copii echinaceea si vitamina C pt imunitate.
Clau stie ca pun lamaie in lapte sa se faca branzica.
Si de aici discutia:
Primise pastiluta de vitamina C, dupa ce mancare o sarmaluta vegetariana intreaga, si bause ca premiu o cana de lapte de copii.
-Mami, vitamina C e tot ca lamaia?
-Mami, daca mananc vitamina C dupa lapte, nu se face branza in burtica?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
novus spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m pisigri, multe ![]() ![]() ![]() [flo ]si ![]() ![]() , ca bine le zisasi...http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Pisigri , Simplyana, multi

si de la mine ca va pricepeti la vorbe
!!!Mami lui
Ayla21 spune:
La multi ani!
Delia Ioana
Victor-Andrei
Vicenzo Stelian
Costin
Rodica2008
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas De dimineata ii atarnau lu' fiu-meu mucii ca la puradeii de pe strada. Dupa ce-a mancat de pranz s-au dus... Oare o fi de la spanacul pe care si l-a bagat in nas? ![]() |
Si noi am avut muci de 2 zile

Aseara am pus picaturi Pivalone si vad ca azi mai are ff putini, incearca poate va trec si voua!
Si felicitari pt progresele lui Chiscuta
!!Mami lui
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele! Venim si noi de la controlul de 10 luni 9kg si 75cm!Cica stam bine...desi in ultimile 2 luni a luat 500 de gr.si eu parca ma asteptam la mai mult |
Cica...
Felicitari!
Sunteti super bine!
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg fetelor, is necajita rau. ce ma fac eu maria mea? de cateva zile iar nu mai papa mai mult de 80gr de papa indiferent ce-o fi. la greu. cand vrea ea. azi dimineata nu a vrut sa ia decat 5 lingurite de piure de fructe si atat. |
Miha, e o perioada, cred, si sper. Si noi trecem prin ea, si ai vazut ca si alte fete spun...si trece. Da-i titi acum cat mai poti si las-o, ca vin si zile mai bune.
Luana nu a luat deloc in greutate in ultima luna. Cred ca ce mananca aia si consuma.

Light a candle for Alma

la greu. cand vrea ea. azi dimineata nu a vrut sa ia decat 5 lingurite de piure de fructe si atat.