Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

gata ,am citit tot...mario se joaca in tarca...mi-a revenit inima la loc..
aseara ,desigur,pe la 20:30 l-am scos in zapada nitelush...panaa facut obrajii rosii rosii(va arat eu cat de rosii in picasa,maine) l-am bagat in casa pe la 21...apoi a papat putin si evident k la ora 22 si umpic a picat lat...de-a dreptul...pana la 22:45 cand a facut ochii mari si era in picioare in pat.Ne-am jucat pana pe la 23:40 ,ne-am "trimis pupici"...caci si asta al meu la fel face,k Alexandros al lui Aris,doar ca eu,mama denaturata nu am facut asociereasi el isi manifesta dragostea,de fapt....
apoi la 00 sforaia de zguduia peretii...asadar am scapat ieftin chiar daca ieri a dormit f mult dupa masa...

mai aveam ceva de zis dar a venit sotu acasa si mi-o pierit inspiratia si cheful..

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gata v-am pus pupicii si va las si eu
noapte buna

25 martie 2009

Cred ca m-am indragostit !! e superb !!!!
multi

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Apropo, vreau sa emit si eu o teorie. Da? Ma ascultati?

Sa va zic de ce cred eu ca dormim bine impreuna (majoritatea), adica si piticul doarme bine cand e mami langa el si invers. Parerea mea e ca se creeaza un fel de empatie a somnului si, chiar daca dormim putin, dormim profund. Mai nou il adorm pe pui langa mine in patul mare, eu ma fac ca dorm si-l tin de manuta si el se uita la mine, molfaie suzi si adoarme. Faza tare e ca INTOTDEAUNA adorm si eu langa el, ma trezesc dupa 2-3 minute. Dar parca ma trage si pe mine in somnul lui. Chia daca abia m-am trezit, chiar daca nu mi-e somn.

No, daca as reusi sa obtin si o empatie a trezirii (adica sa ne intelegem la fel de bine si cand e treaz) ar fi perfect

Si la noi functioneaza teoria ta, deci e buna !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, MONNVAS, sanatate sa treaca repede febra si mucisorii

ARIS, e demential cum a adormit piticu

Hai sa va zic ce a facut Ana. Dar inainte va precizez ca nu am facut nicio incercare cu ea (Bianca sigur m-ar fi banuit)
Au fost socrii azi pe aici (intre paranteze fie spus, dupa ce luni au stat 6 ore si mai vin si sambata, ma rog, rabdare si tutun).
La plecare Ana era langa taica-su, eu la computer si socrii din usa i-au facut pupici, dar asa apasati. La care taica-su zice "uite, a facut si ea". Evident ca am intors capul si nu a mai facut. Cum m-am intors la calculator a facut din nou. I-am aratat sotului filmuletul cu Alexandros si a zis ca exact asa a facut si Ana
Nu trag speranta sa faca si cu mine, dar asa ca idee, stiu ca poate. Cine stie cate o mai stii fata si le tine ascunse de noi

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Pana una alta hai sa va spun gandire de copil intelijent.
Le dau la copii echinaceea si vitamina C pt imunitate.
Clau stie ca pun lamaie in lapte sa se faca branzica.
Si de aici discutia:
Primise pastiluta de vitamina C, dupa ce mancare o sarmaluta vegetariana intreaga, si bause ca premiu o cana de lapte de copii.
-Mami, vitamina C e tot ca lamaia?
-Mami, daca mananc vitamina C dupa lapte, nu se face branza in burtica?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

pisigri, multe [flo ]si , ca bine le zisasi...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Pisigri , Simplyana, multi si de la mine ca va pricepeti la vorbe !!!

Mergi la inceput

La multi ani!
Delia Ioana
Victor-Andrei
Vicenzo Stelian
Costin

Rodica2008

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

De dimineata ii atarnau lu' fiu-meu mucii ca la puradeii de pe strada. Dupa ce-a mancat de pranz s-au dus... Oare o fi de la spanacul pe care si l-a bagat in nas?

Si noi am avut muci de 2 zile
Aseara am pus picaturi Pivalone si vad ca azi mai are ff putini, incearca poate va trec si voua!
Si felicitari pt progresele lui Chiscuta !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!
Venim si noi de la controlul de 10 luni 9kg si 75cm!Cica stam bine...desi in ultimile 2 luni a luat 500 de gr.si eu parca ma asteptam la mai mult !

Cica...
Felicitari! Sunteti super bine!

Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor, is necajita rau. ce ma fac eu maria mea?
de cateva zile iar nu mai papa mai mult de 80gr de papa indiferent ce-o fi. la greu. cand vrea ea. azi dimineata nu a vrut sa ia decat 5 lingurite de piure de fructe si atat.

Miha, e o perioada, cred, si sper. Si noi trecem prin ea, si ai vazut ca si alte fete spun...si trece. Da-i titi acum cat mai poti si las-o, ca vin si zile mai bune.
Luana nu a luat deloc in greutate in ultima luna. Cred ca ce mananca aia si consuma.

Light a candle for Alma

Mergi la inceput