Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

simplyana- daca iti zic ca a adormit si in 3o de secunde?

mihaela- nici nu parea obosit,l-am pus in pat ca dadea ceva semne,a ras,m-a cuafat bine si s-a catzarat pe mine,eu am crezut ca vrea sa mai ciufuleasca un pic mai bine si cand am vazut ca sta cam mult cuminte am zis sa il filmez sa vad si eu ce face....si surpriza
catdespre mancat,toate am trecut sau o sa trecem prin faza asta.cica e normal. o sa-i treaca.si eu zic ca nu e nici o problema fara lapte cateva zile,al meu a avut o perioada cand nu a vrut si pace lapte. pediatra a zis sa-i dau lactate si asta e,nu e nici primul nici ultimul

millie- deci asa cu picioarele.m-am mai linishtit.ma speriase pushtoica....3 ani mi s-a parut cam mult

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sa stii ca absolut toata lumea s-a mirat ca nu se sperie de tiribomba, iar asta al meu mergea prin mall cu ea in gura de ii vibrac si creierii in cap

25 martie 2009

hai k asta e chiar tare

ps:scriu cu quote si revin k altfel uit ce vreau sa zic...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

georgyiuly, pt reusita. si pt cea cu bibe cu cereale si pt cea cu somnicul in patut.

incercam si noi sa adormim singure fara san in patut, dar nu reusim, desi e rupta de somn, in loc sa pice, "da" in maraiala si plans. atunci o iau in brate si o pun la san. eu incerc s-o adorm singura doar pt ca o sa plec si sa se descurce tati cu ea.

despre bibe, eu fac zilnic ceai, asa ca ea are in permanenta in patut sau printre jucarii un bibe cu apa plata si unul o canita cu cioc de la prii pasi cu ceai. tot sa se invete cu el, dar nici gand.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gina - polipi zici? hmmmmm si eu care speram ca mi se pare, ca e prea mic pt polipi, dar mai mult ca sigur are si al meu ca prea sforaie copilul de 10 luni. dar sa stii ca si eu am avut toata viatza si nu i-am operat niciodata, e adevarat ca nu respir grozav dar nici f rau. cat despre amigdale, eu zic sa ai rabdare sa vezi daca sunt sau nu functionale. adica copilul nu a facut nici macar o amigdalita si gata jap la cutzit? poate asa sunt ele mai mari, asta nu inseamna neaparat ca sunt defecte...parerea mea

monnvas - of, cum v-ati procopsit cu muci? de fapt ce intreb si eu, uimitor ar fi sa scape vreun ghiocel fara muci iarna asta.sper sa-i treaca repede si fara alte complicatii.

pisik - hahahhahaha cred ca mai non AP erai daca bagai fata in fumul ala

cu AP eu nu ma bag in discutie ca nu am aprofundat niciodata subiectul, mi s-a parut ca nu ma incadrez datorita lipsei mele de chef si material pt a continua alaptatul si faptului ca nu am zis si nici nu mi-am propus sa fiu in primul rand mama, ci in primul rand Eu. e adevarat ca nu imi iese mereu...ma face pupaciosul asta mic

25 martie 2009

noi nu am avut deloc muci pana acum decat o singura data,in august

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

millie poti sa incerci cu olita. eu am mai avut o tentativa, destul de timida, cand andrei avea 1 an. dar m-am lasat repede pagubasa.
daca cumva incerci, nu o tine mai mult de 10 min pe olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

georgyiuly, pt reusita. si pt cea cu bibe cu cereale si pt cea cu somnicul in patut.

incercam si noi sa adormim singure fara san in patut, dar nu reusim, desi e rupta de somn, in loc sa pice, "da" in maraiala si plans. atunci o iau in brate si o pun la san. eu incerc s-o adorm singura doar pt ca o sa plec si sa se descurce tati cu ea.

despre bibe, eu fac zilnic ceai, asa ca ea are in permanenta in patut sau printre jucarii un bibe cu apa plata si unul o canita cu cioc de la prii pasi cu ceai. tot sa se invete cu el, dar nici gand.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Intru rapid doar sa zic ca am uitat sa o trec pe InaPreda pe lista pt Halkidiki sper ca nu te-ai suparat, da ?!
La birou am realizat ca si tu ai zis ok in principiu, speram sa se confirme

Revin dupa ce citesc ca de abia am ajuns

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Mihaela legat de somul in patut si la noi e la fel...desi e rupta de somn nu stie sa adoarma singura( sau nu stia, nu strig victorie inca)...eu fac asa daca maraie ma duc la ea si o culc si ii spun noapte buna, ii dau un ursulet langa ea si plec, daca plange o iau si o culc la san.
Eu mi-am propus sa resptect ritualul asta de incercari de dormit singura seara de seara, desi ne apuca 11 noaptea.

Si desi am zis mereu ca nu stiu cum va invata fata mea sa doarma fara tzitzi in gurita..uite ca se poate!

Super filmuletul cu Vitamina scufundat in parul mamei!Foarte frumoasa imaginea!!!Si cu pupicii ..e un dulce!

Fiica-mea e foarte non-mamoasa..nu doarme cu mine, pe mine...mi-a dat intr-o seara 3 pupici( ce-o fi fost cu ea )cu gura deschisa si plina de balute si 2 lui taica-su in alta seara!Asa pupacoasa e!
Vine la mine cand ii e foame sau somn, trage de pantaloni si zice mam-mam!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Si al meu ma pupa, dar cu dintii

Am admirat filmuletele cu Vitamina, n-am reusit sa las comment. Da-i scuuuumppppp

De dimineata ii atarnau lu' fiu-meu mucii ca la puradeii de pe strada. Dupa ce-a mancat de pranz s-au dus... Oare o fi de la spanacul pe care si l-a bagat in nas?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

ziua buna..
Andei a reactionat foarte bine ieri cand l-a avzut pe tati...a fugit la el in brate si l-a pupacit
am pus si eu poze noi...cateva doar de azi in picasa

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput