Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *138*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

aris, da-i bestial. ma gandesc ca era rupt de oboseala daca a adormit asa. s-au terminat bateriile nu?
iar cum da pupici, e un scump. cum tuguie el buzele, ca un om mare.

noi adormim doar mufate. cand oi pleca cred ca o sa-i cumpar lu tati o tzatza de silicon de forma.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mihaelacg pt invatatul la biberon o varianta ar fi sa pui pe altcineva sa-i dea. eventual tu sa nu fi de fata. e posibil la pe tine sa te asocieze cu tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

mihaelacg, despre ne-papat si bagat tzitzi la greu, eu zic sa lasi portiile si programul si sa deschidem un pariu: eu zic zece ca ies doi dinti odata. Altcineva ?
Dar despre ce te-ai face in martie... nu stiu, las alta fata sa te sfatuiasca.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

pupici multi pentru dragii nostri:

Delia Ioana si Victor-Andrei, bebelusi de Grace30
Vicenzo Stelian, bebe de Malta
Costin, bebe de Madyn

Rodica2008

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 9 luni
http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink
La multi ani si din partea mea

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

zsuzsu- deci o sa aiba limba materna si cea paterna..pt ca sotul vorbeshte numai si numai greaca cu el. saracii bunici(toti 4)..ce o sa-i mai chinuie, nici unul nu stie boaba din cealalta limba.
merci de incurajari

25 martie 2009

Mergi la inceput

monique, nu vrea si pace bibe. acum e cu mama. i-a dat bibe si m-a chemat sa vad ce face fii- mea cu el. eu stiu ce face ca asta face de luni intregi, il baga cand in stanga cand in dreapta. parca se scarpina cu el. eu cochetez de mult cu biberonul( nu sa renunt la alaptare) si s-o invat pt situatiile cand nu pot sa fiu cu ea.

simplyana, ai 10 avem 8 zimtzisori(2 proaspat iesiti) si inca 2 molari pe vine.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

monique, nu vrea si pace bibe. acum e cu mama. i-a dat bibe si m-a chemat sa vad ce face fii- mea cu el. eu stiu ce face ca asta face de luni intregi, il baga cand in stanga cand in dreapta. parca se scarpina cu el. eu cochetez de mult cu biberonul( nu sa renunt la alaptare) si s-o invat pt situatiile cand nu pot sa fiu cu ea.

simplyana, ai 10 avem 8 zimtzisori(2 proaspat iesiti) si inca 2 molari pe vine.

GHIOCICA CU GHIOCEI

o colega de-a mea de serviciu are un baiat care nu a vrut sa bea deloc lapte la biberon. apa si suc a baut. in schimb era dependent de suzeta.
a ajuns colega mea sa-i dea lapte cu lingurita, ca sa bea si el lapte.
dar ce nu-i place: laptele sau biberonul?

cand am inceput sa-i dau ioanei lapte praf (pe la 6 luni) nu vroia sa bea din bibe avent. asa ca i-am cumparat bibe nuk cu tetina de cauciuc. cu asta s-a imprietenit, desi a mers destul de greu la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!
Venim si noi de la controlul de 10 luni 9kg si 75cm!Cica stam bine...desi in ultimile 2 luni a luat 500 de gr.si eu parca ma asteptam la mai mult !

Am reusit si eu aseara performanta de a adormi fata in patutul ei, singurica si nu la san....dupa o saptamana de incercari esuate!
Sa vedem ce iese si in seara asta.

Mihaela : in ceea ce priveste mancarea poate edoar o perioada, Giulia mea 5 zile a mancat doar lapte dupa care linistita si-a reluat mesele solide.Motivul ....cine stie?!Important e sa fie sanatoasa, vesela!

In ceea ce priveste biberonul eu i l-am introdus in timp( mi-a luat vreo luna)..in fiecare dimineata il dadeam si ea mi-l refuza.Dupa aia am incercat sa il dau afara si acolo il mai accepta.Acum mananca o masa de lapte cu cereale pe zi din biberon.!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
9 luni

Mergi la inceput

bibe nu-i place. desi nu bea cu bibe, am cumparat si am de la nuk, avent si ciccho cu diferite tetine. is dotata. nici cu lingurita nu prea vrea. daca-i dau lichide la lingurita, da fff mult jos. parca scuipa din lingurita. cu papica, e mai ok sa zic. nu regret o clipa ca am alaptat-o la cerere si a avut sanul cand a vrut ea si de joaca si de sete si de papa, insa uite acum e o situatie careia nu prea-i gasesc rezolvarea.

GHIOCICA CU GHIOCEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

M_monique multumesc pt.povestioara cu olita,eu inca sunt in dubii sa o invat acum sau mai tarziu

Eseea ,da alocatia intra de pe o luna in urma.Acum trebuie sa primesc de pe luna dec.
Simplyana felicitari pt. cei 2 dintisori si la noi astazi am vazut ca mai apare 1
Aris foarte tare cum adoarme vitamina si a mea are momente cand se suie pe mine daca stau intinsa pe pat si asa adoarme
Mihaela daca vrei sa o inveti cu bibe eu spun sa insisti ,de curand si o cunostinta de a mea a avut aceiasi problema si pana la urma a invatat fata cu bibe

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput