Telefon mobil - de la ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pentru noi, cea mare Ioana (14 ani in prezent) a avut tel. mobil de la 8 ani iar Daria (8 ani) la fel. Motivul este banal, am nevoie sa comunic cu ele si ele cu noi, fie cand le iau de la scoala, sau pentru oricare alte probleme. Toate sunt in grup deci avem o foarte mare libertate de comunicare. Ar fi greu fara ele deoarece nu am reusi sa ne stabilim puncte de intalnire sau posibilitati de rezolvare in timp real al problemelor ce apar neasteptat. Pentru noi comunicarea este mult mai importanta decat gandurile "ce va fi daca..." Nu s-a intamplat nimic special pana in prezent si una din intrebarile puse dimineata este "ai telefon, chei, carnet, abonament?" Seara trebuie verificat daca are suficient de incarcat acumulatorul. Asa este la noi.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Si noi i-am luat la pui tel mobil tot pe la 7 ani jumate. Nu il ia cu el la scoala dar insist sa il ia atunci cand pleaca de acasa - fie ca se joaca in casa altui copil, fie ca e in vizita la altcineva, fie ca e in vacanta la bunici. Pana acum l-a folosit destul de des, de obicei il sun si ii spun sa vina acasa ca e masa gata, sau ca e tarziu si trebuie sa se pregateasca pentru a doua zi.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput