BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE!

alexutzzza – stiu si eu care e treaba cu barbatii greci … Oricum si al meu roman cum e, e de nota 20 si mai mult gateste excelent (pt tb asta a avut un mentor grec )

floricel79 – f bune sfaturile tale . Pare f interesanta inventia respectiva ptr baie. E un fel de ghiveci ca se gandea lorex la o varianta alternativa ...

Amiss – camasi mai OK poti gasi si la mothercare si intradevar la debenhams cum a spus floricel.

Cu pregatitul sanilor eu zic pas, la fel si cu ceaiul inainte de nastere. Nu mi se pare ca m-ar ajuta la ceva .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui lorex

AAA...am uitat sa va spun...doctoritza mi-a spus ca programarea la ceza se face cu 5-7 zile inainte de DPN...deci pe la finalul lui Februarie...v-am spus eu ca nasc ultima, o data cu predarea shtafetei

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Pai faci cezariana pana la urma?? De ce??
Si nu-i problema tu vei fi cireasa de pe tort

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Am recomandare de la medic, ca am probleme cu coloana...si oricum mi-e frica sa nasc ntural..
La ce dueri am avut ieri ma gandeam ca si daca ar fi de doua ori mai puternice la nastere n-as rezista...dar cred ca-s de 10 ori mai puternice..banuiesc...din ce-am auzit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Bravo Plateea!!! Bravo Satulica!!!
Refacere rapida si bebelusi sanatosi!!!

Elena 39+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marse spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Eu stiu de ceai de chimen si de anason. Asta sunt recomandate pt lactatie. Mi-am luat si eu cate 1 din fiecare. Costa fff putin si se gasesc peste tot .. Cred ca si acolo ar trebui sa se gaseasca. Dar trebuie baute simple adica fara zahar si cam 2-3 litri / zi

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Parca era vorba de 2-3 l /zi de lichide, dar ceai pt lactatie 2-3 cani. Eu asa imi amintesc.
Scuze daca incurc borcanele.

Marse 36s Alex

Mergi la inceput

Am venit si noi de la medic cum am plecat .... elefant. Pai trebuie sa mai fie cineva ca Vikinga nu? Cica mai stam poate se decide bebe .... si abia dupa 28-29 daca nu vine vedem de ceza

Elena 40+ cu Iustin

Mergi la inceput

Eu tot din urma...

Alicredo, ce emotii ai expus tu la cap.trecut, ma faci sa vin eu la tine sa te tin de mana, scumpica! Poate totusi il convingi pe sot sa meara cu tine daca ii explici cat de important e pt tine.
Si ca te vede schimonosita nu-ti fa probleme, o sa t iiubeasca mai mult cand o sa vada prin ce chinuri treci ca sa-i faci lui cel mai frumos cadou ever! (si tie, dar lui asa ii spui )

Andre_lina, SUPER MAMICA dulce, cum intri tu si ne bine dispui!!

Blue_rain, de ce speli la mana? daca nu se clatesc bine hainutzele si ramane detergent pe ele? Trece in pielea copilutzului...

Analessya, de acord cu tine la subiectul cu "dupa 37 de saptamani pot sa nasc". e mai safe dupa 37 dar asta nu inseamna ca e bine pt bebe, cu cat sta mai mult cu atat mai bine - asta e si parerea mea!

Gratiana, chiar vroiam sa te intreb de unde ai luat numele
S-ar putea sa ti-l fur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Doamne cred ca mii se pregateste ceva! daca acum 2 nopti ma confruntam cu insomnii ei bine....am dormit azi noapte 9 ore...iar cand mi-a venit sotul de la munca am mai dormit si cu el in 3 ....

felicit si eu tinerele mamici:

Bun venit pe lume Madalina de satulica

Bun venit pe lume bbTo de Plateea

mult laptic sa aveti....asteptam poze cu bbei,multa sanatate si refacere rapida!

37+

Mergi la inceput

chiar, VIKINGA nu ne-a aratat nici o poza cu printesa Letizia

Mergi la inceput

Lorex daca ai timp scoate pe dstefa, plateea, danuta84,satulica si ayana de la gravidute

Elena 40+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Am venit si noi de la medic cum am plecat .... elefant. Pai trebuie sa mai fie cineva ca Vikinga nu? Cica mai stam poate se decide bebe .... si abia dupa 28-29 daca nu vine vedem de ceza

Elena 40+ cu Iustin

si io care asteptam mesaj ...

38+ Yannis

Mergi la inceput