BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
lorex spune:
Sa mai raspund de la capitolul trecut..
Ieri am fost la gineco sa-mi iau o lama pt analize si dupa am fost sa mai iau niste hainutze pt Bobitza, ca nu aveam salopetzele. Nu mai erau reduceri la Z, dar am luat de la Mini Blue.
Dupa care m-au apucat niste dureri nasoale rau pe la burtica, in partea de jos de abia mergeam...am aj acasa, am luat un no-spa si am stat numai in pat - de asta am fost data disparuta ![]()
Onitza - ms ca ne-ai delectat cu Bon Jovi ![]()
Ia uite cu ce ma delectez eu in fiecare zi http://www.youtube.com/watch?v=1dqHLLrvdvM
asta de cand sunt gravi..mi s-a pus pata rau pe melodia asta...cred ca din cauza AMR-ului din titlu' ![]()
Haircut - pierzi mesajele
, "scoti vorba din casa" ai??
(tre sa ma distrez si eu putin pe faza asta, nu? ca n-am apucat
)
App - multumim nibi_niki ca ne-ai recuperat mesajele! 

Lilika - imi plac pozele tale ca nu-s "retushate", exprima starea reala a lucrurilor, si asta imi place, mai ales aia in care dormiti dushi amandoi ![]()
aaammm...vroiam sa-i mai spun Plateei sa-i fie de bine pizza cu ton si ca poate sa ma deranjeze si pe mine cu SMs sau telefon...dar cred ca e prea tarziu deacum..![]()
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
Vi4i spune:

fetelor p-u raspunsuri!!!!
acum trebuie sa caut traducerea exacta in engleza ca sa pun sotul pe cautare!!!!!
eu am sa incep sa beau cateva zile innainte de ceza, ca paote am norocul si vine laptic repede si nu sta bebe flamand!!!!
inca o data mersi

azi la 19.30 mergem la ECO si NST si stau cu frica in san,sper ca bebe a luat in greutate ca la mine burta nu a mai crescut de vreo 3 sapt. tot la 100 cm. sunt
lorex am vazut si eu vorbaretul acela!!! ce dulce e!!!!
36+
Dionisios-Ionnas
baby in burtica
hainute bebe
AMR: 2 saptamani!!!!

alexutzzza spune:
Vi4i 

mie cik imi trimite cineva ceva din grecia ptr stimularea lactatiei...cand vine iti zic ce e ca nu am priceut...e ceai ...e sirop? sunt pastile??
Eu nu am instinctu de cuib, curat etc...inca nu s-a activat sau probabil se lupta inca sa escaladeze muntii mei de lene ![]()
si in cazu asta...cele 5 zile ramase nu ajung sigurrrr!
38+
Yannis
lorex spune:
AAA...am uitat sa va spun...doctoritza mi-a spus ca programarea la ceza se face cu 5-7 zile inainte de DPN...deci pe la finalul lui Februarie...v-am spus eu ca nasc ultima, o data cu predarea shtafetei 
cu
Bobitza
Ofe_27 spune:
Am citit din urma si am revenit. Acum sa vedem ca am retinut:
Termometru pt bb eu am luat unul cu cap flexibil marca Petit Terraillon, ce masoara temp in maxim 10 sec.
Roco jos palaria pentru curajul tau, mama eroina intradevar.
Cris.dogarel mi-a placut mult povestea ta, iar Ema e superba.
SorinaF ce emotii mi-ai dat cu asa cazatura. Ai grija mamico ca nu e de joaca!
sa fie totul bine!
Cris_mario felicitari pt vestile bune de la eco, insa imi pare rau ca ai contractii. Odihna multa si cat mai mult in patutz! Multi
ca sa treaca uracioasele de contractii.
La fel de multi
si pt tine Ioana_Fota ca sa treaca contractiile.
Arsuri am experimentat aproape zilnic toata sarcina, iar daca e adevarata vorba din batrani ca ii creste parul lui bebe cand ai arsuri, inseamna ca al meu va avea coditze rasta direct
.Tratament pt ele nu prea am gasit, Rennie sau alte minuni nu am vrut sa iau , iar laptele mai rau imi facea, fie el cald sau rece.Am observat doar ca imi treceau daca dormeam.
Sanii, eu incerc sa mi pregatesc de pe acum dar nu exagerat. Dupa dus mai aplic si eu cateodata Garmastan, dar asta mai mult asa ca sa ma ajute la masaj, nu ca ar avea vreun efect miraculos.Cu prosopul ii frec de fiecare data, dar nu foarte mult sa nu fac rana. Iar pt a nu face vergeturi folosesc ulei de migdale dulci combinat cu ulei de masline si de lavanda. Nu dau in fiecare seara de lene
, dar pana acum nu am probleme.
Trimit mesajul sa nu-l pierd ca e cam lung.
37+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
al3csa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex AAA...am uitat sa va spun...doctoritza mi-a spus ca programarea la ceza se face cu 5-7 zile inainte de DPN...deci pe la finalul lui Februarie...v-am spus eu ca nasc ultima, o data cu predarea shtafetei ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
Pai faci cezariana pana la urma?? De ce??
Si nu-i problema tu vei fi cireasa de pe tort

36+
Yannis AndreiPoze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
lorex spune:
Ce ma bucur sa vad ca nu-s singura care nu s-a hotarat asupra numelui...phew...credeam ca am eu o problema ![]()
App de pantalonasi cu elastic care il strang pe bebe la burtica.Am gasit laMini blue, pantalonasi fara elastic, au doar o bata mai lata!
Eu o sa-mi fac, m-am gandit eu asa...doua bagaje.Ca am doua genti din astea sp de bebe si nici una nu-i deajuns de mare.Si atunci o sa-mi fac doua, una pt cand ma duc sa nasc si una care o sa mi-o aduca sotul dupa...
Si mie mi-e pofta de tigara in ultimul timp...nush ce-mi veni ![]()
cu
Bobitza
lucia2000 spune:
Buna fetele.
Felicitari noilor mamici si bun venit bebelasilor.
Noi mai avem un oic si venim si noi pe lume.
Se pare ca ardem de nerabdare pentru ca aseara impingeam asa tare cu capul de parca am fi vrut sa iesim prin piele.
Vineri la 7:30 o sa fim la spital.
M-am uitat zilele astea prin magazine, uitandu-ma si dupa carutz.Voi ce-mi recomandati?
Ce firma?
3 in 1 sau ce model?
Mai ales cele care nu sunteti la prima sarcina.
Multumesc
38+
Teodor AMR 3 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
Ofe_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Eu nu am instinctu de cuib, curat etc...inca nu s-a activat sau probabil se lupta inca sa escaladeze muntii mei de lene 38+ Yannis |
La fel si la mine
37+
Bogdan ChristianLucruri bebitza
Poze cu burtica
Ofe_27 spune:
De Larisel mai stiti ceva? Oare cum se descurca cu gemanutzele?
37+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica