BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

BRAVO PLATEEA! BINE AI VENIT BBTO!!!!

RECUPERARE RAPIDA SI REVENIRE RAPIDA IN POSTUL DE PATISER SEF!!!

SA FIE SANATOS BBTO SI SA NU VA TINA MULT LA SPITAL!!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

felicitari plateea bun venit bebe!refacere rapida!

felicitari satulica bun venit printesa madalina!

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

FELICITARI PLATEEA SI SATULICA!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT BEBEII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35+ Luca Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Moaaaaamaaa!!!!!

Iar tre sa ma loghez ca tehnician???

BRAVO PLATEEA!!!!
BRAVO SATULICA!!!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Te rog frumos si iti multumim foarte mult. Fetele, vedeti ca e un server alternativ, e primul rand cand intrati pe DC cu forum2. Merge muuuuult mai bine!

pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

azi dansam nu gluma!

FELICITARI SATULICA!!!!!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Alexutzzza, mai ai 4 zile si-o sa-ti treaca arsurile. Eu m-am luptat cu ele din luna a patra cu Dicarbocalm, lapte, ceaiuri si cate si mai cate... degeaba. Dar de cand a venit Alexis n-am mai avut gram de arsura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

cristies cred ca poti sa te apuci tu de cap .. Lorex spusese ca ar fi vrut sa faca atunci cand s-a logat cu userul comun .. Acum nu stiu daca mai e on ..

In ceea ce priveste pompa de san si eu cred ca este o investitie destul de proasta .. nu ne trebuie mult si e destul de scumpa pt cat timp ne folosim de ea .. Adevarat "mana e sf"

36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Si eu cred la fel, de aia am zis ca nu iau , dar acum cochetez cu ideea ca e bine sa las niste laptic in recipient acasa si io sa mai ies haihui pana ici colo si bebe sa stea cu mami si de aia m-am oprit pe pompa asta ca nu e nici capat de tara ca investitie si e ..cat sa ma simt asigurata, are si recipiente si tampoane ptr sani... ceva ceva oi folosi eu de banii pe care ii dau

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

FELICITARI PLATEEA!!!!

FELICITARI, SATULICA!!!

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Salutare burtici si mamici!

Felicitari Plateea si Satulica! Bun venit BB To si Madalina, sa cresteti mari si frumosi!

Noi tot cu lenea dupa noi, ieri nu am facut nimic nimic, doar am lenevit si am vb la telefon. Azi am reusit sa iesim un pic din casa pana la piata si sunt happy ca am rezolvat si cu pediatru pentru bebitza. Are cabinetul chiar la coltul blocului si e o doamna tare draguta.

Asa ca acum chiar nu mai am nimic de facut,facturile sunt platite,bagajul e gata, hainele spalate si calcate, doar sa astept sa vina bebe ...

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Felicitari Plateea si Satulica. Bravo fetelor!

Am si eu o mica intrebare. Treaba asta cu Garmastan pe areole inainte de a se naste bebe chiar functioneaza? Mamicile care au facut asta.

Am citit prospectul si scrie se pare ca ar fi profilactic. Parca ar fi un motiv dat de producator sa vanda mai multe creme. Adica creeaza o nevoie pe care poate nu am fi avut-o daca nu veneau ei cu ideea. Bine asta in conditiile in care esti sanatoasa, nu ai o problema grava la sani sau nu ai fi dupa o operatie sau eu stiu ce alte lucruri interfereaza cu modul natural de hidratare al areolelor.

Stiam ca areolele si sfarcurile secreta singure mereu propriul invelis protector chiar si inainte de a veni bebe si apoi dupa. De ce sa vin cu o crema si sa perturb modul natural de emoliere/hidratare al areolelor? As face asta profilactic daca as distruge invelisul natural facand mereu/ sau fiind nevoita sa fac baie foarte, foarte des cu apa si sapun(din diverse motive, Doamne fereste) si evident in conditiile astea m-as gandi la areolele care vor suferi de la apa si sapun, sau stiu eu din ce alte motive intemeiate.

Va rog luminati-ma si pe mine poate gresesc.

blue_flower ia-o usurel cu alaptatul , nu este asa de speriat ...

Acuma sincer mie imi este groaza cel mai mult de primele 2 saptamani pana se regleaza secretia si este furia laptelui. Este o senzatie foarte neplacuta si am avut impresia la inceput ca nu imi voi mai reveni niciodata.

Mergi la inceput