BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 4
haircut spune:
Imi pare rau ca n-am apucat sa-i fac si eu galerie Plateei, dar ati fost voi la inaltime
Eu fac curatenie ca o disperata, prin fiecare colt de debara, sertar
sotul e disperat cand ma vede... N-am mai luat no-spa de luni dimineata, doar, doar se hotaraste bb sa iasa singura...deocamdata ma simt bine, cateva contractii dureroase, dar neregulate, restul nedureroase, cu duiumul, vineri mergem la control si aducem vesti![]()
Alexuzza, eu tot cu Rennie ma descurc atunci cand arde
CrisM, odihna si pastilute, mami, sa stea printesa la caldurica
Eu am vazut niste rani oribile facute dupa muls cu mana
macar sa fie banii de pompa pierderea noastra...
Nu mai stiu cine ntreba de termometru de camera
(deh, neuron mic si singur) eu am comandat asta http://www.pro-shop.ro/statii-meteo-si-ceasuri/1512-Ceas-statie-meteo.html Lorex o are deja si a spus ca e buna, eu o astept, in 3-4 zile apare
Pentru bb l-am luat si eu pe cel de la Primii pasi cu varf flexibil, sper sa fie bun
37+
Maia Ilinca
amiss_zip spune:
Eu mai am de luat pentru bagajul de spital doar camasile de noapte si crema cu lanolina pentru sani si gata...
Am si eu marea rugaminte la voi unde ati gasit camasi de noapte (cu nasturi in fata pentru alaptat) mai dragute asa... sa imi spuneti si mie, pls!!! Mi-am luat doar una care nu prea arata bine dar e practica. Vreau si eu sa ma simt draguta cand alaptez ... La Petra am avut unele cu vacute ...dar parca ma simteam si eu ca o vacuta
. Vreau sa le mai pot purta si dupa ce trece erioada de alaptare totusi...
Am vazut ceva foarte interesant Laredoute dar foarte scumpa si ceva la Etam dar imi trebuia un numar mai mare, vreo 38.
Pls, daca poate sa imi vanda cineva un pont as fi recunoscatoare
.
amiss_zip spune:
haircut legat de curatenie... nu stiu ce sa zic dar si pe mine m-a apuca la fel
. Am ajuns chiar sa ma urc si pe rafturile din camara (scaunul era prea mic) sa ajung la ultimul sa fac lumina si acolo...Cand a venit sotul, l-am pus sa puna la loc oalele etc... "dar cum au ajuns aici jos?" ![]()
Eh, se naste bebe acusi si ne trece, ai sa vezi
.
36+ 
al3csa spune:
marse 

pt PM 
cristie m-ai luminat ![]()
asta vroiam sa stiu .. ms mult de tot 
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
pufuleti2010 spune:
scuze, am uitat sa ma deloghez de pe pufuleti...revin...m-am zapacit de atata tehnica ![]()
floricel79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amiss_zip Eu mai am de luat pentru bagajul de spital doar camasile de noapte si crema cu lanolina pentru sani si gata... Am si eu marea rugaminte la voi unde ati gasit camasi de noapte (cu nasturi in fata pentru alaptat) mai dragute asa... sa imi spuneti si mie, pls!!! Mi-am luat doar una care nu prea arata bine dar e practica. Vreau si eu sa ma simt draguta cand alaptez ... La Petra am avut unele cu vacute ...dar parca ma simteam si eu ca o vacuta Am vazut ceva foarte interesant Laredoute dar foarte scumpa si ceva la Etam dar imi trebuia un numar mai mare, vreo 38. Pls, daca poate sa imi vanda cineva un pont as fi recunoscatoare . Amiss |
eu am luat de la Debenhams, din CLuj (nu stiu daca este si in Bucuresti) dar ideea e ca e vorba de o camasuta simpla, gen rochita, pana deasupra de genunchi, cu bretelute subtiri care se dau foarte repede jos de pe umeri, pt a putea alapta. Camasuta e sexi iar materialul e moale si fin. Eu mi-am cumparat in prima sarcina niste camasi de alaptat oribile(numa asa am gasit), nici nu le-am purtat never; pana la urma le-am dat. acum am vrut neaparat ceva mai... dragut si de ce nu, sexi.
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
34+
lorex spune:
Fetelor, eu nu ma mai joc, in ritmul asta nu mai fac fatza, nu mai apuc sa raspund si eu la o intrebare...bine ca am descoperit forum 2 care merge super...ca altfel ma umpleam de cucuie de la 

mi-am facut dimineatza listute cu raspunsuri dar dupa atatea ore ma uit pe lee si nu mai stiu ce-am vrut sa zic...![]()
O sa incerc totusi sa-mi pun neuronul la treaba..
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amiss_zip Eu mai am de luat pentru bagajul de spital doar camasile de noapte si crema cu lanolina pentru sani si gata... Am si eu marea rugaminte la voi unde ati gasit camasi de noapte (cu nasturi in fata pentru alaptat) mai dragute asa... sa imi spuneti si mie, pls!!! Mi-am luat doar una care nu prea arata bine dar e practica. Vreau si eu sa ma simt draguta cand alaptez ... La Petra am avut unele cu vacute ...dar parca ma simteam si eu ca o vacuta Am vazut ceva foarte interesant Laredoute dar foarte scumpa si ceva la Etam dar imi trebuia un numar mai mare, vreo 38. Pls, daca poate sa imi vanda cineva un pont as fi recunoscatoare . Amiss |
Eu am una f buna si finutza de la Jolidon, nu are nasturi dar are decolteu larg si e f elastica, desi sta pe corp daca trag de ea mai incape cineva.Si cred ca va fi f usor sa scot sanul afara...daca vrei ii fac o poza s-o vezi.
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
floricel79 spune:
legat de curatenie, si eu ma declar afectata de instincul asta de pregatire a cuibului. zilele trecute am reorganizat toate sertarele din casa si am spalat lenjerii, fete de masa, chiar daca nu erau murdare m-am gandit ca o improspatare nu are cum sa le faca rau :))
vineri imi vine noua mobila si de-abia astept sa am ce lucra si organiza iarasi ![]()
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
34+

de gargaritz Alexis.